View Full Version : Moderated:Все още ли съм девствена?
maria_900000
02-04-2007, 13:08
iskam da popitam ne6to,zna4i predi nqkolko dni priqtelqt se opita da me otvori,ama mai ne stana,neznam momenta li ne beshe podhodq6t a i az ne se bqh otpusnaala ../ta az uspqvam da si vkaram prusta ,ta vaprsat mi e tfa zna4i li 4e sam devstvena o6te ili ne ... :| /temata e seriozna!!
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
gangbang
02-04-2007, 13:15
iskam da popitam ne6to,zna4i predi nqkolko dni priqtelqt se opita da me otvori,ama mai ne stana,neznam momenta li ne beshe podhodq6t a i az ne se bqh otpusnaala ../ta az uspqvam da si vkaram prusta ,ta vaprsat mi e tfa zna4i li 4e sam devstvena o6te ili ne ... :| /temata e seriozna!!
Другия път да си вземе отварачката приятеля ти и няма да имате проблем с отварянето. Сериозно отговарям :)
HAHAHAHA :lol: AMi kakvo zna4enie ima dali e uspql da te otvori,nali taka ili ina4e pak 6te pravite sex.i da ne e uspql 6te uspee pri dr opit.tva 4e si vkarva6 prysta ne zna4i nepramenno 4e si otvorena,6toto zavisi i na kva dylbo4ina go pyha6.celta e prosto da se otvori6?ili da se naslajdva6 na sexa?!
ZaRaZaT@
02-04-2007, 14:52
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Аз все пак нещо не разбрах - вкарал ли ти го е или не, ако ти го е вкарал значи вече си отворена :? освен ако пишлето не му е 1 - 2 сантиметра :-D
Ice_Queen
02-04-2007, 15:58
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Аз все пак нещо не разбрах - вкарал ли ти го е или не, ако ти го е вкарал значи вече си отворена :? освен ако пишлето не му е 1 - 2 сантиметра :-D
:smt016
FireSweet
02-04-2007, 17:38
Толкова ли е важно дали е скъсал химена.Защо изобщо питаш?След като си решила да правиш секс се предполага че си го искала.Няма смисъл да питаш не си девствена вече.