PDA

View Full Version : ПобъРкВаМ Се.........

Konfucii
02-05-2007, 13:51
Хора преди ви бях писал че харесвам една мацка от моя клас .... е вече не я харесвам мина около 1 седмица не я бях виждал бях болен(тя е от моя клас)
и ся вече нищо преди я гледах с други очи и тка
Искам да благодаря на тези които ми казаха че е само увлечение и правилно ме посаветвахте да не рпавя нищо и че ще отмине.......
ся идва друг проблемм.......
Тряа ходя по дискота да си харесам някоя мацка ........... ауууу ;)
ама няма с кои там е проблема повечето ми фр не им се ходи на диско
а да варимс амо аз и още 2ма тцтц нзззз сам не ми се ходи пак няма с кои ........ хаха ;)
ида отида сам малко е тъпо........
Незнам уж щях да почна да излизам по често се каня от миналата година още да не играя цс ала бала компа и тва да бласкам удома да прая мускули пак........ Марзи ме да бласкам смсиал да дигам.........
Няма с кои да излизам......
Играя цс по цял ден..
Просто направя ли си план той никога не се сбъдва................ за тва си бях и обещал да не си правя планове а да си действам моментно от днес за утре да не гледам само бъдещето и да не изпускам настоящето по този начин.........
мислех си много неща нито едно не стана ......... НЕЗНАМ
темата дали е за тук просто тряаше да си излея душата
Също много е гадно че спряха O.C.
Изобщо станал сам Тъп Комлексар Дет незнае какво иска!
за тва и не се получава нищо отказвам се бързо просто искам да се променя и почвам от сега! ако не пиша вече във форума значи сам започнал сериозно!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

~RaPaRkaTa~
02-05-2007, 14:19
emi pi4.. ako ne ti se izliza,a iskash da se zapoznaesh s novi hora. Regni se v nqkoi sait za zapoznanstva ili ne6to takova :) Nqma losho . Aide uspeh ot men!

honda^
02-05-2007, 14:49
Ти май наистина има6 огромен проблем!!! :? Тва за О.С. мисля, 4е е просто немислимо тежко за теб. Как не си си отрязал ръката(за да не играе6 ЦС)? Просто съм възхитена от твоя борбен дух, как така си се справил с толкова много трудности?!?!? ТИ СИ ВЪРХА!!! :twisted:
А сега сериозно. Да ти кажа ли, не мисля, 4е дикотеката е най-доброто място, където да се запознае6 с "мацка". Пове4ето моми4ета рядко биха излезли с някой, който са сре6тнали в дискотека. По-добре си търси мадама другаде. Освен това като толкова се дразни6 от факта, 4е играе6 нонстоп ЦС, за6то, по дяволите, продължава6?!?! Толкова ли си се вмания4ил? Ако не иска6е да играе6, няма6е да го прави6. А ти явно иска6...кво да ти кажа пове4е. След като това ти доставя удоволствие продължавай :wink: . А по тва, което си написъл, разбирам, 4е май си малко задръстени4ък(не се засягай, просто така мисля)и не може6 да си каже6:"Край! Ве4е 6те бъда от готините!". Тва не става така.

koalka
02-05-2007, 15:17
Добре, ти осъзнаваш, че стоиш постоянно пред компа и не правиш нищо друго и въпреки това си седиш така и нищо не правиш, за да го промениш.Защо пък точно да дискотека е казано, че трябва да си забиваш гадже например.В училище няма ли достатъчно момичета?Като не им се ходи на приятелите ти, предполагам ще ти е тъпо сам и по-добре не ходи.

PrOfAnE
02-05-2007, 15:29
Човек чесно казано по дискотеките няа си намериш приятелка ,а ако продължаваш да стоиш пред компа нон - стоп изобщо няма да си намериш. Пък и не мисля че някоя мацка ще си падне по някво геймърче дето целия му живот се развива пред компа.... нищо лично просто така си мисля ... и наистина в твоя случай най - добрия начин да се запознайш с някой е сайтче . Поне като ще стоиш пред компа убивай си времето с нещо друго ,което ще ти е от полза по някаф начин. :)

PerfectStrang3r
02-05-2007, 16:25
В дискотеките да забиеш ' мацка ' става трудно.. те или са пияни или напушени.. ей такива едни истории. По - добре излизай по кафета с приятели, запознавай се с нови хора така. Спри го малко тоя ЦС и аз преди бях вманиачен, ама няма смисъл. Излизай по - често. Има много момичета, които не забелязваш. Стегни се.

02-05-2007, 18:10
Ти май наистина има6 огромен проблем!!! :? Тва за О.С. мисля, 4е е просто немислимо тежко за теб. Как не си си отрязал ръката(за да не играе6 ЦС)? Просто съм възхитена от твоя борбен дух, как така си се справил с толкова много трудности?!?!? ТИ СИ ВЪРХА!!! :twisted:
А сега сериозно. Да ти кажа ли, не мисля, 4е дикотеката е най-доброто място, където да се запознае6 с "мацка". Пове4ето моми4ета рядко биха излезли с някой, който са сре6тнали в дискотека. По-добре си търси мадама другаде. Освен това като толкова се дразни6 от факта, 4е играе6 нонстоп ЦС, за6то, по дяволите, продължава6?!?! Толкова ли си се вмания4ил? Ако не иска6е да играе6, няма6е да го прави6. А ти явно иска6...кво да ти кажа пове4е. След като това ти доставя удоволствие продължавай :wink: . А по тва, което си написъл, разбирам, 4е май си малко задръстени4ък(не се засягай, просто така мисля)и не може6 да си каже6:"Край! Ве4е 6те бъда от готините!". Тва не става така.

Undying
02-05-2007, 18:17
Ахахахаха,тая тема ме разби,я ела да те поизведа малко че ше фанеш корени пред тоя комп :lol: :lol: :lol:

Super`girl
02-05-2007, 18:19
pile bih te posuvetvala ne6to ama sorry ne ti razbrah :D

02-06-2007, 09:20
Ei taq tema me razbi :D :D :D Izlizai e pich ;) Kfo chakash ..nqkoi da ti otvori vratata li :P :P :P

4epHo0KaTa_Lady
02-06-2007, 09:22
ups..zabravih da se regna :D :D :D

IlLuSi0nS`
02-06-2007, 10:02
аз мисля, че е най-добре за теб да внимаваш повече в часовете по български език и литература, защото имаш огромен проблем с изразяването и подреждането на мислите си.. това скачане от една тема на друга омаловажава същността на проблема..
колкото до това че не излизаш.. тук проблема мисля, че е в това, че не можеш точно да определиш интересите и възгледите си.. какви хора ти допадат? какво ти доставя удоволствие? кое ти е забавно? ти просто търсиш близост и приятелство, но първо разбери какъв си ти и тогава ще е по-лесно да откриеш човек, който те разбира..

Pepon
02-06-2007, 12:46
Конфуции,Конфуции,едва ли си забравил кой съм!Проблемите ти сега са не по различни от на кой да е твой връстник!Ясно е-живее ти се!Очевидно е обаче, че не вникваш в основата на проблемите си!Направи си анализ-"защо аз не мога,а той може"?Питал ли си се?Няма начин да не си!Обаче едва ли си си отговорил!Ще ти кажа накратко,защото обяснението е доста дълго!Погледни "гъзарите"!Помисли си,ако Господ ме попита за тях,какво ще му кажа(него едва ли ще излъжеш)!След това какво ще му кажеш за себе си!Сравни отговорите!Като ти чета темите оставам с впечатлението,че не си имал особено много контакти с такива!За да откриеш отгова трябва да вникнеш във въпроса!Народа е казал-"повторението е майка на знанието",Айнщайн е казал "всичко изхожда от опита"!Лекувай причинителя,а не симптомите!Никаде не си казал,че си самотен!А именно това ти е проблема,искаш приятели с които да вършиш глушости,искаш приятелка заради която да вършиш глупости!Живеем в свят на пълна копупция!Всичко опира до това кого познаваш!При положение че не си спечелиш благоразположението на накой "гъзар",повярвай ми,няма начин да станеш такъв!Не казвам че искаш или трябва да искаш да си такъв,просто ти разяснявам нещата!След време ще се запознаеш и вероятно сприятелиш с такива хора,било то момчета или момичета!Но ако щом сега не си като тях,никога не би могъл!Ще се учудиш колко повърхностни са!Ще се учудиш колко безотговорни са!Почти,казвам почти,не случайно,са като онези вип персони в тиин филмите!Но попитай някое от многото им гаджета да видим какво мнение ще изкажат за тях!Просто ще се разочароваш!Сега са гъзари,но има балкан разлика в това да си на 14,16,18 и т.н!Манталитета ти се променя!Чудиш се...."защо не съм отворен,що момичетата не ме харесват"!Ще ти отговоря с въпрос,би ли се заинтересувал...например виждаш на улицата момиче,което никак не е красиво,но пък и не е грозно,би ли я заговорил,ей така?Тя би ли предизвикала някакъв интерес у теб?Едва ли...засега!Номера не е да си хванеш накоя която само да ти краси къщата!Мускулите няма да те направят по желан,с мускули само за фейс контрол!Вече ми омръзна да ръся мозък и затова завършвам до тук,ама за излизането....всяко нещо с времето си,колкото повече пришпорваш нещата,толкова повече ще ти убягват!И още нещо,прогнозата ми няма да ти се размине,тва си е орисия! :roll:

