PDA

View Full Version : Vijte ako iskate

NOBody
02-06-2007, 11:11
Zdraveite na vsi4ki ! :D
parvo da se predstavq az samo momi4e na 13 (i bez ime 6te minete :-D )
Ta pi6a temata za6toto se vazmu6tavam malko ili mnogo ot dne6nite deca (to ne 4e az ne sam ama.... 8-[ ) 4eta si az iz foruma na tema SEX
kak momi4eta moi nabor 4e i po mani4ki re6avat da pravqt sex! Dobre hormoni OK ama 4ak tolkova to i az si imam periodi v koito umiram za sex no to e samo jelanie i sled nqkoko dena kato mi doide mozaka i kato si predstavq 4e bih go napravila na 13 kato az po4ti ne sam gotova napravo mi ide da se razreva... I sega nz postavqm se na mqstoto na roditelite mi ako razberat 4e nqkoi batko me e opanal.... Takav 6ok 6te e za tqh ne 4e az 6te im kaja no ako 4uqt ot drugo mqsto a pak da ne govorim za roditelite na decata koito sa na po 12 godinki.... Pak az ako dojiveq do togava kogato stana roditel i hvana sina mi ili da6terq mi da se praska na po 12-13 godini nz.... mislq si da bada dobra mai4ica ama tova ve4e 6te e prekaleno... Sq i az sam zagorqla no mislq 4e bih mogla da iz4akam o6te edna godina ili godina i polovina :lol:
Ami mislq 4e e tova :smt012 prosto iskah da si izleq bolkata nqkade i da se nadqvam da vkaram malko um .... ama leki4ko se samnqvam .... :smt009
Aide jivi zdravi... :wink:

Insatiable
02-06-2007, 11:19
Много се радвам, че има такива хора, които мислят по тоя начин и мога да ти кажа, че много правилно разсъждаваш! Виж.. недей да избързваш със секса ... когато се почувстваш готова тогава действай :)

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 11:24
ami mila kvo da i kaja to i az pi6a pod temite za sexa s 12-13 godi6nite ama nikoi ne slu6a
e to si e za tqh
az ve4e sum po golemi4ka ot vas skoro pravq 18 i sum tvurdo protiv tiq deca da pravqt sex na 12 ili 13 ama vse pak vseki si ima akal a ve4e kak 6te go polzva si e za nego....ama kat se ebat na 12 ili 13 spored men sled nqkolko godini ne 4e 6te sa kurvi ami neznam kvo
a za svirkite tfa men me otvra6tava sexa trqbva da e s nqkoi koito obi4a6 istinski a spored men dete na 12 ne znae kvo e obi4,a i svirkite sa otvrat spored men ne sum probvala i nqmam i jelanie tfa e pulna glupost spored men trqbva da se pravi liubov s nejnost a ne jivotinski sex e taka da se dokaje6 pred priqteli 4e ve4e ne si devstven ili devstvena
a ina4e tfa e za momi4etata a za mom4etata mislq 4e i rano da ebat nqkoq ne e ne6to lo6o 6tot te ne se qvqvat parcali ili kurvi tfa e moeto mnenie

02-06-2007, 11:25
Ami az mnogo se vazmu6tavam ot dne6nite mladeji,koito barzat da porasnat.O6te na po 12-13g. zapo4vat da se obli4at razgoleno(za momi4etata govorq) samo i samo da gi haresat mom4etata,dosta ot tqh ve4e sa pravili sex,samo i samo za6toto vednaj sa opo4ustvali 4e go iskat i sa re6ili da go napravqt bez da pomislqt dali sa gotovi o6te za tova.HORA NE BARZAITE DA PORASTNETE,IMA VREME :-)

Ado
02-06-2007, 11:25
nai nakraq da pro4eta ne6o umno v tozi forum....mnoo si prava to predstavi is 4e na 12 po4nat da q 6ibat to na 17 sigurno trq da i vlizat po 3-ma na vednuj za da moje da useti ne6 ] (*,) o !

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 11:30
Ado mnogo si prav ili prava nz
v smisal tfa 4e posle 3-ma edva li 6te i stignat de :D

A.N.G_GBU
02-06-2007, 12:27
KAKVO DA KAJA I AZ SAM VAZMUTENA. KELE6ITE IM SE DOPIKALO A TE SI MISLQT 4E IM SE DOEB.... [-X POLOJENIETO E TRAGI4NO. OT SEGA SE RAZVRA6TAVAT I SA GOTOVI MAGISTRALADJIIKI. SLED VREME KATO IM DOIDE AKALA I KATO SRE6TNAT GOLQMATA LIUBOV 6TE RAZBERAT KOLKO GLUPAVI SA BILI I 6TE SAJALQVAT AMA 6TE E KASNO. ZNAM 4E NAVSQKADE VSE ZA TOVA SE GOVORI I ZNAQT 4E E HUBAVO I MN ISKAT DA OPITAT. PO TV-TO NQMA FILM BEZ SEX. NO IMAITE TARPENIE,SDARJAITE SI HORMONITE. AZ SAM NA 17 I SAM DEVSTVENA I MISLQ DA OSTANA TAKAVA DOKATO SE OMAJA,NO KAKVO SI MISLITE 4E NE SAM ISKALA I NE SAM BILA VAZBUDENA LI? NAPROTIV. KATO BQH NA 11 MAI4E SI KAZVAH SAMO DA STANA NA 14 I 6TE GO NAPRAVQ,POSLE KATO STANAH NA 14 SI KAZAH AIDE NA 15, KATO STANAH NA 15 SI KAZAH ABE 6TO NE IZ4AKAM NA 16, I KATO STANAH NA 16 POVQRVAH V BOG I RAZBRAH 4E E MN GOLQM GRQH SEXA PREDI BRAKA. SEGA SAM TVARDO RE6ENA DA 4AKAM PARVATA BRA4NA NO6T KOGATO I DA E TQ. NA MEN 6TE MI BADE MN PO-HUBAVO I 6TE SAM MN PO-6TASTLIVA, ZA6TOTO 6TE SAM 4AKALA DOSTA DALGO, NQMA DA SAM GO IZPITVALA I 6TE BADA S 4OVEKA KOGOTO ISTINSKI OBI4AM I TOI MEN SA6TO, 6TE ZNAM 4E NE E S MEN SAMO ZA DA ME IZPOLZVA A ZA6TOTO ME OBI4A.

NO COMMENT

Allthatshewant
02-06-2007, 12:54
дано децата попаднат на тая тема и се вслушат малко в съветите ни .. просто възрастта им е такава .. не са наясно какво искат .. но дано се вразумят .. убедена съм 4е след време биха съжалявали :smt012

eternity
02-06-2007, 13:12
Radvam se 4e ima hora kato tebe det mislqt po toq na4in,mnogo ot nas po golemite pi6at po temite za 12-13 godi6nite sas sex-a,ama ako vse pak nqkoi si misli 4e e golqm si e za nego, v posledstvie moje da se slu4i taka 4e da sajalqva,dano ne stava i vs da e ok. dano vse pak nqkoi den im doide akula :? :? :?

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 16:05
A.N.G_GBU mnogo mi haresa otgovora ti i tfa za Bog az sa6to vqrvam v Nego ako iska6 napi6i skypa si i moje da si lafime ako nqma6 ni6to protiv
:)

koalka
02-06-2007, 17:36
Не си поставяй някакви срокове, но гледай наистина да си готова и физически, и психически за това, защото и двете са много важни.Радвам се, че осъзнаваш, че е тъпо да правиш секс на 12 и си права, че ги отваря някой батко, след което ги зарязва.И аз не знам как ще реагират родителите, ако разберат.

strange__
02-06-2007, 17:55
Гледайте сега...по принцип деградацията е пълна :!: Това,което се случва не е нормално.И не е както преди нещата да се изменят със всяко следващо десетилетие,разликата между набор 88-87 и 90-91 е доста фрапираща.Говоря за масата и не ми казвайте да не слагам под общ знаменател.Изключения винаги ще има,но те стават все по-малко и по-малко със всяка следваща година...Акъл в ничия глава няма да наливам-нито съм човека,нито съм много по-голяма да го правя.Тая глава обаче ви е дадена,за да мислите и ако чат-пат поне се опитвате да го правите (в началото може да предизвика мигрена,защото мозъкът е позакърнял,но ще се оправи,ако не се отказвате) сами ще си направите някои изводи.Тогава ни реклами,ни филми или приятели ще ви повлияят по някакъв начин! Обаче що да мислим,като може и да не мислим...дано някой ден не съжалявате за пропиляното си детство :idea:
П.С. Радвам се,че все още има хора като авторката :wink:

