Влез

View Full Version : За първия път с приятелката ми???

walkera
02-03-2007, 20:53
интересува ме малко информация, че ме домързя да ровя из нета да правихме го няколко пъти с приятелката ми(и на нея и на мене ни е за 1ви път) но липсва кръв което на мене ми се струва малко странно тя ми казва ,че при всяка жена е различно и че можело и без кръв. Та към въпроса възможно ли е наистина да няма кръв?

Alex_f
02-03-2007, 21:00
vazmojno e.spoko ne te laje!

02-03-2007, 21:01
Аз винаги, когато съм бил с девствени, не е текло кръв.

The Cursed
02-03-2007, 21:03
Mi da vqrno ti e kazala tvoqta priqtelka naistina e taka pri vsqka jena razli4no.

edna jena
02-03-2007, 21:03
absolutno e normalno.ne pri vsi4ki jeni ima kravote4enie.a ako ima pak e razli4no pri vsqka.moje da sa 2 kapki,moje i malko pove4e.nai-veroqtno priqtelkata ti ima raztegliva cipa,koqto se kasa po-trudno i e dobre da se otide na ginekolog za da q razkasa.no ne se pritesnqvaite.obi4aite se i badete 6tastlivi.

BloodSoul
02-03-2007, 21:06
Не при всички тече кръв!

Sexapilna_kukla
02-03-2007, 21:13
Da,vuzmojno e.I pri men nqmashe kruv.

02-03-2007, 21:17
Не те лъже споко пич

mi6enceto
02-03-2007, 21:37
zavisi si ot jenata pri nqkoi ima kruv pri drugi ne , nqkoi gi boli drugi ne ..razli4no e

02-03-2007, 22:46
интересува ме малко информация, че ме домързя да ровя из нета да правихме го няколко пъти с приятелката ми(и на нея и на мене ни е за 1ви път) но липсва кръв което на мене ми се струва малко странно тя ми казва ,че при всяка жена е различно и че можело и без кръв. Та към въпроса възможно ли е наистина да няма кръв?
VUZMOJNO E RAZBIRASE!! ORI VSEKI E RAZLICHNO!!! :smt006 :wink: :smt016

I cum blood
02-04-2007, 01:19
emi strannoto pri men be6e 4e sled kato me otvoriha i pone 30 min sled tva tekna kruv :roll: tui 4e kolkot po malko tolkoa po dobre :wink:

Snoopy_
02-04-2007, 01:31
От 5 само при една имаше кръв, и то щото беше много притеснена. Напълно възможно :)

_donna_
02-04-2007, 06:09
Абре,момче?!
Ти връзка с главния праиш ли?

Ако не й изтекат поне едно-две черва отдолу
значи нищо не си направил .. 8-[

Снуупи,тоя па..от пет.
Я трай ма курво!Ти ако си виждАл пет путки
аз саксийно цвете да стана ..

Addicted_
02-04-2007, 06:42
Не те лъже, възможно е ! \:D/

krem4et0
02-04-2007, 07:25
При мен нямаше грам кръв!

koalka
02-04-2007, 07:59
Естествено, че може.Не те лъже.

ista
02-04-2007, 14:51
ахахахаха... колко си злееееееееее...
няма начин~!
поне Дервишово семе, дето в даскало се учи не си ли чееееееел??? или... биология не си ли учил?
Господи, помогни им на тия деца! [-o< [-o< [-o<
](*,) ](*,) ](*,)
:-# :-# :-#

luda_paranoi4ka
02-04-2007, 21:12
opredeleno ne pri vsqka jena ima krav,i pri men nqma6e daje i bolka.ta tova spored men bi trqabvalo da go priema6 kato kompliment za teb,za6toto si bil dobar i si q vazbudil taka 4e da se ovlajni dostata4no i da ne misli za bolkata:)

