View Full Version : malko problemche:{:{:{
gerinceto
02-06-2007, 12:05
taa moq problem e sledniq-predi 1 godina hodeh s edno mom4e(toi mi beshe predlojil s valentinka) i posle skasahme.sega prodaljavam da go obicham adski mnogo.taa sega nablijava sveti valentin i az iskam da mu pratq valentinka,no neznam kakvo da napisha v neq.nqmam predvid da mu predloja,no iskam da mu napisha neshto romanti4no,koeto da go trogne i da pokaje 4uvstvata mi,t.e iskam da mu kaja 4e mn go obicham i ne moga da jiveq bez nego.ako imate nqkakvi predlojenie kakvo to4no da napisha,mn shte mi pogognete.blogadarq vi predvaritelno
oh, mi zavisi... za6to ste skusali?
gerinceto
02-06-2007, 12:15
em toi e malko jenkar i hodi s momi4etata po 1-2 sedmici nai mn mesec i sled tova kasa s tqh za6toto ve4e nqma nikakvi 4uvstva.no pri men neshtata sa malko po razli4ni.toi mi beshe kazal sega naskoro 4e ne iska da tragnem pak zaradi edin negov fr(za6toto az hoda s fr mu)ama pak posle zabravi tova koeto e kazal i se celuvahme nqkolko pati.ne tragnahme ama i se pravehme 4e ne sme se kiss.i predi 2 dena pak se celuvahme.....i az nz kakvo da pravq sega.ako imate savet kajete...i kajete kakvo da mu napisha na valentinkata
ami.. nz kvo da ti kaja prosto.. toi ili prosto te iska pak 6toto znae 4e si struva i ne iska fr mu da ima pove4e ot nego, ili naistina durji na nego i ne iska surditi 4ove4eta okolo nego.. makar 4e v lubovta za edni ne6tata prosto se slu4vat, a za dr ne... kolkoto do valentinkata prost mu napi6i kvo 4uvstva6 ti... dori tva moje da mu se stori mn romanti4no..
ако питаш мен не си струва да се връщаш назад към стари и вече отминали неща. след като ходи по седмица-две с момичетата и те му омръзват защо мислиш, че при теб ще е по-различно?! :-s не прави грешката да му се хвърляш в краката, защото ти именно това ще направиш ако му напишеш валентинката! признаваш, че все още го харесваш и му повдигаш егото! огромна грешка! да не се оплакваш после, че той изведнъж е започнал да се държи надменно?! защото именно това ще стане :?
4есно казано, не мисля, 4е тряа се обръ6та6 назад, вместо да продължи6 напред. Ти сама каза, 4е той е женкар(от това предполагам, 4е той е постъпил леко кофти с теб)ами те женкарите се целуват с коят им дойде... Просто не мисля, 4е трябва да си толкова обнадеждена :cry: . За теб тези целувки са зна4ели много, но замисли се дали и за него е така? Дали за един "женкар" е така?
Толкова ли е трудно да го напишеш сама?Просто в нея си описваш чувствата, които изпитваш и да се надяваме, че това ще го разчувства.Пиши след това, да видим какво е станало. :wink:
{Sweety_f}
02-06-2007, 17:34
мии може да му напишеш че винаги си го обичала и няма да спреш да го обичаш...и също така го попитай защо се целува с теб ако не те харесва:)успех
мии може да му напишеш че винаги си го обичала и няма да спреш да го обичаш...и също така го попитай защо се целува с теб ако не те харесва:)успех
хаха във Валентинка-та ли ще го ПИТА защо се целува с нея...хаха
Тъпо!