Влез

View Full Version : Имам няколко въпроса относно цветната бременност

Отчаян
02-05-2007, 06:51
Така здравейте, добро утро. Искам да знам, кога точно настъпва цветна бременност, по какво се различава, че имаш цветна бременност от това просто да си си в цикъл? Когато си бременна, кога започваш да наддаваш килограми и да ядеш по много ? С Гаджето ми го правихме преди 3 месеца някъде и имахме опасения, че е станало фал, отидохме до аптеката и тя пи постинор, след това и закъсня с 2 - 3 дни, но знаехме, че е от постинора, другия страничен ефект беше, че и тека около 6 дни и съвсем малко от 7мия, говорихме със специялист каза, че е нормално, 2рия месец пак имаше 1 ден закъснение и някъкси не течеше нормално, сега е 3тия месец и и свърши на 4-тия ден, тя каза, че напоследък много и се ядяло и се притеснявала да няма цветна бременност. Моля отговаряйте само на въпросите по които сте компетентни, за да не стане объркване. Благодаря предварително!

bungle
02-05-2007, 07:02
Хъх... щом е пила Постинор, дошло и е, съветвала се е със специалист.. няма никаква вероятност да е бременна. Постинора и е бъгнал хормоните и затова предполагам, че така става.
Вземете си един тест за бременност.Да се успокоите.

Големи паники сте. Релакс. Не е бременна.

02-05-2007, 07:53
Съвета със специялиста беше по телефона, и според мен няма голяма вероятност, но верно днеска ще вземем един тест.

alkobalko
02-05-2007, 08:11
Щом е пила Постинор, най-вероятно всичко се дължи на него. Още повече сте говорили и с лекар, не виждам къде е проблема. За да се успокоите и двамата купи един тест, той засича дори и цветната бременност. Ако е отрицателен, значи всичко се дължи на Постинора и притеснението.

02-05-2007, 17:27
направихме тест днес и всичко е ок, благодаря ви, заключете темата

alkobalko
02-05-2007, 18:36
направихме тест днес и всичко е ок, благодаря ви, заключете темата

Много се радвам, че всичко е наред.
С това считам темата за приключена! :wink: