View Full Version : При свирка(към момичетата)
Колко време минава докато той свърши(знам че при всеки си е различно но приблизнително питам)
shadow4e
02-02-2007, 22:48
Зависи от две неща първо, дали е опитно момчето, не в секса, а дали са му правили много пъти свирки и второ зависи от това ти колко си добра. Нормалното е 30-тина минути при момче, което води редовен полов живот и което при секс на свършва за 30 минути. То може и по-бързо, ама целта не е бързо да го докараш до оргазъм, а да го забавиш, за да после да му е още по-хубаво.
liglata_bg
02-03-2007, 07:28
ami svar6val e za okolo 30-45 min.V nqkoi slu4ai i 4as.Ama to zaviisi i kakva e naglasata de.Ama sled 4as svirki dori i 45 min ne me pitaite kak mi e 4eneto 4ustvam go razglobeno.
всичко е на ниво психика - зависи какво става в главата на момчето
- ако много му се ебе и приателката му го възбужда и в главата му има само цици, дупе и яко ебане значи ще свърши бързо
- ако е притеснен или ако не му се ебе или ако приателката му не го възбужда значи ще свърши бавно а може и вобще да не свърши
:::
svetoslava_sliven
02-03-2007, 19:26
zavisi ot kolko vr nesme pravili sex no sredno 1 4as.
Trisha1991
02-03-2007, 19:29
Колко време минава докато той свърши(знам че при всеки си е различно но приблизнително питам)
Приятелят ми свършва много бавно на свирка и ми се схващат устните с него - едно 20-30 мин. ако караме само на свирка а има и такива моменти като съм в мензис и не ми се ебе анално. А други момчета има и за 2 до 5 мин. свръшват. При всеки е различно, както вече казаха другите
BloodSoul
02-03-2007, 19:57
При всяко момче е разлино. Зависи дали води редовен полов живот, момичето как прави Св*рката ...
*adidas*
02-03-2007, 20:50
еми при спец като мене 4 мин и свър6ва ;) ама аз си имам техника :Р
winter12
02-03-2007, 23:02
aaa ima li nqkakvi simptomi po kotio da razbera koga 6te svyr6i 6toto ne iskam da gyltam...v smisal iskam da se drapna?
aaa ima li nqkakvi simptomi po kotio da razbera koga 6te svyr6i 6toto ne iskam da gyltam...v smisal iskam da se drapna? Кат` не искаш да гълташ, недей прави свирки..
Нямам думи, шибаната кола, дето я пиете всеки ден е с пъти по-нездравословна, по-мръсна и още много по, сравнение със спермата. Ама на кой да обясняваш..
Усеща се.
Става още по-твърд.
Усещаш как той напряга мускулите си.
А относно първия въпрос : зависи в какво е настроение приятелят ми свършва разлчино. Зависи и от любовната игра преди това. Ако много съм се заиграла преди това може и с 3-4 засмуквания и да е свършил.
Но понякога и до 30-40 минути сме го докарвали. ( Лично аз харесвам да правя бааааааавни и измъчващи от удоволствие свирки. Да гледам как се гърчи сладко-сладко. :twisted: )