View Full Version : Kyrvene sled pyrviq pyt...
Just`a`GirL`
02-04-2007, 10:53
zdraveite, i az imam edin.. kak da go nareka.. problem. predi dve sedmici spah s priqtelq si za pryv pyt no dosta me zabolq i.. pochti nishto ne stana, na sutinta mi beshe doshlo. snoshti pak go napravihme, toq pyt vypreki che pak dosta me bolq go napravihme kakto trqbva, nqmashe kryv, no.. kogato se pribrah u doma sled nqkolko chasa poteche dosta kryv, napravo vse edno mi e doshlo, a do cikyla mi ima oshte pochti 2 sedmici , ot kakvo moje da e taq kryv.. i dosta me nabolqva sega kato sym sednala.. molq vi, posyvetvaite me kakvo da pravq..normalno li e snoshti da nqmashe kryv, a sega da ima..
inlove_girl
02-04-2007, 10:55
Нормално е след първият път да има кръв! Не се безпокой. До 3-4 дни ще престане да кърви! :wink:
alkobalko
02-04-2007, 11:53
Съвсем нормално е след първия път да има леко кървене. Ще отмине бързо, няма защо да се притесняваш.
Just`a`GirL`
02-04-2007, 12:35
Blagodarq vi, znachi.. nqma za kakvo da se bezpokoq :)
My_Infernal_Majesty
02-04-2007, 12:40
Малиииии!!!?!?! :shock:
Значи кървенето може да продължи дни?!?! :shock: :shock:
А аз си мислех че е само докато трае първия път!!!
ice-inside---girl
02-04-2007, 13:15
spokoino ne se pritesnqvai! I na men mi stana neshto podobno sled 1viq pyt - polu4i se kyrvene mnogo slabo za okolo 3-4 dni, a na edna priqtelka mnogo silno karvene za 1 den. Pri vseki e razli4no taka 4e pri teb za tova sigurno e po silno..taka 4e iz4akai bez da se pritesnqvash, pyk ako sled tova oste ima moje da posetish lekarq. No ne vqrvam dase stigne do tam. :wink:
cherinka
02-04-2007, 13:37
Мене пък ми теча 7 дена
спокойно нормално е да поте4е... на теб на др ден а при други хора при следващия полов акт (както бе при мен), болката не мисля 4е трябва да е много голяма . но ако кървенето продължи да е МНОГО обилно по добре отиди на гинеколог. имах една позната която направи кръвоизлив , стигна се до болница.. но при нея кръвта неспря да те4е... наблюдавай се...и ако наистина не ти е добре се посъветвай с някои по знаещ...
kAdrOkoSkA
02-04-2007, 14:45
Няма страшно :-) Аз през следващите 2 дена имах по 2-3 капки кръв, но е нормално :wink: Ще мине.