View Full Version : Какво да правя?
:roll:
Има едно момиче на име Тамара.Тя е на 13 аз съм на 15.Незнам тя какво изпитва към мен и ме е страх да и предложа да не ме отреже.Какво да направя?
А познавате ли се лично? Ако се познавате и се срещате често..би трябвало да улавяш знаците (ако кажем, че те харесва). Как се държи с теб? А пък, ако искаш да стане по-бързо и лесно единствения начин е да говориш с нея и да я попиташ направо.
bawdy talk
02-04-2007, 18:00
Ддз. тя разговаря ли с теб,усмихва ли ти се,разбирате ли се?
Пробвай да я свалиш да и покажеш че я харесваш,ако не ти обръща внимание значи не се интерасува от теб,ако обаче се забавлялвате пробвай,предложи и,и ще разбереш.Ако те отреже ще ти мине нали си мъж
бъди твърд трява да свикваш с тия работи и да не ти пука!!!
Опитай се да флиртуваш с нея и виж тя как ще реагира на това.Може да я поканиш да излезете..
PerfectStrang3r
02-04-2007, 18:16
Опитай се да флиртуваш с нея и виж тя как ще реагира на това.Може да я поканиш да излезете..
Съгласен съм. Давай по - смело.. не се срамувай.. може да загубиш нещо хубаво.
Съгласна съм с koalka. Не се притеснявай. Направи не6то по въпроса и виж реакцията и, след което предцени дали си струва "да и предлага6"
Vladokaaa
02-05-2007, 04:18
Еми разпитай какво мисли за тебе това много ще ти помогне по въпроса.Иначе се върти покрай нея и си я сваляй предполагам че знаеш как. :wink: :wink: :wink:
SladkataVoleybolistka
02-05-2007, 05:50
Ами трябва да си поговориш с нея...както казаха вече,можеш да поразпиташ някой общ приятел какво мисли тя за теб!!!!
4epHo0KaTa_Lady
02-05-2007, 06:38
Porazpitai kvo misli za teb..i posle ako ima nekfi simpatii deistvai ;] uspeh :P :P :P
white_chik
02-05-2007, 08:26
Опитай да се сближиш с нея,виж какво мисли за теб,как те възприема.Не знам,но според мен на 13 тя едва ли знае пълния смисъл на думата "флирт" :roll:
priti_kiti
02-05-2007, 10:47
Kакто казаха, пофлиртувай малко с нея, виж как ще се държи и прецени..
Пък в крайна сметка рискувай - нищо не губиш ;)
divo_kotence
02-05-2007, 11:00
както казаха по горе разпитай някой..например най-добрите й приятелки или пък ако се познавате лично я бъзикни питай я кой харесва а/у
FiRe_LaDy
02-05-2007, 13:33
Ako se poznavate q pokani na kafe.Ako pyk ne .. prosto se zapoznai s neq.Moje i tq da te haresva.Probvai si kysmeta.Nishto ne gubish. :wink:
дали едно момиче те харесва личи първо от поведението й към теб. ако тя изпитва някакви сипматии би трябвало до сега да си ги усетил ;)
Tamplier
02-08-2007, 20:38
pi4 ako pita6 men deistvai nqma kakvo da gubi6 pone 6te razbere6 dali ima 4uvstva kum teb ili ne no predi da napravi6 ne6to re6i dali ti si siguren v tova koeto izpitva6 kum neq . i znai 4e jenite haresvat mujete koito riskuvat
ТРЕТО ВЕСЕЛУ БРАТО ТРЕТУ ВЕСЕЛУ СУФИИСКУ ДОЛНИ БОГОРОФ
а бе лице я се стегни ако не те отреже ок заедно 6те сте си..ако те голяма работа да не сжър6ва света само с едно моми4е бее иииии мн се нервя така..ми опитай бе...ко толкова..
ТРАЙ СИ БЕ ТРАЙ СИ ДА СИ ГОВОРА БЕ