PDA

View Full Version : Moderated: Искаше секс, а аз му отказах. Аз ли съм виновна?

mimimity
02-06-2007, 14:51
Аз съм на 13 и имах сериозен приятел от 6 месеца.Той е на 17,може да ви прозвучи малко странно,но някак ме хареса хаах и така де...приятелят ми искаше да правим секс или поне да му направя свирка,но аз категорично отказах и той веднага скъса с мен и на другия ден го видях да се натиска с друго момиче по-малко и от мен?ТОЙ ЛИ Е ЛУДИЯ ИЛИ АЗ?Егати хората немога да ги разбера тези момчета хем искат секс хем...излизат с 13,14 годишни момичета?Аз ли съм виновната в случая?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

NaSkO_
02-06-2007, 14:53
Аз съм на 13 и имах сериозен приятел от 6 месеца.Той е на 17,може да ви прозвучи малко странно,но някак ме хареса хаах и така де...приятелят ми искаше да правим секс или поне да му направя свирка,но аз категорично отказах и той веднага скъса с мен и на другия ден го видях да се натиска с друго момиче по-малко и от мен?ТОЙ ЛИ Е ЛУДИЯ ИЛИ АЗ?Егати хората немога да ги разбера тези момчета хем искат секс хем...излизат с 13,14 годишни момичета?Аз ли съм виновната в случая?
Mii v slu4iq ne si ti vinovna prosto pi4a e iska samo seks ot teb i tva e :D

GiRo
02-06-2007, 14:55
:smt018 извиняваи но тоя мисли само с оная си работа (да го е** в п******* сри за думите...)
не се занимаваи малка си 13 оО сериозна връска къде виждаш???
прави го когато мислиш че си готоВА!!!
ае бб

shalis
02-06-2007, 14:57
Не е в теб вината, а в тоя с който си била...поне си получила отговор защо е тръгнал с теб въпреки голямата разлика.Не че са много 3 години, просто на тази възраст , на която сте и двамата....Всичко се свежда до секса все още.

naia
02-06-2007, 15:00
Добре че си отказала мацка,пази се много момчета искат само секс и нищо повече....а така могат да лъжат само малките

krisi_pisi
02-06-2007, 15:02
Тоя влиза малко в ролята ма педофил както казваш на 13 тои на 17 нямаш дори и 14 ,а и сех и свирки иска.Всъщност не се учудвам за сех някой хора какво ли неправят! Еми аз мога да ти кажа само че добре си постъпила като си му отказала продължаваи ж същият дух ;)

BloodSoul
02-06-2007, 15:14
Нямаш никаква вина, момчето е искало само секс от теб. Според мен си още малка за свирка, камо ли за секс. Така че на такива и показваш пътя!

ProstoAz
02-06-2007, 15:18
Еми, той за това излиза с 13-14 годишни - щото по-големите не му връзват. :lol: По-малките сте по-податливи (примери и във форума има много). :-D

alkobalko
02-06-2007, 15:46
Поздравления от мен, че не си се вързала и не си спала с него. Малко останаха тези, които мислят с главата си. Пределно ясно е, че е бил с теб само за секса и като не го е получл те е зарязал. Такива като него тръгват с малки момичета, защото ги мислят за по-глупави и по-лесно податливи (в повечето случаи са прави). Още веднъж поздравления, че си проявила разум.

Trisha1991
02-06-2007, 15:47

Според мен вината си е изцяло твоя. Сърди се на себе си

alkobalko
02-06-2007, 15:52

Само не можах да разбера за кое по-точно вината си е в нея. Че не е преспала с някой, който е бил с нея само заради секса? Или че не е направила нещо, което не иска? За кое от двете или и за двете вината си е в нея и трябва да съжалява?

MoHuTo
02-06-2007, 16:07

За какво да е виновна тя?! :shock: Мн правилно е постъпила даже!!!

