View Full Version : neZnam kakvo da napravq
siska_vd
02-05-2007, 13:39
Emi eto kakuv e problema:skusahme s gajeto mi predi nqkolko dni. Toi kaza 4e pri4inata e v nego 4e otkakto sme zaedno i ne6tata vurveli ot lo6o kum po lo6o i za tovq e trqalo da skusame. Sega sme frs v4era toi mi pisa po skype, 4etihme si kato priqteli nali i dneska na daskalo kato se zasqkohme i be6e nelovko neZnaehme kakvo da kajem i az si otminah :( i iskam da vi popitam dali ima nqkakuv 6ans ako ne6tata pri nego se podredqt da se suberem otnovo ? nie bqhme zaedno 1 mesec .. kaJete mi 4esTno neznam kakvo da mislq #-o
каквото и да казваш ти, за мен лично той просто си е намерил причина за да се измъкне от връзката си с теб. но заради каквото и да е било това, ти трябва да оставиш нещата както са в момента и да не обръщаш назад. както се казва "всяко зло за добро"
gadno... mi nz kvo da ti kaja... ediniq variant e verno ve4e da ne izpitva ni6to kum teb, a dr e da e sgafil i si misli 4e ako priznae 6te te narani... az ne go poznavam (sig) i ne znam kakuf 4ovek e, no ako ti mnogo iska6 da se saberete otnovo po-dobre pogovori s nego... a moje i prosto toi da se nujdae ot vreme... i da se e izpla6il 4e izpitva 4uvstva nepoznati za nego...
nz kolko ti pomognah, no.. sry i uspeh..
Много е гадно и аз съм сега във такова положение.Просто характера ми е ужасен и той си търсеше някаква причина за да излезе той виновен и да го зарежа.Той все ми казваше че грешката била в него...
Сигурно и при тебе е нещо подобно.Поговори с него.Питай го дали има нещо,което го дразни в теб.Той сигурно ще ти каже истината
Ситуацията, в която си не е никак приятна, но какво да се прави...има и такива моменти. Не мисля, 4е има 6анс да се съберете отново. Знам, 4е тва, което 6те ти каже супер кофти, ни мисля, 4е ти никога не си озна4авала не6то за него :cry: . (Тва си е мое мнение, ти си знае6 най-добре) Ако съм права, зна4и той не си заслужава и просто трябва "да го отмине6". Такъв 4овек не би трябвало да има място в сърцето ти, а да не говориме за мястото, което сега е заел.
Ако още изпитваше нещо към теб щеше да се опита да оправи положението с разговор, но той явно не го е направил.Много е лесно да бягаш от трудностите.Виж, според мен той няма чувства към теб и за това сте скъсали.Ако искаш говори с него, но на дали ще има резултат.
PerfectStrang3r
02-05-2007, 16:30
Ако още изпитваше нещо към теб щеше да се опита да оправи положението с разговор, но той явно не го е направил.Много е лесно да бягаш от трудностите.Виж, според мен той няма чувства към теб и за това сте скъсали.Ако искаш говори с него, но на дали ще има резултат.
Съгласен. просто бяга от връзката ви. Продължавай нататък.
otgovoryt na tozi vypros znae6 samo ti
Ако те обичаше щеше да поиска поне да поговорите..но щом не го е направил..значи не му пука особено за теб :-s Според мен само си е търсел причина да те зареже [-X ...така е продължавай напред и не го търси, той ако те обича ще те потърси!
BeBcHeTo
02-06-2007, 06:45
каквото и да казваш ти, за мен лично той просто си е намерил причина за да се измъкне от връзката си с теб. но заради каквото и да е било това, ти трябва да оставиш нещата както са в момента и да не обръщаш назад. както се казва "всяко зло за добро"
4epHo0KaTa_Lady
02-06-2007, 06:51
mila neiskam da te otchaivam..obache moje bi neshto e sgafil i zaradi tva da e iskal da skusate..poznato opravdanie...
leko_otkachena
02-06-2007, 06:55
mila neiskam da te otchaivam..obache moje bi neshto e sgafil i zaradi tva da e iskal da skusate..poznato opravdanie...ako kakto kazvash e sgafil po pravilno e da i kaje,a ne da q kusa bez da i kazva osnovatelna prichina
siska_vd
02-06-2007, 16:24
emi hora mersi mnogo Za pomo6tta ama toi v4era se e hvanal s druga.. taka 4e mojem kakto az taka i vie da si napraim izvodi kolko durji na men. No tova ne pre4i da si ostanem priqteli pone : ) aZ ne iskam da gubq takuv frd 6toto toi e mn pe4en i svesten 4ove4ec ii se pak nqkoi hora mi kaZvat : " toi ne e vinoven Za tova kakvo 4uvstva " ni6to 4e az o6te iZpitvam 4uvstva kum neGo . .. Mersi pak mn na vsi4ki :smt041