View Full Version : Moderated:Винаги аз трябва да го търся.
Значи проблема ми е такъв.Той е на 16 а аз съм малко по-голяма от него.И може да се каже че имам опит по-голям от неговия. преди той ми казваше че ме обича даже правихме секс и след това нещата тръгнаха в друга посока-все аз трябва да го търся да му казвам че го обичам.сякаш като съм по-голяма от него аз трябва да му доказвам каквото и да било.А като сме заедно всичко е наред пред приятелите му също,но винаги аз трябва да го търся.И не мога да разбера като сме заедно защо всичко е наред а аз трябва да правя първата крачка към него.и пред приятелите си все едно иска да се покаже че е бил с мен.а има и друг проблем,преди е бил зарязван.не знам какво да правя,такова нещо не ми се е случвало досега:(така да се доказвам пред някого да го търся за да се докажа а той да чака...и да не поема никакви инициативи
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
може би по някакъв начин иска да го оцениш. в смисъл, че след като преди е бил зарязан сега достойнството му малко или много е накърнето, а когато ти го търсип по един или друг начин му го повдигаш. разбира се в това няма лошо, но стига да е с граници! ако не можеш да издържиш така просто му го кажи. предполагам, че ще се съобрази със забележката ти ;)
Ти явно иска6 да си с него, но тва, 4е винаги прави6 първата кра4ка те дразни...ами кажи му го. Поговорете за тва. Проблемът ти е двустранен и ти не може6 сама да го ре6и6. Просто му обясни, 4е тези не6та са ти неприятни. А това, 4е сяка6 се фука пред приятелите си, 4е ходи с "каки4ка", за това съ6то трябва да му каже6. Не6тата не могат да бъдет ре6ени като си премъл4ава6. Успех!
{Sweety_f}
02-06-2007, 17:57
ако го обичаш говори с него и просто го попитай защо се получава така...а ако искаш може и ти да не го търсиш известно време за да видиш дали той ще се сети за теб:)
Не може само ти да поемаш инициативата за всичко.Предлагам ти да не го търсиш и да видиш дали той ще те потърси.Може и да е от страх да не го зарежеш ти и за това да е сигурен, че го потърсиш и за това да не ти се обажда.Но ако и този път не те потърси, обаждаш му се и провеждаш доста сериозен разговор с него.
gerinceto
02-06-2007, 18:23
spored men trqbva dosta seriozno da si pogovorite i ako sled razgovora vi neshtata ne varvat prosto mu kaji 4e nqma da moje6 da izdarji6 taka