[m!s$_k@pr!$]
02-06-2007, 18:02
KAKVO DA KAJA I AZ SAM VAZMUTENA. KELE6ITE IM SE DOPIKALO A TE SI MISLQT 4E IM SE DOEB.... [-X POLOJENIETO E TRAGI4NO. OT SEGA SE RAZVRA6TAVAT I SA GOTOVI MAGISTRALADJIIKI. SLED VREME KATO IM DOIDE AKALA I KATO SRE6TNAT GOLQMATA LIUBOV 6TE RAZBERAT KOLKO GLUPAVI SA BILI I 6TE SAJALQVAT AMA 6TE E KASNO. ZNAM 4E NAVSQKADE VSE ZA TOVA SE GOVORI I ZNAQT 4E E HUBAVO I MN ISKAT DA OPITAT. PO TV-TO NQMA FILM BEZ SEX. NO IMAITE TARPENIE,SDARJAITE SI HORMONITE. AZ SAM NA 17 I SAM DEVSTVENA I MISLQ DA OSTANA TAKAVA DOKATO SE OMAJA,NO KAKVO SI MISLITE 4E NE SAM ISKALA I NE SAM BILA VAZBUDENA LI? NAPROTIV. KATO BQH NA 11 MAI4E SI KAZVAH SAMO DA STANA NA 14 I 6TE GO NAPRAVQ,POSLE KATO STANAH NA 14 SI KAZAH AIDE NA 15, KATO STANAH NA 15 SI KAZAH ABE 6TO NE IZ4AKAM NA 16, I KATO STANAH NA 16 POVQRVAH V BOG I RAZBRAH 4E E MN GOLQM GRQH SEXA PREDI BRAKA. SEGA SAM TVARDO RE6ENA DA 4AKAM PARVATA BRA4NA NO6T KOGATO I DA E TQ. NA MEN 6TE MI BADE MN PO-HUBAVO I 6TE SAM MN PO-6TASTLIVA, ZA6TOTO 6TE SAM 4AKALA DOSTA DALGO, NQMA DA SAM GO IZPITVALA I 6TE BADA S 4OVEKA KOGOTO ISTINSKI OBI4AM I TOI MEN SA6TO, 6TE ZNAM 4E NE E S MEN SAMO ZA DA ME IZPOLZVA A ZA6TOTO ME OBI4A.

NO COMMENT
:smt005 :smt005 мъжът ти ще ти се изсмее в "първата брачна нощ" като разбере че си девстевена-момиче осъзнай се 21 век сме!!! Не че казвам че вече ти е късно-напротив, сега ти е времето, ама първата брачна нощ... [-X

02-06-2007, 18:23

NO COMMENT

Първо - НИЩО НЕ ВЪРВИ ПО ПЛАН!
Второ - баси изцепката ще стане ако мъжа ти разбере че си девствена на първата брачна нощ!
Трето - КОЙ МЪЖ ЩЕ ТЕ ТЪРПИ ТОЛКОВА ЧЕ ЧАК ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ТЕБЕ БЕЗ ДА СТЕ ПРАВИЛИ СЕКС!?изобщо някаква по-сериозна връзка възможно ли е да имаш?

Не казвам че веднага трябва да скочиш на някой и да се таковате,но даже и пра пра бабите и техните майки не са чакали до първата брачна нощ,въпреки че може и това да твърдят.

Ходи повече с приятели на купони и не се стеснявай толкова!

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 20:06

NO COMMENT
:smt005 :smt005 мъжът ти ще ти се изсмее в "първата брачна нощ" като разбере че си девстевена-момиче осъзнай се 21 век сме!!! Не че казвам че вече ти е късно-напротив, сега ти е времето, ама първата брачна нощ... [-X

za6to be kvo lo6o ima da si devstven do svatbata momi4eto iska da se zapazi 4isat i tova e vajen za neq moment ati 4e e vapros na izbor

psiholojkata
02-06-2007, 22:36

NO COMMENT

za6to be kvo lo6o ima da si devstven do svatbata momi4eto iska da se zapazi 4isat i tova e vajen za neq moment ati 4e e vapros na izbor

A.N.G_GBU haresva mi izkazvaneto na tova momi4e,BRAVO =D> =D> =D> Ti vqrva6 v Bog i znae6 4e Toi iziskva ot nas vqrva6tite svqtostta.Za6toto e pisano "B1dete svqti,poneje Az sum svqt",taka 45e neka b1dem svqti v duh,du6a,i tqlo s Bojiq pomo6t-tova zna4i 4isti v misli,v tqlo,dumi,dela i na4in na jivot,nie sme "svetlina i sol" na zemqta kakto ni nari4a pisanieto nas vqrva6tite hristiqni v Isus Hristos ( znae6 go predpolagam ) i trqbva da b1dem primer za tezi okolu nas,ta dori te da ni se smeqt kakto komentara na barbie_† ,i kakto 4etem na drugo mqsto v sve6tennoto pisanie 4e ne trqbva da se sramuvame ot vqrata si v Gospod!!!

