View Full Version : отворена ли съм
тъп ми е въпроса но реших да питам... снощи си вкарах целия пръст отдолу, дали съм се отворила? :smt017
Не...не става толкова лесно :)
благодаря за експресния отговор
alkobalko
02-05-2007, 11:55
1.Не става така лесно.
2.Девствена си, докато не преспиш с момче.
Не е задължително.Девствената ципа до колкото знам, е еластична.
1.Не става така лесно.
:!:
KOi znae??Cipata ti moje da e dosta tunka i moje da si se otvorila no v pove4eto slu4ai ne
Ох то ако ставаше така... :roll: Не си се отворила и си девствена докато не преспиш с момче! :::
ахх тези мнения "дествена си докато не преспиш с момче"
Не не е така!!!едно момиче може да се отвори и сама!Но не с ПРъст!
ако спи с вибратор пак ли ще е девствена ?
А с кво?
С буркан от кисели краставички? :-k
svetlinka
02-06-2007, 07:29
Ami nai-weroiatno si otvorena, i az si barkah s prast dolu i sega ne moga da si widia himena, iawno sum go razkasala.
strange__
02-06-2007, 07:32
Ami nai-weroiatno si otvorena, i az si barkah s prast dolu i sega ne moga da si widia himena, iawno sum go razkasala.
Дам,добре сте :lol:
muxaaxxa_f
02-06-2007, 07:46
I 6te izdade6 li tainata kak ''si gleda6'' himena,4e az ne6to mai sum ostanala nazad s tehnikite? :roll:
ОМГ!
:smt005 :smt005
нали трябва усилие че да се скъса ве :-k
Butterfly^
02-06-2007, 07:58
:shock: И на мен ми е много Х как можеш да си видиш химена :shock:
А на въпроса на авторката: според мен не си отворена
puha6 si dvata prysta,razpuva6 i nadni4a6 li za da si vidi6 himena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahhahahahahhhhahaha
DIVINE_TIME
02-07-2007, 17:29
I 6te izdade6 li tainata kak ''si gleda6'' himena,4e az ne6to mai sum ostanala nazad s tehnikite? :roll:
хахАхаххахХАХххахАХхаххах Х... ооо не , ще умра ... ХххаххХАхахХАХхаХХАХ... ето такова нещо не бях срещала ... химена си гледала ОМГ ...
А пък по темата , уважаема авторке не се ли сещаш , че разликата да проникне пенис и пръст е от небето до земята ?? Не се ли сещаш , че ако можеше така , всички щяхме за пръв път с пръсти да го правим ... ? Не се ли сещаш , не си ли чувала , че при много от момичетата при разкъсване на химена се чувства доста силна болка , а понякога има и кръв ... ? Не се ли сещаш , че това все пак е тъкан и не се разкъсва толкова лесно .. при някои от момичетата дори след първия път ципата не е изцяло разкъсана и именно затова понякога и втория и третия път боли .. пък и тялото не е свикнало , но това е друга тема. Как може да нямате елементарна сексуална култура .. ам икато нямате и логическото ви мислене ли е толкова деградирало? ... :smt012
Boje! Ne si vijdam prostata kogato si gledam onaq rabota, mislq 4e imam golqm problem! Dali mi ima neshto? Molq pomognete!
A sega seriozno - momi4e, tiq raboti ne stavat ej taka. Kym Svetlinka - moito momi4e, ne znam koj te izlyga 4e mojesh da si vidish himena, no ne mu vqrvaj :) Osven ako ne e podvodni4ar i ne te gleda s periskop vidish li
DIVINE_TIME
02-07-2007, 19:48
Boje! Ne si vijdam prostata kogato si gledam onaq rabota, mislq 4e imam golqm problem! Dali mi ima neshto? Molq pomognete!
A sega seriozno - momi4e, tiq raboti ne stavat ej taka. Kym Svetlinka - moito momi4e, ne znam koj te izlyga 4e mojesh da si vidish himena, no ne mu vqrvaj :) Osven ako ne e podvodni4ar i ne te gleda s periskop vidish li
хаххахахахах добре й го каза ...
ebati tupiq otgovor az si videh himenata :-D tfa e vse 1 az da si vidq anusa bez ogledalo be.Az deto sum mom4e gi znam tiq raboti pa ti deto si momi4e da ne gi zn :-D :-D
ABSOLUTme
02-07-2007, 21:33
ebati tupiq otgovor az si videh himenata :-D tfa e vse 1 az da si vidq anusa bez ogledalo be.
ne se zarichai,che e nevuzmojno.az moga da se oguna tolkova :lol:
Az deto sum mom4e gi znam tiq raboti pa ti deto si momi4e da ne gi zn :-D :-D
da,ama se predpolaga,che si nad 15g i teq neshta ste gi minali veche po biologiq,a tq e zaeta da izuchava sexualnostta i dulbochinata si :lol:
Da ama na mene boilogiqta mi e na frenski ezik i az ni6to ne razbiram :smt010 a i tfa go zn ot ob6ta kultura ai az sum na 16
E 6tom moje6 da se ogune6 tolkova bravo ama vse pak mn malko hora mogat da se ogunat taka tva ne go zabravqi [-X
FAVORITE
02-09-2007, 00:43
хахАхаххахХАХххахАХхаххах Х... ооо не , ще умра ... ХххаххХАхахХАХхаХХАХ... ето такова нещо не бях срещала ... химена си гледала ОМГ ...
А пък по темата , уважаема авторке не се ли сещаш , че разликата да проникне пенис и пръст е от небето до земята ?? Не се ли сещаш , че ако можеше така , всички щяхме за пръв път с пръсти да го правим ... ? Не се ли сещаш , не си ли чувала , че при много от момичетата при разкъсване на химена се чувства доста силна болка , а понякога има и кръв ... ? Не се ли сещаш , че това все пак е тъкан и не се разкъсва толкова лесно .. при някои от момичетата дори след първия път ципата не е изцяло разкъсана и именно затова понякога и втория и третия път боли .. пък и тялото не е свикнало , но това е друга тема. Как може да нямате елементарна сексуална култура .. ам икато нямате и логическото ви мислене ли е толкова деградирало? ... :smt012
PODKREPQM :!:
:lol: :lol: :lol:
Да бе 2 пъти си се отворила
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005
lo6a_karma
02-09-2007, 10:40
1.Не става така лесно.
CvEtI`KiSs
02-09-2007, 10:42
1.Не става така лесно.
dam taka mislq i az
Не си. Хименът трудно се разкъсва с пръсти или тампони (голяма заблуда)