Влез

View Full Version : malko problemche:{:{:{

gerinceto
02-06-2007, 12:05
taa moq problem e sledniq-predi 1 godina hodeh s edno mom4e(toi mi beshe predlojil s valentinka) i posle skasahme.sega prodaljavam da go obicham adski mnogo.taa sega nablijava sveti valentin i az iskam da mu pratq valentinka,no neznam kakvo da napisha v neq.nqmam predvid da mu predloja,no iskam da mu napisha neshto romanti4no,koeto da go trogne i da pokaje 4uvstvata mi,t.e iskam da mu kaja 4e mn go obicham i ne moga da jiveq bez nego.ako imate nqkakvi predlojenie kakvo to4no da napisha,mn shte mi pogognete.blogadarq vi predvaritelno

sasitu
02-06-2007, 12:09
oh, mi zavisi... za6to ste skusali?

gerinceto
02-06-2007, 12:15
em toi e malko jenkar i hodi s momi4etata po 1-2 sedmici nai mn mesec i sled tova kasa s tqh za6toto ve4e nqma nikakvi 4uvstva.no pri men neshtata sa malko po razli4ni.toi mi beshe kazal sega naskoro 4e ne iska da tragnem pak zaradi edin negov fr(za6toto az hoda s fr mu)ama pak posle zabravi tova koeto e kazal i se celuvahme nqkolko pati.ne tragnahme ama i se pravehme 4e ne sme se kiss.i predi 2 dena pak se celuvahme.....i az nz kakvo da pravq sega.ako imate savet kajete...i kajete kakvo da mu napisha na valentinkata

sasitu
02-06-2007, 12:39
ami.. nz kvo da ti kaja prosto.. toi ili prosto te iska pak 6toto znae 4e si struva i ne iska fr mu da ima pove4e ot nego, ili naistina durji na nego i ne iska surditi 4ove4eta okolo nego.. makar 4e v lubovta za edni ne6tata prosto se slu4vat, a za dr ne... kolkoto do valentinkata prost mu napi6i kvo 4uvstva6 ti... dori tva moje da mu se stori mn romanti4no..

iiirish
02-06-2007, 13:36
ако питаш мен не си струва да се връщаш назад към стари и вече отминали неща. след като ходи по седмица-две с момичетата и те му омръзват защо мислиш, че при теб ще е по-различно?! :-s не прави грешката да му се хвърляш в краката, защото ти именно това ще направиш ако му напишеш валентинката! признаваш, че все още го харесваш и му повдигаш егото! огромна грешка! да не се оплакваш после, че той изведнъж е започнал да се държи надменно?! защото именно това ще стане :?

02-06-2007, 13:51
4есно казано, не мисля, 4е тряа се обръ6та6 назад, вместо да продължи6 напред. Ти сама каза, 4е той е женкар(от това предполагам, 4е той е постъпил леко кофти с теб)ами те женкарите се целуват с коят им дойде... Просто не мисля, 4е трябва да си толкова обнадеждена :cry: . За теб тези целувки са зна4ели много, но замисли се дали и за него е така? Дали за един "женкар" е така?

koalka
02-06-2007, 17:23
Толкова ли е трудно да го напишеш сама?Просто в нея си описваш чувствата, които изпитваш и да се надяваме, че това ще го разчувства.Пиши след това, да видим какво е станало. :wink:

{Sweety_f}
02-06-2007, 17:34
мии може да му напишеш че винаги си го обичала и няма да спреш да го обичаш...и също така го попитай защо се целува с теб ако не те харесва:)успех

dEnIsTy
02-07-2007, 13:58
мии може да му напишеш че винаги си го обичала и няма да спреш да го обичаш...и също така го попитай защо се целува с теб ако не те харесва:)успех
хаха във Валентинка-та ли ще го ПИТА защо се целува с нея...хаха
Тъпо!