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:45

NO COMMENT

A.N.G_GBU haresva mi izkazvaneto na tova momi4e,BRAVO =D> =D> =D> Ti vqrva6 v Bog i znae6 4e Toi iziskva ot nas vqrva6tite svqtostta.Za6toto e pisano "B1dete svqti,poneje Az sum svqt",taka 45e neka b1dem svqti v duh,du6a,i tqlo s Bojiq pomo6t-tova zna4i 4isti v misli,v tqlo,dumi,dela i na4in na jivot,nie sme "svetlina i sol" na zemqta kakto ni nari4a pisanieto nas vqrva6tite hristiqni v Isus Hristos ( znae6 go predpolagam ) i trqbva da b1dem primer za tezi okolu nas,ta dori te da ni se smeqt kakto komentara na barbie_† ,i kakto 4etem na drugo mqsto v sve6tennoto pisanie 4e ne trqbva da se sramuvame ot vqrata si v Gospod!!!
dano nqkoi da se vslu6a v tova det si napisala psiholojkata

ice_cream_f
02-07-2007, 07:15
A.N.G_GBU mnogo mi haresa otgovora ti i tfa za Bog az sa6to vqrvam v Nego ako iska6 napi6i skypa si i moje da si lafime ako nqma6 ni6to protiv
:)I az iskam da si lafime ako nqmate ni6to protiv \:D/ Mai stavam nahalna

krem4et0
02-07-2007, 09:08
ami mila kvo da i kaja to i az pi6a pod temite za sexa s 12-13 godi6nite ama nikoi ne slu6a
e to si e za tqh
az ve4e sum po golemi4ka ot vas skoro pravq 18 i sum tvurdo protiv tiq deca da pravqt sex na 12 ili 13 ama vse pak vseki si ima akal a ve4e kak 6te go polzva si e za nego....ama kat se ebat na 12 ili 13 spored men sled nqkolko godini ne 4e 6te sa kurvi ami neznam kvo
a za svirkite tfa men me otvra6tava sexa trqbva da e s nqkoi koito obi4a6 istinski a spored men dete na 12 ne znae kvo e obi4,a i svirkite sa otvrat spored men ne sum probvala i nqmam i jelanie tfa e pulna glupost spored men trqbva da se pravi liubov s nejnost a ne jivotinski sex e taka da se dokaje6 pred priqteli 4e ve4e ne si devstven ili devstvena
a ina4e tfa e za momi4etata a za mom4etata mislq 4e i rano da ebat nqkoq ne e ne6to lo6o 6tot te ne se qvqvat parcali ili kurvi tfa e moeto mnenie
само 1- свирката може да е направена супер нежно и аз лично мисля,че тя е по-голямо доказателство за интимността между двама души от секса.

krem4et0
02-07-2007, 09:12

NO COMMENT
Само да не стане като Шарлот от "Сексът и градът"-чака до първата брачна нощ,а мъжа й не можеше да го вдигне. не виждам нищо лошо в секса-напротив,но след 1 стабилна връзка. наистина в днешно време никой не се пази за първата брачна нощ,а и се съмнявам някой мъж да чака. Все пак преди да купиш печка проверяваш дали тя загрява.

02-07-2007, 09:26
Я стига бе! Били малки.. ,глупости. Ако й се чука на 10 години - ми да се изчука, кво толкова :)). Вие дето сте почнали на 17 - целомъдрените, да не мислите че акъла ви е бил много на тая възраст??? хаахаах. На някои момичета им се чука на 12, на други на 18. Има жени на по 25 г. които изглеждат на 15 и обратно на по 15г, дето изглеждат на 25. Да ви говори нещо "статистическо разпределение"? Стига вече комплекси. От опит знам - най-комплексирани и тъпи са девствените жени след 20г. за които девствеността е нещо много специално (а не други причини). Разберете, че цивилизацията се развива - преди 50 г. е било добра идея да не се отдаваш на желанията, а примерно да се изчака брак. В наши дни е най-добре да се отдадеш.

bungle
02-07-2007, 09:31
Я стига бе! Били малки.. ,глупости. Ако й се чука на 10 години - ми да се изчука, кво толкова :)). Вие дето сте почнали на 17 - целомъдрените, да не мислите че акъла ви е бил много на тая възраст??? хаахаах. На някои момичета им се чука на 12, на други на 18. Има жени на по 25 г. които изглеждат на 15 и обратно на по 15г, дето изглеждат на 25. Да ви говори нещо "статистическо разпределение"? Стига вече комплекси. От опит знам - най-комплексирани и тъпи са девствените жени след 20г. за които девствеността е нещо много специално (а не други причини). Разберете, че цивилизацията се развива - преди 50 г. е било добра идея да не се отдаваш на желанията, а примерно да се изчака брак. В наши дни е най-добре да се отдадеш.

