Влез

View Full Version : гримиране

neusan88
02-05-2007, 13:01
хора помогнете ми!значи искам да се гримирам като професионалист...знам 4е има начин но незнам как...бихте ли ме посъветвали какви сенки да слагам как да ги слагам...аз съм със зелени очи и тънки устни.моля помагайте 8-[ [-o<

02-05-2007, 13:19
rozovi svetlo senki i 4ervilo s blqsak

02-05-2007, 13:24
senki telesen cvqt 4ervilo svetul cvqt rozovo kremavo

02-06-2007, 12:43
Подходящи сенки за зелени очи са бледо розовите и червеникаво кафявите. Жените с тънки устни трябва да избягват тъмни и ярки червила

neusan88
02-07-2007, 11:30
мерси много за отговорите.
все пак може ли и да ми кажете някаккъв "специален" начин за поставяне на грима. [-o<

Sweetlove1990
02-07-2007, 15:25
И аэ съм със эелени очи и се гримирам с почти всички цветове...но съм эабеляэала че най добре стоят топлите цветове....эа през деня слагам сенки с телесен цвят или шампанско+ молив и спирала....очите изпъкват много добре в теэи цветове...Эа вечерта можеш да експериментираш много....аэ най често слагам по- тъмния цвят във външната част на окото но това си эависи вече от формата... :roll: пробвай със элатисти сенки....на эелени очи стоят много добре...эа устните е най добре да съчетаваш със сенките...но с повечко фантаэия ще направеш чудеса сигурна съм :D

hollaback_girl
02-08-2007, 19:25
Значи..взимаш един черен молив, златисти сенки, шоколадово кафяви сенки, черна спирала, извивачка за мигли, пудра с подходящия за твоя тен цвят, руж( по желание и пак съобразен с цвета кожа), балсам за устни, червило(твърдо или течно) със светъл, седефен цвят, но по-неутрално и молив за устни, който да си подхожда с червилото и един чисто прозрачен гланц за устни.
1.Минаваш цялото лице с пудра, включително зоната около очите и устните. Слагаш внимателно и разнасяш равномерно.
2.Взимаш черния молив и очертаваш вътрешния ъгъл на окото(долния клепач) и она горния клепач правиш една тънка линия, която започва от средата на окото и завършва извита съвсем леко нагоре. Ако искаш към края може да я удебелиш малко. После с пръст леко я размазваш, за да стои по-лекичко.
3.Взимаш златистите сенки и оцветяваш целия клепач с тях( изнеси го малко над сгъвката). Сложи малко и точно под веждата. Този слой сенки трябва да е по-лек и не много натрупан.
4.Взимаш кафявите сенки. С тях потаряш отгоре линията от черен молив, но я правиш по-дебела иразмазав6 добре, за да се прелее със златистото. Сложи съвсем малко от тях и под долните мигли, но само от края до някъде средата и го размазваш, за да стои по-естествено.
5. Отново взимаш златистите сенки и с тях оцветяваш най-вътрешната част на окото(около кладенчето; отгоре и отдолу). Линията на долния клепач я размазваш с пръст( трябва да стои съвсем леко).
6Взимаш спиралата за мигли. Слагаш само на горните мигли, извиваш с машинката и разресваш със ситно гребенче, за да не са слепени.
7.Взимаш ружа(това е по желание) и го нанасяш внимателно и размазваш добре. Запомни, че той е само за подчертаване линиите на лицето и трябва да се борави много внимателно с него.
8.Взимаш молива за устни и ги очертаваш малко извън собствения им контур.
9.Взимаш червилото и си го нанасяш. После взимаш прозрачния гланц и слагаш съвесм малко от него по средата на долната устна.
10.Ето ти професионален грим. И ако имаш тъмни кръгове, преди да сложиш пудрата ,нанеси коректор върху тях.
Ам, този грим е малко тежичък, затова не го препоръчвам за ежедневието или за даскало. Но стои много хубаво, разбира се ако е направен внимателно и без да се прекалява с продуктите. А на твоите зелени очи ще стои страхотно :) Успех \:D/

Saska
02-10-2007, 15:36
а за кафявите очи...какъв цвят препоръчвате??? :)

Lorraine
02-10-2007, 19:25
а за кафявите очи...какъв цвят препоръчвате??? :)сиво към черно :wink:

02-10-2007, 19:47
thanks Lorraine :) ...az po princip nai - 4esto polzvam sivo.. i kafqvo

neusan88
02-13-2007, 13:41
много мерси на всички \:D/ :smt006

02-13-2007, 13:46
na kafqvi ochi mnogo krasivo stoi lilavi senki. samo che trqbva da se vnimava, za da ne izglejdat kato bushonirani ochite

hollaback_girl
02-13-2007, 18:37
а за кафявите очи...какъв цвят препоръчвате??? :)
Еми златисто-кафявата гама стои мн хубаво. Тя е подходяща май за всякакви оттенъци очи...ама предимно на кафяви, зелени и пъстри. Други цветове са зеленото, виолетовото, вскякави тонове на сивото. Ама като се замисля кафявите очи са най-непретенциозни щом става дума за цвят на грима. :wink:

Saska
02-13-2007, 19:23
Blagodarq vi....zlatistite nuansi..naistina stoqt mn dobre..haresva mi...a i moqta koja si e tymni4ka..taka 4e stava mn dobre...a da popitam miglite koga e dobre da se podviqt..predi da se nanese spiralata..ili sled tova...