PDA

View Full Version : trqbva mi malko pomosht

hot``chick
02-05-2007, 18:05
1. neznam dali temata e za tuk no reshih tuk da q pusna zashtoto ne mojah da namerq drugo mqsto
i taka..
zna4i s edna priqtelka sme re6ili za sveti valentin da se saberem az,priqtelq mi, tq i neiniq priqtel ,4-rimata v edna kushta..shte slojim sveshti nqkakva nejna muzika i tam shte piinem i shte hapnem shte se opitame da go napravim romanti4no no problema ni e.. che neznaem kakvo da napravim za qdene ... re6ili sme da vzemem 4erveno vino no vse pak ne moje samo na vino i zatova mislim neshto za hapvane no neznaem kakvo da e .. i zatova iskam da vi pitam vie imate li nqkakva ideq.. kakvo spored vas e nai-podhodqshto za praznika.. nie mislihme spageti ili da napravim edni krenvirishi v formata na syr4ice neshto takova.. ama de a znam mai "vino s krenvir6i" ne varvi mnogo.. zatova pitam vas :))
Aide ako imate nqkvi idei spodelete gi pls :P
i syshto taka ne samo za qdeneto a izobshto nqkakva ideq za obstanovkata:)) {}{}{}

sladoled
02-05-2007, 18:18
Най- добре е да е нещо, което няма да ви ангажира с приготвяне. И бутилката вино да е само една - иначе става пиянска история, а май вашата идея е съвсем друга. Може да поръчате в някой хипермаркет да ви направят плато от колбаси и сирена - обикновенно има доста голям избор и могат да се аранжират подходящо. Не е скъпо, обикновено се плаща само стойността на продуктите.
Да не забравите нещо сладко - може да са хубави шоколадови бонбони, сладки или малка торта.
И това е достатъчно откъм храна и пиене. Аз мога да помогна само толкова.

vvs_go
02-05-2007, 21:51
mi pile6ki hapki (polufabrikat)

Nightwish_fen
02-06-2007, 03:24
Шкембе чорба!!! :twisted:
Луд ли си бе???
Може паржоли ( слагате ги на скарата и стават за секунди или може и във фурната) а за гарнитура картофи (варени или направо на пюре)
Няма да е зле да си направите някаква салата, само че ще ви трябва и ракиа за нея. :)

4epHo0KaTa_Lady
02-06-2007, 07:40
mii i samo vino da e kfo.. ;) Moje bi nekfo meze.. :P :P :P

iiirish
02-06-2007, 14:15
колко "Любовна" тема :smt005 точно за този раздел е - влюбени във виното и кремвиршите :smt005

Tamplier
02-08-2007, 21:29
mnogo dobre ste se orientirali kum sve6tite te suzdavat romanti4na obstanovka no spored vinoto 6te trqbva da izberete qstieto edin suvet ot cenitel na vinata izberete meko vino s lek blqsuk nasiten cvqt i leak utaika ako e 4erveno naso4ete se kum po tejkite mesa kato tele6ko i svinsko no ako qstieto e ot riba ili ptica pred vas stoi izbora na bqlo vino spored men mnogo dobra kombinaciq e 4eveno bordo rekolkta 2003 (frensko) s lek haiver ot nqkakva riba i kato osnovno bludo bih vi predlojil edna mn podhodq6ta recepta prigovq6ta se ot kaima cvetno zele , qica ka6kaval i malko prqsno mlqko ako ste zainteresovani moga da vi opi6a na4ina na prigotvqne no vi uverqvam 4e priqtelite 6te budat o4arovani ot ve4erta

Ekita
02-08-2007, 23:36
mnogo dobre ste se orientirali kum sve6tite te suzdavat romanti4na obstanovka no spored vinoto 6te trqbva da izberete qstieto edin suvet ot cenitel na vinata izberete meko vino s lek blqsuk nasiten cvqt i leak utaika ako e 4erveno naso4ete se kum po tejkite mesa kato tele6ko i svinsko no ako qstieto e ot riba ili ptica pred vas stoi izbora na bqlo vino spored men mnogo dobra kombinaciq e 4eveno bordo rekolkta 2003 (frensko) s lek haiver ot nqkakva riba i kato osnovno bludo bih vi predlojil edna mn podhodq6ta recepta prigovq6ta se ot kaima cvetno zele , qica ka6kaval i malko prqsno mlqko ako ste zainteresovani moga da vi opi6a na4ina na prigotvqne no vi uverqvam 4e priqtelite 6te budat o4arovani ot ve4erta
Ти българин ли си?!Мила,ето ти съвет от друг ценител-при наличието на толкова много прекрасни български вина,недейте си купува френско.Така и така едва ли ще усетите разликата...
За хапване бих предложила спагети.Но истински приготвени,не с кетчуп,а с червен сос,много босилек,много домати и много салфетки наоколо :wink: ,вървят перфектно към червеното вино и романтичната обстановка.

Tamplier
02-09-2007, 09:09
ekita ne sum suglasen s teb vqrno 4e bulgarskite vina sa dobri no edno frensko vino ako e ka4estveno moje da izmesti hilqdi dumi i deistviq tui kato frenskoto vino e vinago ka4estveno dokato na6te vina ne gi znae6 s kakvo sa razrejdani francuzite nikoga ne biha si razvalili vinata zatova sa izvestni po cql svqt vpro4em ti pila li si istinsko frensko vino 9(s garantiran proizhod) ???

I love elena
02-09-2007, 09:16
Храната не е важна,важно е настроението.Ние как ще ти дадем съвет,трябва да приготвиш нещо което е по вкуса ви за да няма разочаровани.Нали знаеш любовта на мъжа минава през стомаха :D

elti
02-09-2007, 10:12
И аз бих препоръчала спагети,а вече със какви сосове и т.н. вие си знаете най-добре!Все пак гледайте вечерята да е нещо по-леко за хапване,защото после най-много да хапнат и да заспят :shock:,а вие не искате това нали :wink: Няма да е зле да купите и нещо сладко за по-късно :wink: Иначе идеята ви е супер!!! =D>

Svetlencety
02-09-2007, 11:25
Вината вървят с хубаво френско сирене... Но все пак спагети не е лошо.. Според мен обаче ще е най-яко ако си направите пица :)

pampers
02-09-2007, 12:51
ми пица с винце беее :smt005 бахти комбинацията...

KoRn
02-09-2007, 14:20
Zna4i kanite gi i Im rejete rucete i polu4avate qdene!! :smt026

Gladen sum?

Bani4ka!?!

Da mersi!! :smt006

gazarka
02-09-2007, 22:05
napravete lazanq ili spageti.