View Full Version : kakvo da napravq che da me puskat do po-kysno
babi_girl
02-04-2007, 16:22
az sym na 17 godini i imam vecheren chas 10 chasa. maika mi se dyrji s men kato s bebe. veche ne mi se izliza navynka, poneje znam che trebva da sym sama, zashtoto moite priqteli izlizat v 10 a az togava trqbva da se pribiram. Napravo me e sram kato me pitat : "kade trygna tolkova rano" da im kaja trqbva da se pribiram veche. molq vi se imam nujda ot syvet. kakvo da napravq che da me puskat pone do 11.
P.S. inache nqma ot kakvo da se oplachat, imam otlichen uspeh i si vyrsha redovno zadyljeniqta vkyshti.
cherinka
02-04-2007, 17:08
ами всичко опира до доверие. ако майка ти ти има достатъчно голямо доверие, знае с кой си, къде си, какво правиш, мисля, че би могла и до по късно да те пуска. всичко зависи от нагласата на майка ти към днешното поколение, но най-важното е да седнеш да говориш с нея, да я запознаеш с твоите приятели и вярвам, че ще постигнеш нещо. наистина е кофти да си на 17 до 22ч. но пък има и такива дето ги пускат до 20ч или пък изобщо не ги пускат. Друг вариянт е да и се молиш, но не ми се вярва ако ще и 2 месеца молене да стане нещо. за тва (пак ще се повторя) най-важното в случая е доверието!
kamy4ety
02-04-2007, 17:17
zdr i az imam sa6tiq problem no v moq slu4ai ba6ta mi ne me puska naistina e mn kofti drugte da xodqt na disko(a to zapo4va 11-12) a az da nemoga da ida:(( i nz kakvo da napravq.....
kamy4ety
02-04-2007, 17:20
az sa6to sam na 17 i pove4eto namoita vazrast 4e i po malki poznavam deto gi puskat....
Трябва да говориш сериозно с нея и да не отстъпваш от становището си.Казваш и как стоят нещата и, че след по-малко от една година ще навършиш пълнолетие и не трябва да те държат толкова изкъсо.Аз да ги питам като направиш 18 какво ще правят тогава?На 18 ще си и те нищо няма да могат да ти забранят...Майка ти трябва да знае къде ходиш поне, и с кой излизаш и така мисля, че ще е по-спокойна.
Коалка отнова дава много добър съвет. Говори с майка си и не се отказвай до последно. Обясни и, 4е не си малка и може6 да се грижи6 за себе си.
kristina_ok
02-05-2007, 08:05
Ами най-добре седни и поговори с родителите си.Обясни им кога излизат твоите приятели.Надявам се,че ще те разберат.Пожелавам ти успех.
Да бе...големи съвети...много лесно да кажете - поговори с тях, доверие ала бала...да не мислите, че родителите не знаят какво правим всички по купончета, дискотекки и концерти. ТЕ ЗНАЯТ и затова се притесняват...и какво, ако имаш добър успех...знаете ли колко борби съм водила...и аз съм на 17 - никога не съм спала у приятелка, никога на купонче, освен ако не е някоя бригада(каквито има 2-3 пъти в годината), без концерти...според баща ми само съм му тровила на горкия нервите...
Родителите предпочитат на тях да им е спокойно, че детето им кисне оттатък и се тъпче със шоколад и пуканки :smt013 , а не разбират, че когато отиваш някъде ти няма да си сам, а с приятели, ащом приятелите ти са решили, че могат да те вземат със себе си, значи значиш нещо за тях и ще те пазят, както и ти ще ги пазиш...
УФФФФФФФФФ
...и ниога нямат вяра в прителите - "ама тя май не ти е много прителлка"
ами не им се давай...отде да знам...преди това се постави на тяхно място и прецени... :-k тъпа съм...don't care...
V
divo_kotence
02-05-2007, 10:53
аз преди имаш вечерен час но той отпадна...щот наще са усетиха че не съм толкова малка...просто седнете една вечер и поговорете...бори се до края...аз тъй успях да ги убедя...
babi_girl
02-05-2007, 11:58
Vinagi im kazvam s koi izlizam, i kato se pribera vinagi kazvam kyde sym bila ( dori im kazvam kakvo sym pila ako sym bila na kafe). i az mnogo im se chuda kato navyrsha 18 kakvo she pravat. znam che za tqh vinagi she sym si malka ama trqbva da razberat che ne sym tolkova malka
bibito_pld
02-08-2007, 15:56
ти си добре, ами аз съм на 17 без малко и не ме пускат абсолютно никъде след училище....
krisi_l@loka
02-11-2007, 18:38
Ами поговори с тях - обясни им как стоят нешата кажи им за приятелите ти и дано нещо стане, пък да ти кажа зависи и от тях та не е сигурно че можеш да направиш нещо, изчакай още енда годинка и вече нямат да могат да ти казват къде и до колко да излизаш :wink:
gerinceto
02-17-2007, 18:49
ами всичко опира до доверие. ако майка ти ти има достатъчно голямо доверие, знае с кой си, къде си, какво правиш, мисля, че би могла и до по късно да те пуска. всичко зависи от нагласата на майка ти към днешното поколение, но най-важното е да седнеш да говориш с нея, да я запознаеш с твоите приятели и вярвам, че ще постигнеш нещо. наистина е кофти да си на 17 до 22ч. но пък има и такива дето ги пускат до 20ч или пък изобщо не ги пускат. Друг вариянт е да и се молиш, но не ми се вярва ако ще и 2 месеца молене да стане нещо. за тва (пак ще се повторя) най-важното в случая е доверието!