View Full Version : NormaLno Li e?!
na skoro prespah s priqtelq si estestveno bqh devstvena.. sexa produlji nai mnogo da recheme 20 min.. kato za purvi put tva normalno li..
az ne ispitah nikakvo udovolstvie...
oshte edno me pritesnqva .. cipata mi ne e se e skusala cqlata i sega strashno me boli i mi te4e kruv ot nqkolko dni nasam...
Като за пръв път е нормално да ти тече кръв няколко дни след като си преспала с момчето. А доколкото за времето...при мен беше около 1 час...според мен малко време ти е отделил, но въпроса е ти да не съжаляваш. Също това, че не си изпитала удоволствие е нормално, просто трябва да натрупаш повече опит. :) Ако кървенето продължи е добре да се консултираш с лекар (гинеколог) за да си спокойна.
krem4et0
02-05-2007, 09:01
Изобщо не е малко-първия ми път беше 5 минути(говоря за секса,ане за любовната игра) и аз честно казано исках да свърши по-бързо. 1 час за първи път значи да изпитвам невероятни болки и да умра. Сега и сега след 1 час ч**не ме понаболява,а какво остава за първия ми път.
Нормално е да не си изпитала голямо удоволствие-с времето ще се получи.
За кървенето-не е добре да кърви няколко дни. Сложи си 1 ДП,пий витамин С,но ако до утре сутрин не свърши ходи на доктор! Кървене повече от 24 часа е анормално!
Аз говорех като цяло за секса+любовната игра. :)
Не бе добре си е.при мене първия път продължи някъде толкова ма без играта.Иначе вмойта ципа сигурно е била различно,щото при мене само малко кръв тече и после всичко се оправи.Иначе първия път е гадно
Не мисля, 4е е от 4ак толкова голямо зна4ение колко е било времетраенето на секса. А относно кървенето, явно ципата ти е била по-дебела или по-еласти4на, така 4е кървенето е нормална реакция на организма(все пак за него това е не6то ново)
krem4et0
02-05-2007, 10:08
Аз говорех като цяло за секса+любовната игра. :)
Е,сега то значи аз да напиша 5 часа,ма няма да е реално. наистина любовната игра беше 5 часа някъде!
BeZ^BikiNi
02-05-2007, 20:41
Abe kak 5 chasa be kvo ste pravili vie? :roll: :-k :smt017 Az ideq si nqmam kolko vreme beshe moq 1vi put ne sum zasichala ... a otnosno kruvta ne sum kompetentna po vuprosa poneje az nqmah kruv :idea: Obache imam priqtelki koito dosta vreme dori 2-3 put sushto im e teklo kruv kato na tebe obache za bolkite nz ... :-k ako ne minat do 2-3 dena naistina ne e zle da otidesh na lekar. I ako ne e taina kak po-tochno razbra che himena ne ti e razkusan izcqlo , che tova mi stana mn interesno? :smt017 :mrgreen:
mislq 4e vs e nared.... krem4e kak taka 5 4asa we macko :)
Abe kak 5 chasa be kvo ste pravili vie? :roll: :-k :smt017 Az ideq si nqmam kolko vreme beshe moq 1vi put ne sum zasichala ... a otnosno kruvta ne sum kompetentna po vuprosa poneje az nqmah kruv :idea: Obache imam priqtelki koito dosta vreme dori 2-3 put sushto im e teklo kruv kato na tebe obache za bolkite nz ... :-k ako ne minat do 2-3 dena naistina ne e zle da otidesh na lekar. I ako ne e taina kak po-tochno razbra che himena ne ti e razkusan izcqlo , che tova mi stana mn interesno? :smt017 :mrgreen:
mi edno ogledalce mi svarshi idealna rabota za da razbera 4e ne e skusan... i mislq 4e shte me boli po vreme na sex dokato ne se skusa izcqlo...
vsi4ko tova koeto kaza e napalno normalno.samo da te pitam kak taka re6i 4e mojesh da si vidish cipata????tova sa gluposti
По принцип до раждането няма как да ти се разкъса цялата, така че спокойно.Еми, нормално е да не изпитваш никакво удоволствие, но ти за къде бързаш?След няколко пъти ще започне да ти става все по-приятно и по-приятно :wink: И всеки, колкото си иска си прави първия път, няма накакъв стандарт.Моя беше около 40 минути.
krem4et0
02-06-2007, 09:09
"Гледахме филм",по-скоро 2. Ама под одеалото шареха ръчички,прекъсвахме за малко френски и така.
Imam edin problem na koito 6te se radvam da mi otgovorite mnogo byrzo!Vodq polov jivot,zakusnq mi s 3 dni...normalno e znam,no kato pishkam i 4uvstvam parene i me boli.Znam 4e trqbva da otida na genekolog,no ako nqkoi e hodil po syshtata pri4ina molq vi daite mi syvet,ako ima metodi,za da ne se stiga do genekolog,zashtoto nashte sigurno 6te razberat :smt120
BloodSoul
02-06-2007, 15:12
Моят първи път беше 10 мин. - самият секс. Не изпитвах никакво удоволствие, усещане освен парене и болка. Така че нормално е пърият път да е кратък и да няма удоволствие. Ципата ти се е скъсала, това, че ти тече кръв и те боли е нормално. Аз след първият път ми тече 3-4 дни кръв.
nemepoznava6
02-06-2007, 15:27
Spoko :) sled 3-tiq put 6te ti e hubavo
pri parvi pat e vazmojno da ne se izpita nikakvo udovolstvie zatova partniora trqbva da si dosvarshi rabotata primerno s prusti ili drug predmet trqbva da otidesh na genekolog za cipata
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 12:47
na skoro prespah s priqtelq si estestveno bqh devstvena.. sexa produlji nai mnogo da recheme 20 min.. kato za purvi put tva normalno li..
az ne ispitah nikakvo udovolstvie...
oshte edno me pritesnqva .. cipata mi ne e se e skusala cqlata i sega strashno me boli i mi te4e kruv ot nqkolko dni nasam...
ami normalno e i pri men parviqt put ni6to ne usetih mn me bole6e i mi te4e6e posle 2 dni kr1v spox
lo6a_karma
02-09-2007, 11:19
1 час за първи път значи да изпитвам невероятни болки и да умра. Сега и сега след 1 час ч**не ме понаболява,а какво остава за първия ми път.
Нормално е да не си изпитала голямо удоволствие-с времето ще се получи.
За кървенето-не е добре да кърви няколко дни.Ако до утре сутрин не свърши ходи на доктор!