View Full Version : kakva e pri4inata ?
nakarah priqtelq mi da svar6i samo s celuvki sled koeto mu dadoh vreme da sabere sili no taka i ne uspq da go digne :( prodaljih da go gu6kam i pro4ie sled tova toi zaspa re6ih da go sabudq sas svirka no i tova ne podeistva...tretiq opit pak be6e neuspe6en.kakav e problema ?!?!? za parvi pat sre6tam maj na koito da ne mu deistvam vazbujda6to .. pove4eto dori na pogleda mi ...i ve4e sa gotovi...obarkana sam i ne znam kakvo da mislq...dali vsi4ko e bilo ot pritesnenie i ako e taka sledva6tiq pat sam sigurna 4e 6te e sa6toto za6toto toi se po4uvstva super zle makar 4e si pogovorihme,posmqhme i mu kazah 4e si4ko e nared pone ot moq strana :smt009
за какво да е с теб тогава? ...не си ти проблема :smt018
mi6enceto
02-03-2007, 21:35
ami moje bi problema ne e v teb...spoko :)
е може просто да не го възбуджаш, а не на него да не му действа, не си л исе замисляла :smt006
Може да не му е било до секс.
:roll:
toi me nalazi,a i sas sigurnost iska6e,ne se bqhme vijdali 2 sedmici i nqma6e tarpenie da me vidi :( pomolih go da pogovorim da mi kaje ako ne6to go pritesnqva toi kaza 4e si4ko e nared ,farli edno izvinqvai i me pomoli da ne komentiram slu4iloto se :( 4uvstvam se ujasno,vse o6te se pritesnqvam dali ne sam az pri4inata,vapreki vs drugi mom4eta s koit e nqmalo takav problem :smt009
Не мисля, че в теб е била причината.
Сега сигурно му е супер кофти, така че недей да повдигаш темата, нито да му правиш намеци.
Чакай следващият път да ти се реваншира. :wink:
ne be6e drusan/piqn ... a kak sledva6tiq pat da go predrazpoloja ?v smisal takaf 4e qvno tova koeto za drugi e dostata4no pri nego ne podeistva (dori sabujdane sas svirka .... #-o ) otvratitelna situacia !!!!! ](*,) :smt100 :smt102
Първо ми обясни по точно ситуацията - какво разбираш под накара го да свърши с целувки - пениса ли му целува кво целува че свърши. Второ, имаш предвид че той е свършил веднъж и втори път въобще не е искал така ли?
ееее това пък ве4е правиш от мухата слон... може би не се е отпуснал достатъчно, мислел е за нещо друго, било му е кофти и не е искал да те тревожи.. на всеки му е простено да "сгафи" 2-3 пъти .. но ако държиш на него и той на теб . не виждам да има особен проблем.. с времето нещата ще се променят това е моментно състояние което се преодолява.. трябва да си спокойна и толерантна ..
tnx dano da ste pravi i da nqma pove4e problemi
Възможно е да е бил изморен(в този момент едва ли му е било до секс, независимо от това, 4е не сте се виждали 2 седмици). Освен това, всяко мом4е е разли4но по свой си на4ин. По един на4ин може6 да възбуди6 някой, а по съвсем разли4ен-друг. С това не казвам, 4е проблема е в теб, а просто да спре6 да натяква6, 4е на някой им гу дига6 с поглед(не го казвам от ревност).