Konfucii
02-06-2007, 13:48
Първо да не сам си отразал раката все още за да спра ЦС! хаха :)
Не 4акам да ми отваряте врати или да ми сваляте звезди за да изляза просто малко тапичко е да изляза сам ....
Второ благодаря на Pepon наистина е прав! и то много пич тряа се реализираш в тоя бизнес ;) отдава ти се
Трето по БГ сам мн зле теиче но комент..
незнам на кво се далжи може би на ОГРОМНИя ми марзел да уча
За през деня имам 2 избора
Учене или Компютър
теи до тука уж лесно ама Компа винаги избирам
Едно време си учех имах само 5 и 6 колко сам учил пишех си домашните ся и тва не правя преди .... бях малко смотан почнах да сядам на даскало с един лиохман дет беше пален обитак ... ама другите се се подиграваха и ебаваха
ся в новото даскало сядам с един "газар" ли там как нарекохте тез по отворените
Аз бях преди такъв бях мн готин незнам си кво всяка седмица на диско и ден се погледнах в огледалото и си казах Не искам да съм такъв смотаняк!
Заебах всички приятели почнах да се водя със смотаняците ся пак се осазнах и се опитвам да вляза в ритъм и да стана пак газар аз преди си бях Gangsta Boy после се занимавах с едни тапаци и ся пак излизам със старите фр ама те не ме викат много много нз ;) просто ся стоя удома и се чудя кво да правя
А мисля да сам си редовен във форума докато има кои да ме саветва :Р
бахти гениите сте честно Пепон луд си баце хаха :)
Луди ГллавИ
аи даите още савети щот ми стана интересно
Благодаря Предварително

{Sweety_f}
02-06-2007, 17:09
ами след като имаш желаниеда се промениш действай по въпроса:)успех

02-08-2007, 22:49
ахаха ти си ... [-( сега изтриваш тапия ЦС изтриваш всички игри.Кат не та викат те викаи ги ти.Гледаи повече филми сериали и такива може да видиш някои начин да се запознаеш ... малко тапо ма по добре от ЦС. диско запознанство - забраи няма смисъл.Отиваш на кафе с приятели и например си харесаш някоя гледаи да няма момчета с нея и да са запознаиш можеш да кажеш на сервитиорката да занесе кола на неината маса и на една салфетка например пишеш "мисля че си много готина искаш ли да се запознаеш" някфа такава маниика давам пример само изтаркано ама няма да и изкачаш с някфи лафчета... и така или просто сядаш при тях и ги заговаряш

02-09-2007, 09:04
Първо да не сам си отразал раката все още за да спра ЦС! хаха :)
Не 4акам да ми отваряте врати или да ми сваляте звезди за да изляза просто малко тапичко е да изляза сам ....
Второ благодаря на Pepon наистина е прав! и то много пич тряа се реализираш в тоя бизнес ;) отдава ти се
Трето по БГ сам мн зле теиче но комент..
незнам на кво се далжи може би на ОГРОМНИя ми марзел да уча
За през деня имам 2 избора
Учене или Компютър
теи до тука уж лесно ама Компа винаги избирам
Едно време си учех имах само 5 и 6 колко сам учил пишех си домашните ся и тва не правя преди .... бях малко смотан почнах да сядам на даскало с един лиохман дет беше пален обитак ... ама другите се се подиграваха и ебаваха
ся в новото даскало сядам с един "газар" ли там как нарекохте тез по отворените
Аз бях преди такъв бях мн готин незнам си кво всяка седмица на диско и ден се погледнах в огледалото и си казах Не искам да съм такъв смотаняк!
Заебах всички приятели почнах да се водя със смотаняците ся пак се осазнах и се опитвам да вляза в ритъм и да стана пак газар аз преди си бях Gangsta Boy после се занимавах с едни тапаци и ся пак излизам със старите фр ама те не ме викат много много нз ;) просто ся стоя удома и се чудя кво да правя
А мисля да сам си редовен във форума докато има кои да ме саветва :Р
бахти гениите сте честно Пепон луд си баце хаха :)
Луди ГллавИ
аи даите още савети щот ми стана интересно
Благодаря Предварително

За какво са ти съвети,ти сам не се разбираш пък искаш ние да те разберем.Какво значи не излизам щото няма с кой.Ако излезеш и оставиш тоя комп ще намериш.Хората са казали:"Който търси намира". Вместо да играеш тоя ЦС излез,карай колело,спортувай и т.н.С висене пред компа не става

Pepon
02-09-2007, 16:43
Игрите няма смисъл да ги триеш....рано или късно пак ще ти се прииграят...и проблема ще е още по-голям ако ги нямаш на дискове....излишни болежки на главата...само ги поостави за малко и виж свят....

ANGEL4E
02-09-2007, 21:34
"Край! Ве4е 6те бъда от готините!". Тва не става така.

ne mislq 4e samo kato si kaje6 ve4e sam gotin 6te stane6
i za6to trqbva zadaljitelno da si s macka dai si malko po4ivka spored men misli6 prekaleno mnogo za momi4eta :-k

02-09-2007, 23:10
Проблема е 4е хората са разделяни на готини и сдухани....

BrokenInnocence
02-09-2007, 23:15
Само като прочетох това "Много гадно, че спряха О.С." ми стана ясно какъв ти е проблема...