Влез

View Full Version : Savet?

jane90
02-06-2007, 08:33
Zdr all, ne znaeh kade pusna temata i re6ih 4e tuk e nai-podhodq6toto mqsto.Iskam prosto da spodelq kakvo mi e v momenta i ako nqkoi moje da me posavetva kak da izlqza ot tazi situaciq.
Zna4i ima edno mom4e koeto si pada po men ot dosta vreme no ne znam kakvo me spira da tragna s nego vapreki 4e mi e simpari4en. Edna ot nai dobrite mi priqtelki mu e dobra priqtelka i na nego i na skoro razbrah 4e go haresva i se 4uvstvam nqkaksi predadena vapreki 4e toi ne q haresva i tq go znae a pak i ima pravo da tragne s koqto iska za6toto vse pak az go otrqzah no izpitvam nqkakva revnost i za tova namrazih priqtelkata si i sega se 4uvstvam mnogo zle za6toto nito imam priqtelka nito sam s mom4eto koeto haresvam. Znam 4e az i samo az sam si vinovna za tazi rabota no ne znam kak da se izmakna i da preodoleq ne6tata... :smt012

koalka
02-06-2007, 08:35
Нали каза, че момчето още те харесва?Тогава какъв е проблема, защо не тръгнете?Опитай се да го спечелиш, докато още можеш. :wink:

GiRo
02-06-2007, 08:37
еми...ако ти е най-добрата приятелка!!!и държиш на нея те разбирам но ако не ти е или пък тя мисли...и те преебава от всякаде :(
нз просто немога да се поставя на твое място :|

PerfectStrang3r
02-06-2007, 11:23
Нали каза, че момчето още те харесва?Тогава какъв е проблема, защо не тръгнете?Опитай се да го спечелиш, докато още можеш. :wink:

Съгласен съм :)

gerinceto
02-06-2007, 11:32
Нали каза, че момчето още те харесва?Тогава какъв е проблема, защо не тръгнете?Опитай се да го спечелиш, докато още можеш. :wink: ot edna strana sam saglasna s tova koeto kazva koalka,no ot druga strana nedei da se karash s priqtelite si zaradi nqkoe mom4e

02-06-2007, 14:04
Смятам, 4е 1во тряа да се извини6 на приятелката си като и обясни6, 4е не си ти виновна, 4е той не харесва нея, а теб. Освен това, въпросното мом4е о6те е хлътнало по теб, ами тогава се бори за него и не се предавай!

iiirish
02-06-2007, 14:05
единствения съвет, който мога да ти дам е да седнеш и да осмислиш много добре ситуацията. погледни я и от двете страни - ако тръгнеш с него, и ако не тръгнеш! опитай се да осъзнаеш от какво именно имаш нужда сега! една подобна равносметка винаги помага! ;)

Sange
02-06-2007, 14:10
Според мен пък твоята приятелка има точно толкова право да излиза колкото и ти - дори, по-малко.

Сама казваш, че си разбрала на скоро че тя си е паднала по него, а не си знаела от началото - тогава редно е била тя да прояви разбирането и да ти го остави. Така че според мен, едно на ръка че приятелката ти няма никакво основание да се сърди и второ, ако ти харесва момчето - хващай го под ръчичка и въобще не му мисли.

AnIcHkAtA
02-06-2007, 14:12
gerinceto --------------------------------------------------------------------------------

koalka написа:
Нали каза, че момчето още те харесва?Тогава какъв е проблема, защо не тръгнете?Опитай се да го спечелиш, докато още можеш.
ot edna strana sam saglasna s tova koeto kazva koalka,no ot druga strana nedei da se karash s priqtelite si zaradi nqkoe mom4e
А от трета страна си поговори с приятелката ти и си изяснете положението.После ще решите коя го заслужава повече и коя да се отказва.А имам и още нещо да кажа-не намразваи приятелките си защото са харесали твоя обожател!Никой не може да контролира 4уствата си.