Педофила се обади.

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 11:46
e to si e za tqh
само 1- свирката може да е направена супер нежно и аз лично мисля,че тя е по-голямо доказателство за интимността между двама души от секса.

ami az ne bih se navila da go probvam,nqmam jelanie 6tom nqkoi iska da pravi az neiskam

[m!s$_k@pr!$]
02-07-2007, 14:45
Подкрепям

02-07-2007, 14:48

Педофила се обади.

:-s защо пък "педофила"? От де знайш, тва може и да е момиче?
Пък и аз не виждам нищо педофилско в отва мнение

Violenza
02-07-2007, 16:24
Хаххх... колко теми ще направите за секса на 12,13.
А и не се вързвайте на всяка казала "аз го направих на 13"
Съвсем малко са тези, които са почнали на по 12,13... вързвате се за глупости.

A.N.G_GBU
02-07-2007, 18:03
Boje Gospodi vie ne ste nenormalni be horaaaaaaaaa. osaznaite se. alooooooooooo. 6tom az sam hristiqnka zna4i 6te se omaja za hristiqnin po vazmojnost devstven. ako si mislite 4e nqma da si namerq maj jestoko gre6ite. 1 priqtelka hristiqnka se omaji na 33 devstvena ama ima maj naliiiiiii. vie ste zabludeni,vie ne ste nikakvi vqrva6ti. ako ste vqrva6ti 6te ste 4eli bibliqta i 6te znaete 4e sexa predi braka e grqh i 4e Bog iska ot vqrva6tite da se pazqt 4isti do parvata bra4na no6t bez nza4enie kakvo kakzavt horata ot sveta,koito sa se poddali na poroci i grehove. ako znaehte 4e 6te ste sadeni za po4ti vsi4ko vav va6iq gre6en jivto i 4e sled tova 6te idete ne drugade a v ada nqma6e da pravite i govorite taka. ostavete vqrva6tite da si jiveqt svqt jivot oprqn na osnovite na bibliqta, za6toto nie istinskite hristiqni iskame spasenie za du6ite si i ve4en jivot v raq a ne ve4na smart v ada. ima razli4ni hristiqni-hristiqni na dumi kato vas i hristiqni na dela kato men i mislq psiholojkata,koqto me za6titi. blagodarq na vsi4ki koito mislqt trezvo i podkrepqt moite dumi a za drugite nqkoi den 6te razberete istinata i 6te sajalqvate no 6te e kasno za absolutno vsi4ko.
BOG da vi prosti ne6tata koito kazvate po adres na negovo 4ado i da vi blagoslovi.
vijte kakvo pi6e otdolu : Bog dade svoq sin za na6ite grehove,no vie ne go osaznavate neznaete kakvo ozna4ava tova, nali? kolko jalko za vas

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 18:10
A.N.G_GBU razbi gi

Barbie
02-07-2007, 18:24
Boje Gospodi vie ne ste nenormalni be horaaaaaaaaa. osaznaite se. alooooooooooo. 6tom az sam hristiqnka zna4i 6te se omaja za hristiqnin po vazmojnost devstven. ako si mislite 4e nqma da si namerq maj jestoko gre6ite. 1 priqtelka hristiqnka se omaji na 33 devstvena ama ima maj naliiiiiii. vie ste zabludeni,vie ne ste nikakvi vqrva6ti. ako ste vqrva6ti 6te ste 4eli bibliqta i 6te znaete 4e sexa predi braka e grqh i 4e Bog iska ot vqrva6tite da se pazqt 4isti do parvata bra4na no6t bez nza4enie kakvo kakzavt horata ot sveta,koito sa se poddali na poroci i grehove. ako znaehte 4e 6te ste sadeni za po4ti vsi4ko vav va6iq gre6en jivto i 4e sled tova 6te idete ne drugade a v ada nqma6e da pravite i govorite taka. ostavete vqrva6tite da si jiveqt svqt jivot oprqn na osnovite na bibliqta, za6toto nie istinskite hristiqni iskame spasenie za du6ite si i ve4en jivot v raq a ne ve4na smart v ada. ima razli4ni hristiqni-hristiqni na dumi kato vas i hristiqni na dela kato men i mislq psiholojkata,koqto me za6titi. blagodarq na vsi4ki koito mislqt trezvo i podkrepqt moite dumi a za drugite nqkoi den 6te razberete istinata i 6te sajalqvate no 6te e kasno za absolutno vsi4ko.
BOG da vi prosti ne6tata koito kazvate po adres na negovo 4ado i da vi blagoslovi.
vijte kakvo pi6e otdolu : Bog dade svoq sin za na6ite grehove,no vie ne go osaznavate neznaete kakvo ozna4ava tova, nali? kolko jalko za vas

В предишния си пост пишеш, че на 16 си "повярвала в Бог". Сега си на 17 - миличка, вярата се гради и се доказва с години, не се "случва". Преди да проповядваш религия наляво и надясно трябва много неща да преживееш, вярата ти да устои пред всичко, с което ще те сблъска живота. Защото колкото и да настяваш, че си "християнка на дела", утре някой мъж ще грабне сърцето ти и ти сама ще поискаш да бъдеш с него и физически. (Много ми е любопитно какво изведнъж те е накарало да смениш посоката на вижданията си?)

