View Full Version : Гаджето ми се ..... по време на секс!
Мария Мариева
02-03-2007, 21:27
Здравейте, казвам се Мария Мариева, на 17 години съм и преди малко стана нещо отвратително. Нашите са на вилата за уикенда и поканих гаджето си (той е на 18) в нас. Натискахме се известно време и решихме да правим секс. Той не е много добър, но все пак е приятно самото вкарване и изкарване. Започнахме и първия път той свърши доста бързо (за минута и нещо), но втория започнахме по-стабилно. Около 10 минути по-късно ми стана топло и влажно между краката и се уплаших да не е свършил, но като го попитах ми каза, че не е и затова си помислих, че съм се подмокрила доста. След малко обаче започна да мирише много неприятно на лайна и го попитах защо мирише, но той не отговори. Миризмата стана непоносима и аз се надигнах и тогава видях че бедрата ми са омазани с разстройство. Ужасена се разпищах и го питах как може да се насере по време на секс, а той най-нагло ми каза, че не е той, въпреки стичащите се по краката му говна и обвини мен, че съм се наакала, след което си взе панталоните и излезе гол от апартамента. Взех чаршафа с мен в банята и го измих до колкото можеше. Сега цялата къща вони на лайна и се надявам да се отмирише до утре. Беше отвратително преживяване. Искам да ви попитам как е възможно да направи такова нещо и дали да скъсам с него...
Абе, щях да вечерям днеска бе !!! :-s :-#
mi6enceto
02-03-2007, 21:32
mhm tova e dosta slojen vapros tova koeto e napravil e dosta nepriqtno...trqqbva da pogovori6 s nego
Anti_razstroistvo_girl
02-03-2007, 21:32
Basi gadnoto.Mime, stiskam ti palci.Sega e malko studeno za provetrqvane, ama po-dobre go napravi vmesto da umre6 ot zadu6avane.Milata...
brokenhearted_
02-03-2007, 21:33
e няма такива изроди просто...как ги измисляте тези тъпизмии :shock: ;DDD
*adidas*
02-03-2007, 21:33
ОоооОо това е УЖАСНО аз ако бях на твое място 6ях да гу6на букета ахаха от погнуса гадно и отвратително и според мен трябва да скъса6 с него!Той те е обвинил въпреки 4е не си виновна ти!Глупаво!!!!!!!
Ауу ебати резила :lol:
Не искам да съм на твое място :smt005
The Cursed
02-03-2007, 21:48
Nz za drugite ama az se yjasqvam samo pri misalta mn az bih go zarqzala na miga
e няма такива изроди просто...как ги измисляте тези тъпизмии :shock: ;DDD
;] Нали знаеш, някои *момиченца* си живеят в сапуните :} Нека пуска бе, да четем хубави сценарии, ама с т'ва ми развали вечерята ебаси...
:shock: ako e istina tova e otvratitelno,a o6te po-gadno e,4e te e obvinil teb.mislq,4e trqbva da ti se izvini i ako produljava da se durji taka naglo po-dobre skusai s nego.takuv prostak ne ti trqbva. :smt011
even_in_death
02-03-2007, 22:12
ОоооОо това е УЖАСНО аз ако бях на твое място 6ях да гу6на букета ахаха от погнуса гадно и отвратително и според мен трябва да скъса6 с него!Той те е обвинил въпреки 4е не си виновна ти!Глупаво!!!!!!!
Подкрепям !
CvEtI`KiSs
02-03-2007, 22:17
lele ebahti ujasa napravo,ami mariq ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da se kolebaq dali da go zareja ili ne.Reji tfa i gotovo,aide nestiga 4e se e nasral toq pedal ama tuk i obvinqva teb ebati.....ujasno e prosto kat si go pomislq.....
inlove_girl
02-03-2007, 22:18
Оуу...тва е отвратително!
Мила, ако бях на твое място, щях да късам с тоя идиот! :smt011
А аз преди на една и мушнах в дупето 50 стотинки и тя ми пусна топло какао. Сега правя бизнес с нея. Сложил съм я като кафе машина на един пазар! Много е вървежно! Ще преуспея ... за 800 дни ... вярвайте ми!
Just joke ... be cool, be real, be "те така" \:D/ :smt006
malka_sladuranka
02-04-2007, 08:22
Пък аз закусвам в момента ](*,)
Ти си билаа :---) :---) :---) :smt038
Пък аз закусвам в момента ](*,)
Да ти е сладко, аз снощи не вечерях :smt005 :-s
cherinka
02-04-2007, 08:34
Около 10 минути по-късно ми стана топло и влажно между краката .... След малко обаче започна да мирише много неприятно на лайна ....Миризмата стана непоносима и аз се надигнах и тогава видях че бедрата ми са омазани с разстройство. Ужасена се разпищах
Хуахуахуа
TupacFena
02-04-2007, 08:47
Абе, щях да вечерям днеска бе !!! :-s :-#
ProstoAz
02-04-2007, 09:14
11 точка от правилника!