Snoopy_
02-05-2007, 01:45
Иста, фнъфи такова! Разбирач. Дервишово семе... Дай пример с нещо още по старо бе. Даваш пример с разказ в който и двамта умират от притеснение, тя е суха като гион, никога не се е докосвала долу, въобще не знае кво прави, по запечата от опаковка вакуумирано кишу, и ти искаш да няма кръв... Къци. Ако ми покажеш учебник в който пише "При дефлорацията задължително се отделя еди какво си количество кръв" ще ти се извиня публично!

ista
02-05-2007, 11:15
Иста, фнъфи такова! Разбирач. Дервишово семе... Дай пример с нещо още по старо бе. Даваш пример с разказ в който и двамта умират от притеснение, тя е суха като гион, никога не се е докосвала долу, въобще не знае кво прави, по запечата от опаковка вакуумирано кишу, и ти искаш да няма кръв... Къци. Ако ми покажеш учебник в който пише "При дефлорацията задължително се отделя еди какво си количество кръв" ще ти се извиня публично!

Snoopy, явно не си ме разбрал/а... и ще се наложи да получа извинение... когато аз учех "Дервишово семе" и докато всички мои съучениц се кикотеха като ненормални, даскалката, каквато и да беше, застана и от и ЗА обща култура ни светна по тоя въпрос!
кръв не е задължително да има! химена може да бъде прекалено еластичен, за да се разкъса или какви ли не още хиляди причини!
:smt006 :smt006 :smt006

Snoopy_
02-05-2007, 11:48
Иста, официално ти се извинявам че не се изразяваш правилно :)
Иначе подкрепям че се пише имам нещо ПРЕДВИД а не В ПРЕДВИД или НА ПРЕДВИД. Обаче си го оправи че си писал/писала ПДЕДВИД

NiksaN4o
02-05-2007, 11:56
NiksaN4o написа :

Но имаше и въпрос дали може да се разкъса без да си правила секс - ДА може. така наречената химена може да се разкъса когато танцувате ( да речем балет ) където е нужна повече гъвкавост или ако тренирате спорт при който също е нужна гъвкавост - лека атлетика, акробатика о т.н. Може дори при колоездене... или просто ако прави шпагати по-често.

Добре хора това го писах лично аз в 2 теми и съм сигурен, че и други са го писали.Защо първо не се поразровите малко поне във форума...

alkobalko
02-05-2007, 12:10
И при мен нямаше кръв. При някои, да не кажа, че при по-голяма част от момичетата кръв няма.

ista
02-05-2007, 12:13
NiksaN4o написа :

Но имаше и въпрос дали може да се разкъса без да си правила секс - ДА може. така наречената химена може да се разкъса когато танцувате ( да речем балет ) където е нужна повече гъвкавост или ако тренирате спорт при който също е нужна гъвкавост - лека атлетика, акробатика о т.н. Може дори при колоездене... или просто ако прави шпагати по-често.

Добре хора това го писах лично аз в 2 теми и съм сигурен, че и други са го писали.Защо първо не се поразровите малко поне във форума...

лелелеле...

направо не мога да поврявам... хименА... аууууууууууу... много сериали гледатееееее децааааа!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD

ista
02-05-2007, 12:14
Иста, официално ти се извинявам че не се изразяваш правилно :)
Иначе подкрепям че се пише имам нещо ПРЕДВИД а не В ПРЕДВИД или НА ПРЕДВИД. Обаче си го оправи че си писал/писала ПДЕДВИД

нарочно е така... да видя кога някой ще се сети да ме поправи... НО ти си първия. а се моткам тука с тоя подпис от вече година сигурно!

NiksaN4o
02-05-2007, 12:15
ок специално за теб - химен-а ...

ista
02-05-2007, 12:44
ок специално за теб - химен-а ...

не е идеята да го напишеш специално заради мен, а да го научиш, че е от мъжки род. нямаше да ми направи чак такова впечатление, ако не беше повлияно от името Химена... ужас... тц-тц-тц