Никой тук не претендира, че е вярващ. Аз признавам, че не съм религиозна, въпреки че задълбочено съм чела Библията и християнството, като религия, ми е много интересно. Тук говорим, че е нередно да се започва сексуалин живот на 13, а ти пък скачаш в другата крайност - въздържание до брака. В днешното общество това е трудно постижимо и според мен - ненужно. Естесвено, за хора, които намират утеха и упование в религията, очевидно е основно правило и разбира се е въпрос на личен избор. Късмет ти пожелавам.

Duffer
02-07-2007, 22:23
На тая възраст връсничките ти са просто слабоумни курвенца и толкуз.

FaHrEnHeit
02-08-2007, 04:17
На тая възраст връсничките ти са просто слабоумни курвенца и толкуз.
Забрави да напишеш духалки.

krem4et0
02-08-2007, 06:11
Първо,мила да ти кажа,че библията не е писана от Бог,а от хората и е пълна с измислици. Второ да кажа-аз съм християнка,вярваща и силно убедена,че има някой отгоре. Това,че правя секс не ме прави по-малко вярваща,а просто човек. Нали Иисус е казал,който е безгрешен пръв да хвърли камък. Ние сме хора,а хората живеят. За мен няма ад и рай-това е измислица. Умираш и няма нищо-само червеи,които изяждат плътта ти. Раят или адът е това как хората ще те запомнят,какво емоционално наследство ще оставиш за бъдните поколения. Всички грешим. В Библията никъде не се споменава думата секс-съвокупление за УДОВОЛСТВИЕ. Там пише,че мъжът и жената са създадени да се плодят и множат,а не да се влюбят,да създадат семейство и да правят секс дори и след като са решили да нямат поколение.
Общо взето Библията отрича доста удоволствия-ами тогава защо Бог иска нещастни синове и дъщери. Предпочитам да живея тук и сега, а не да не си изживея живота от страх,че ще горя в ада. Ад и Рай няма-по-голям ад от този на земята-здраве му кажи.
Не се заяждам и ще е добре да прочетеш това-християнството не се изразява в това да се молиш 100 пъти на ден,да се пазиш девствен или да боядисваш яйца за Великден-християнството е вътре в нас и или го имаш или не-всичко останало е една показност!

A.N.G_GBU
02-08-2007, 11:16
eh mn si zabludena. da bibliqta e pisana ot hora,no proroci. Bog im e kazal kakvo da pi6at. tq e mn vqrva. v neq pi6e 4e 6te ima brakove mejdu maje s maje i kakto vijda6 do6lo e vremeto na proro4estvoto. tq e napalno vqrna. 4ovek koito otri4a bibiliqta a priema Bog i se nari4a hristiqnin- :smt005 ne e takav. kazah 4e istinskite hristiqni vqrvat vav vsi4ko,koeto Bog e kazal v bibliqta. ne moje da vqrva6 v nego a da ne vqrva6 4e ima rai i ad. ima taka e. "И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си.-Откровение 20:13" sa6to taka Bog kazva kakto raq e realen taka i ada e realen. ne6to takova be6e. da bibliqta kazva 4e majat i jenata sa sazdadeni za da se plodqt no v brak. dale4 si ot ne6tata,kato neznae6 ne spori. idi v carkvata i pitai popa ili sve6tenika kakvo kazva bibliqta otnosno sexa predi braka. vqrata ili q ima ili q nqma. kolkoto i da ti obesnqvam ti nqma da me razbere6. vqrata se izrazqva vav vsi4ko-vqra v Bog Otec, Isus i Bibliqta kakto i v hristiqnski na4in na jivot. sled smartta 6te otide6 tam kadeto zaslujava6: Bog 6te otsadi sprqmo delata ti. znae6 li desette bojii zapovedi?

1. Аз съм Иехова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството. Да нямаш други богове освен Мене.
2. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; да не им се кланяш, нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.
3. Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.
4. Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.
5. Почитай баща си и майка си, за да се продължават дните ти на земята, която ти дава Господ твоя Бог.
6. Не убивай.
7. Не прелюбодействувай.
8. Не кради.
9. Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.
10. Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.
Изход 20:2-17

pogledni 7 zapoved. kakvo ti govori tova? jenata e sazdadena 1 za 1 maj. majat e sazdaden 1 za 1 jena. tova e. nadqvam se mi razbira6 nameka.
spazva6 li drugite zapovedi? po4ita6 li maika si i ba6ta si? laje6 li? pravi6 li si kumiri? vqrva6 li v talismani i tem podobni gluposti,a v horoskopite? jal mi e da go kaja,no balgariq ima mn slaba duhovna kultura.

krem4et0
02-08-2007, 19:24
Просто мисля трезво и с главата си.
Не е темата за и против Бог,така,че да продължаваме спор не е уместно.
Защо не си в манастир?

ABSOLUTme
02-08-2007, 19:32
krem4et0,i vse pak,Bog e suzdal sexa za udovolstvie na muja i jenata.tova che nqkoi e kazal da e sled braka-nas ne ni burka. :lol:
A.N.G_GBU,govorish na izust.I az shte ti kaja obache zashto hristiqnite se jenqt tolkova mladi.zashtoto im sepravi sex i tova e fakt,pastor na evangelska metodistka episkopalna curkva mi go e kazal. :roll:

02-08-2007, 19:46
от цялата работа не разбрах само що не си написа името. Трябва да се гордееш със себе си според мен за разлика от другите мини курвички-гълтачки във форума

Alerta
02-08-2007, 21:19
@A.N.G_GBU
Девственик на 30 години повярвай, няма да намериш!
Заблудена не съм, вярваща пак не съм. Зор ми е кво иска някъв измислен персонаж. Важното е какво искам АЗ. И рай и ад няма, че да отида там.
Колкото до тва

Ti vqrva6 v Bog i znae6 4e Toi iziskva ot nas vqrva6tite svqtostta.Za6toto e pisano "B1dete svqti,poneje Az sum svqt"
На мен ми звучи като 'Никоя не иска да ме чука и за вас значи няма да има секс.
Както и да е, колкото до библията, че била писана от пророци, за мен тва са перковци, които са били толкова луди, че са мислели, че бог им говори.
И не, не подкрепям секса на 12-13, но пък крайността 'секс само след брака' също не е добра алтернатива. A.N.G_GBU, ти може да се ожениш и на 37... А знаеш ли жена на тази възраст без секс ква й е нервната система... Има да крещиш на всички :lol: И то само от липсата на секс.. Просто не знаеш какво си причиняваш =) Пък и ако се разведете ще съжаляваш доста. Избора си е твой, само че може би не е много правилен (:

OtherDimension
02-08-2007, 22:31
Zdraveite na vsi4ki ! :D
parvo da se predstavq az samo momi4e na 13 (i bez ime 6te minete :-D )
Ta pi6a temata za6toto se vazmu6tavam malko ili mnogo ot dne6nite deca (to ne 4e az ne sam ama.... 8-[ ) 4eta si az iz foruma na tema SEX
kak momi4eta moi nabor 4e i po mani4ki re6avat da pravqt sex! Dobre hormoni OK ama 4ak tolkova to i az si imam periodi v koito umiram za sex no to e samo jelanie i sled nqkoko dena kato mi doide mozaka i kato si predstavq 4e bih go napravila na 13 kato az po4ti ne sam gotova napravo mi ide da se razreva... I sega nz postavqm se na mqstoto na roditelite mi ako razberat 4e nqkoi batko me e opanal.... Takav 6ok 6te e za tqh ne 4e az 6te im kaja no ako 4uqt ot drugo mqsto a pak da ne govorim za roditelite na decata koito sa na po 12 godinki.... Pak az ako dojiveq do togava kogato stana roditel i hvana sina mi ili da6terq mi da se praska na po 12-13 godini nz.... mislq si da bada dobra mai4ica ama tova ve4e 6te e prekaleno... Sq i az sam zagorqla no mislq 4e bih mogla da iz4akam o6te edna godina ili godina i polovina :lol:
Ami mislq 4e e tova :smt012 prosto iskah da si izleq bolkata nqkade i da se nadqvam da vkaram malko um .... ama leki4ko se samnqvam .... :smt009
Aide jivi zdravi... :wink:

и сега медал ли чакаш ?
и за каква болка ми говориш по дяволите .. точно те боли за всички други ама ае ..

A.N.G_GBU
02-09-2007, 17:06
vseki da se opravq koi kak moje i koi kak iska. problema si ostava va6 :::

FaHrEnHeit
02-26-2007, 22:36
eh mn si zabludena. da bibliqta e pisana ot hora,no proroci. Bog im e kazal kakvo da pi6at. tq e mn vqrva. v neq pi6e 4e 6te ima brakove mejdu maje s maje i kakto vijda6 do6lo e vremeto na proro4estvoto. tq e napalno vqrna. 4ovek koito otri4a bibiliqta a priema Bog i se nari4a hristiqnin- :smt005 ne e takav. kazah 4e istinskite hristiqni vqrvat vav vsi4ko,koeto Bog e kazal v bibliqta. ne moje da vqrva6 v nego a da ne vqrva6 4e ima rai i ad. ima taka e. "И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си.-Откровение 20:13" sa6to taka Bog kazva kakto raq e realen taka i ada e realen. ne6to takova be6e. da bibliqta kazva 4e majat i jenata sa sazdadeni za da se plodqt no v brak. dale4 si ot ne6tata,kato neznae6 ne spori. idi v carkvata i pitai popa ili sve6tenika kakvo kazva bibliqta otnosno sexa predi braka. vqrata ili q ima ili q nqma. kolkoto i da ti obesnqvam ti nqma da me razbere6. vqrata se izrazqva vav vsi4ko-vqra v Bog Otec, Isus i Bibliqta kakto i v hristiqnski na4in na jivot. sled smartta 6te otide6 tam kadeto zaslujava6: Bog 6te otsadi sprqmo delata ti. znae6 li desette bojii zapovedi?

1. Аз съм Иехова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството. Да нямаш други богове освен Мене.
2. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; да не им се кланяш, нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.
3. Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.
4. Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.
5. Почитай баща си и майка си, за да се продължават дните ти на земята, която ти дава Господ твоя Бог.
6. Не убивай.
7. Не прелюбодействувай.
8. Не кради.
9. Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.
10. Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.
Изход 20:2-17

pogledni 7 zapoved. kakvo ti govori tova? jenata e sazdadena 1 za 1 maj. majat e sazdaden 1 za 1 jena. tova e. nadqvam se mi razbira6 nameka.
spazva6 li drugite zapovedi? po4ita6 li maika si i ba6ta si? laje6 li? pravi6 li si kumiri? vqrva6 li v talismani i tem podobni gluposti,a v horoskopite? jal mi e da go kaja,no balgariq ima mn slaba duhovna kultura.
Съгласен съм с работите, които написа само ще те попитам защо аватара ти е на празник който не е традиционен за България при положение, че си толкова прилежна и вярваща ?

Violenza
02-27-2007, 06:25
...ama kat se ebat na 12 ili 13 spored men sled nqkolko godini ne 4e 6te sa kurvi ami neznam kvo

Значи ако го направишна 14-15 си готов да го направиш с всеки, които ти предложи?/не казвам 13-14, защото това са единици/
Това те питах и в една друга тема, но там така и не си изказа мнението.
Е, сега дано да го направиш...
До авторката - с тая болка се престараваш... все едно те боли кой на колко се оправя.

Tempestjuji
02-27-2007, 07:42
пффф..тва да ти е проблема..гледай себе си и тва е, к'во се чудиш за глупости..Щом го има начи може....кво питаш като недоразбрала... :::

PriMaLChaoS
02-27-2007, 07:49
Абе честно да ви кажа, чувал съм че чувствителността на момичетата се изгражда по-късно. Дори и да се чукат на 12-13, нищо няма да усетят кой знае к'во.(Най-много, че серат наобратно през влагалището). Еми тогава като няма да правите секса за усещането, за какво ще го правите? :smt017 Да блеснете в очите на някой :?: Да се почувствате пораснали :?: Сега искате да пораснете, ама като пораснете, ще искате да сте деца :!: :!: :!:

Не бързайте никой не е правил добър секс на 12-13....... найстина почувстваите се готови и тогава го правете

:idea: Иначе съм съгласен , че за един добър секс се иска не само животинско привличане, а и лубов и чувства между партньорите :!:

Tempestjuji
02-27-2007, 07:54
Не бързайте никой не е правил добър секс на 12-13.......

оооо..знаеш ли наще квартални кви ги въртят.. хаха..остачи ти , че на 12-13 никой не праи добър секс... те кат почнат на 10 за 2 години учат сичко..пък нали хората казват че в тая възраст се помни добре :twisted: :twisted:

john_kaleka
02-27-2007, 17:49
Ama monahinq sa she ti kaja dve neshta ot koito ednoto se she stane!
1 she si umresh devstvena s taq biblia v ruka
2 she se omujish za nekoi deto cel jivot gi e razcepval jenkite!

Dano ne ti zvu4i kato zklinanie!Ne e taka!Are begai sa s tia pisania! :smt019