PDA

View Full Version : moderirano ot WIM: Sqkash q e strah da e do men...

loshiq
02-03-2007, 16:14
Цялата исотрия е много дълга но в момента с това момиче много добре се разбираме но нея я е стах да ме допусне по близо до нея защото смята че може да я нараня. проблема е че в един момент на мене ми писна и и казах или да не ми се дърпа като отивам при нея или да не ми се мярка пред очите и и затворих телефона. после тя ми писа че на другия ден ще си говорим за това защото трябвало да бъде на живо, а на другия ден даже не ми каза "здравеи". немога аз да и се обадя а искам поне да се изясним

moderirano ot WIM tochka 7

bawdy talk
02-03-2007, 16:24
Защо не можеш ти да и се обадиш?
Тогава говорете по скайп или като се срещнете следващия път уредете си среща и си изяснете проблемите!!!

koalka
02-03-2007, 17:36
Какво ти пречи да й се обадиш?Говори ти с нея, ако момичето я е срам.Наистина е належащо, защото може би се е обидила.

Addicted_
02-03-2007, 17:38
Добре си направил :)

02-03-2007, 17:52
мом4е не та знам ко 6и праи6 ама си сменяи ника по скоро ти не си от на6та партия ние LO6ITE не се извиняваме а то4но това трябва да направи6 Eminem - No Apologies

Bacard1
02-03-2007, 17:57
Цялата исотрия е много дълга но в момента с това момиче много добре се разбираме но нея я е стах да ме допусне по близо до нея защото смята че може да я нараня. проблема е че в един момент на мене ми писна и и казах или да не ми се дърпа като отивам при нея или да не ми се мярка пред очите и и затворих телефона. после тя ми писа че на другия ден ще си говорим за това защото трябвало да бъде на живо, а на другия ден даже не ми каза "здравеи". немога аз да и се обадя а искам поне да се изясним

значи гъзи слушаи ся ко напраи намери начин да говориш с нея и спечели доверието....като и покажеш че няма да е нараниш(ако наистина няма де)и тогава вече ще се оправят нещата прсото явно някои я е наранил лошо и неиска пак да е така спечели и доверието!!!!

02-03-2007, 18:18
spored men e razbrala kuf si idiot i e smetnala 4e ne trea se zanimava s tee

dobriq
02-03-2007, 18:20
xaxaxax awe vie ste ebasi tapanarite.

Krem4eto
02-03-2007, 18:34

Намери начин да се разберете и и се извини!!!!!!

Princesata
02-04-2007, 09:20
Говори с нея,не се прави на чак толкова лош

embata_beast
02-04-2007, 10:08
пич имай малко търпение и звънни да се разберете.Аз като се скарам с моита винаги аз търча да се извинявам ама както и да е.Та съвета ми е да се обадиш и да си поговорите....аре успех

Lusito
02-04-2007, 18:58
Незнам защо момичето го е страх, но явно има някаква причина. Бъди нежен и приказвай с нея. Питай я как е и защо прави така. Сближи се с нея и не я наранявай с равнодушието си. Ако я обичаш бори се за нея. Винаги човек когато иска намира начин.

In4iTu_
02-04-2007, 19:01
Бил си груб с нея...и аз да бях, и аз щях да те подминавам...Бъди по-мил с нея...и се извини...