View Full Version : Имам няколко въпроса относно цветната бременност
Така здравейте, добро утро. Искам да знам, кога точно настъпва цветна бременност, по какво се различава, че имаш цветна бременност от това просто да си си в цикъл? Когато си бременна, кога започваш да наддаваш килограми и да ядеш по много ? С Гаджето ми го правихме преди 3 месеца някъде и имахме опасения, че е станало фал, отидохме до аптеката и тя пи постинор, след това и закъсня с 2 - 3 дни, но знаехме, че е от постинора, другия страничен ефект беше, че и тека около 6 дни и съвсем малко от 7мия, говорихме със специялист каза, че е нормално, 2рия месец пак имаше 1 ден закъснение и някъкси не течеше нормално, сега е 3тия месец и и свърши на 4-тия ден, тя каза, че напоследък много и се ядяло и се притеснявала да няма цветна бременност. Моля отговаряйте само на въпросите по които сте компетентни, за да не стане объркване. Благодаря предварително!
Хъх... щом е пила Постинор, дошло и е, съветвала се е със специалист.. няма никаква вероятност да е бременна. Постинора и е бъгнал хормоните и затова предполагам, че така става.
Вземете си един тест за бременност.Да се успокоите.
Големи паники сте. Релакс. Не е бременна.
Съвета със специялиста беше по телефона, и според мен няма голяма вероятност, но верно днеска ще вземем един тест.
alkobalko
02-05-2007, 08:11
Щом е пила Постинор, най-вероятно всичко се дължи на него. Още повече сте говорили и с лекар, не виждам къде е проблема. За да се успокоите и двамата купи един тест, той засича дори и цветната бременност. Ако е отрицателен, значи всичко се дължи на Постинора и притеснението.
направихме тест днес и всичко е ок, благодаря ви, заключете темата
alkobalko
02-05-2007, 18:36
направихме тест днес и всичко е ок, благодаря ви, заключете темата
Много се радвам, че всичко е наред.
С това считам темата за приключена! :wink: