View Full Version : Moderated:Секс на 14... редно ли е?
mani4ka_14
02-04-2007, 08:39
az sam na 14 momi4e ... i taka da go kaja mnogo iskam da me 4ukat :oops: :oops: :oops: ima s koi da go anpravq no neznam dali o6te e redno kajete mi molq vi [-o<
Моderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
krem4et0
02-04-2007, 08:40
Чукай се така че да посинееш от чукане. След като баща ти не те е посинявал от бой за тези ти мисли поне е**ча ти да го направи!
JustUser
02-04-2007, 08:41
wow! Ако се чувстваш готова давай, но ако той те притиска а ти не го искаш после ще съжеляваш. Това е мойто мнение.
mani4ka_14
02-04-2007, 08:42
naprotiv toi ne mi e govoril za tova no az iskm i se 4ustvam gotova :oops:
Разбира се, че не е редно.
:evil:
Не си се развила физически.
Не си се развила психически.
Не си намерила подходящия човек.
Не знаеш какво ще загубиш.
Сама си решаваш все пак. Ако толкова те "сърби" между краката, давай смело. И да знаеш.. гълтай.
Едит : грешка - намерила си подходящия човек. Уж..
JustUser
02-04-2007, 08:43
P.S Predi vreme hodih s edno momi4e na tvoqta vyzrast i tq iska6e mnogfo da go napravim no az i otkazah za6toto za men be6e rano tq da go pravi pri polojenie 4e be6e na 14... i taka nz... za vseki si e individualno no pomosli dali naistina ti si taq deto go iska. ](*,)
cherinka
02-04-2007, 08:44
naprotiv toi ne mi e govoril za tova no az iskm i se 4ustvam gotova :oops:
Епа чукай се, къв ти е проблема? Живота си е твой, ти ще съжаляваш после, че си се дала толкова рано, а не ний тука форумците.
TupacFena_СФ
02-04-2007, 08:45
А бе с путката напред :mrgreen: :-D :-D :mrgreen: :lol: :lol:
TupacFena
02-04-2007, 08:45
Тва горното бях аз :lol:
kukli4ka__
02-04-2007, 10:34
ми виж сега според мен щом искаш да го направиш нищо не би ти попречило и изобщо не слушай тъпи коментари че после ще съжаляваш за всеки човек си е различно аз го направих на 13 сега съм на 19 и никога не съм съжалявала.тука всеки ще ти каже малка си недоразвита и други тъпизми никой не може да ти даде съвет правилен поради простата причина че всеки мисли различно а някои се стараят да налагат мнението си което е тъпо :!:
inlove_girl
02-04-2007, 10:47
Ами ако си готова, давай! Какво му мислиш толкова? Стига да си намерила подходящия човек с когото да го направиш! :wink: Не слушай хора, които се опитват да си налагат мнението! Ти си знаеш най-добре дали си готова или не! :wink: Ако се чувстваш напълно готова и уверена в себе си, направи го! :smt023 Айде успех, мила! :smt006
Papagal4e
02-04-2007, 11:48
охх колко ме изнервят като напишат "не .не е редно малка си"! никой не е казал възрастта ,на която може да се прави секс или ,на която сме твърде малки ! ако се чувстваш сигурна го направи ! :wink:
alkobalko
02-04-2007, 11:51
Лично според мен не трябва да го правиш. Все още си малка и не си напълно готова, дори и сега да си мислиш обратното. Направиш ли го след време може и да съжаляваш, но няма да можеш да върнеш времето. И все пак това си е твоя живот и изборът си е твой.
Щом се чувстваш готова давай.Като искаш толкова да те чукат поне остави данни..
girl_in_black
02-04-2007, 11:52
Няма смислъл да го правиш толкова рано.Сега разбирам, че ти е хрумнало че искаш да се чукаш и си си въобразила че си готова , но 14 год. е твърде рано за секс. На тази възраст има толкова други неща, които би трябвало да те интересуват, ти за чукане мислиш. Плюс това сексът носи истинска наслада единствено когато е вследствие любовта между двама души(поне това е моето мнение, знам, че доста хора няма да го приемат)
наистина не мога да разбера какво им става на днешните средностатистически деца... ужас... аз дето скоро минах по тоя път с шибаните хормони... направо лошо ми става като им чета глупостите! като ти се чука, чукай се, бе... леле... мн сте зле #-o #-o #-o