Trisha1991
02-06-2007, 16:12
Момчето е искало да му направи една свирка. Нормално е, той все пак е на 17 и има нужда сексуално да бъде задоволяван от приятелката си. Аз като исках да съм девствена няколко месеца на моя приятел му правех свирки и чекии и така. Кво лошо има в това? Хем си оставаш девствена, хем пъртньора ти е доволен. И вълка сит и агнето цяло, както казват мъдрите хора. Като му е отказала естествено е да потърси друга, той е мъж и има своите нужди. За това сама си е виновна. Като не му е покрила нуждите, ще го направи друга. Естествено е.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 16:15

7 точка от правилника!

mi spored men ne si ti vinovnata i dobre si napravila 4e si mu otkazala

My_Infernal_Majesty
02-06-2007, 16:20
Не си виновна изобщо!
Виновен ти е приятеля- курвар кучечки мръсен- явно е бил с теб толкова време само за да те прикотка да спите а когато ти си отказала те е заебал! айде айде [-X - бии му на тва нищожество един шут и си намери момче което няма да исак секс и ще мисли поне малко и с горната си глава!!! :evil:

koalka
02-06-2007, 17:33
Момчето е искало да му направи една свирка. Нормално е, той все пак е на 17 и има нужда сексуално да бъде задоволяван от приятелката си. Аз като исках да съм девствена няколко месеца на моя приятел му правех свирки и чекии и така. Кво лошо има в това? Хем си оставаш девствена, хем пъртньора ти е доволен. И вълка сит и агнето цяло, както казват мъдрите хора. Като му е отказала естествено е да потърси друга, той е мъж и има своите нужди. За това сама си е виновна. Като не му е покрила нуждите, ще го направи друга. Естествено е.[b]Извинявай, ама за едната свирка да скъсаш с гаджето е супер тъпо!то е ясно, че е бил само заради секса с нея или по-точно се е опитал да го направи, но не е успял.Добре, че мислиш и не си правила секс с него, защото щеше да е голяма грешка.

romantichna^
02-06-2007, 17:44

Защо трябва тя да е виновна?То е повече от ясно че пича е искал само секс и нищо повече...
До авторката на темата -Браво мацка =D> добре че си направила така иначе щеше да ти е по-гадно когато разбереш че е стеб само заради секса. =D>

Trisha1991
02-06-2007, 17:48
Какво значение има дали е искал само секс? Ако му е била направила свирка е щяла още да си е с него. Ама като не му е, естествено ще я зареже. Какво да иска едно момче от момиче? Усмивка??!

romantichna^
02-06-2007, 17:54
Какво значение има дали е искал само секс? Ако му е била направила свирка е щяла още да си е с него. Ама като не му е, естествено ще я зареже. Какво да иска едно момче от момиче? Усмивка??!
Не че нещо... ама има хора които не мислят само за секса а има и чувства... може би не си го изпитвала...затова няма никакво значение за теб

ProstoAz
02-06-2007, 19:26
...Ако му е била направила свирка е щяла още да си е с него...

Мислиш ли?
Или тогава проблема му щеше да е, че "не му е направила хубава свирка"?

air_J
02-06-2007, 20:09
Еми, той за това излиза с 13-14 годишни - щото по-големите не му връзват. :lol: По-малките сте по-податливи (примери и във форума има много). :-D
Това е почти в 100% от случаите невярно. Като се видим, обещавам да ти обясня по-подробно защо, кое и как. :-({|=

ProstoAz
02-06-2007, 20:14
air_J, ще ти напомня - да не забравиш. :lol:

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 20:26
Момчето е искало да му направи една свирка. Нормално е, той все пак е на 17 и има нужда сексуално да бъде задоволяван от приятелката си. Аз като исках да съм девствена няколко месеца на моя приятел му правех свирки и чекии и така. Кво лошо има в това? Хем си оставаш девствена, хем пъртньора ти е доволен. И вълка сит и агнето цяло, както казват мъдрите хора. Като му е отказала естествено е да потърси друга, той е мъж и има своите нужди. За това сама си е виновна. Като не му е покрила нуждите, ще го направи друга. Естествено е.

abe ti ne 4e si kurva ne 4e ni6to hahah ne po mnogo

Fucking_Bitch
02-06-2007, 21:04
Мъжете са свине!Нямам думи.Само за секс мислят,а на теб евала че имаш воля поне и ценности както виждам!:) :-({|= :-({|=

DIVINE_TIME
02-06-2007, 21:20

Съгласна съм , че едно 17 годишно момче има физиологични нужди , които трябва да бъдат задоволявани , НО не съм съгласна ,че вината е изцяло нейна! Тя не е длъжна да прави неща , за които не се чувства готова! Единственото нещо , за което тя е виновна е факта , че тя много добре е знаела , в самото начало , че едно 17-годишно момче , би искало сексуално задоволяване от приятелката си - нормално е! Нямало е смисъл да тръгва с толкова по-голямо от нея момче , понеже щеше да си спести страданията сега , но нищо , ще се оправиш. Направила си грешката да бъдеш с него и да му посветиш 6 месеца от своя живот , поздравявам те , че не си допуснала грешката , да му отдадеш и тялото си в тази крехка възраст!

OtherDimension
02-06-2007, 21:22

започвам да си мисля , че си момиче , което не може да казва : "Не" и на никое момче не отказва. :smt011

Barbie
02-06-2007, 22:04
[quote="Trisha1991"]Какво значение има дали е искал само секс? Ако му е била направила свирка е щяла още да си е с него. Ама като не му е, естествено ще я зареже. Какво да иска едно момче от момиче? Усмивка??![/quote

"Какво да иска едно момче от момиче?" - и какъв е "правилният" отговор на този въпрос - свирка?

Ще прощаваш, девойче, но да - усмивка ще иска. И разбиране. И подкрепа. И нежност. И близост. И грижа.

За пореден път, става ми много тъжно като ти чета постовете. Една жена, която задържа мъжа до себе си със секс...е една тъжна картинка. Да не говорим за 16 годишно момиче.

До авторката - не, мила, не си виновна за нищо. Не си длъжна да задоволяваш сексуалните нужди на загорял тийнейджър-полуидиот, особено ако не си готова за това и не го искаш. На 17 годишно момче абсолютно нищо няма да му стане ако изкара известно време без секс. Сексуалните нужди не са чак толкова безумно неотложни и наложителни - ако момчето държи на момичето ще се пребори с нагона си. Хубаво е, че не си направила нещо, за което после да съжаляваш...

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:09
tri6a ami da ti kaja 4e moqt priqtel mi se radva na usmivkata ne e nai vajnoto ne6to sexa ne sum kazala 4e ne trqbva da se pravi sex ama to toi ne e nai vajniqt i idva s vremeto razberi go mila,i naistina ti mai nemoje6 da kazva6 "ne" i obi4a6 mravkata pove4e ot hlqba

shadow4e
02-06-2007, 22:19
От думи няма да го разбере. Тя няма нужда от превъзпитаване от непознати хора. Един ден ще се оправи или ще затъне и ще си изпати жестоко. Изборът си е нейн.

Сега по темата. Нищо не си загубила и не не си ти виновна. Въпросът е, че ти си на 13 и той го знае и му е било ясно, че ще те чака поне 10-тина месеца. А той ако беше някакво свестно момче, нямаше да скъса показно с теб заради това, а щеше да си измисли друга причина да се разделите, ако толкова му се е правил секс.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:26
От думи няма да го разбере. Тя няма нужда от превъзпитаване от непознати хора. Един ден ще се оправи или ще затъне и ще си изпати жестоко. Изборът си е нейн.

Сега по темата. Нищо не си загубила и не не си ти виновна. Въпросът е, че ти си на 13 и той го знае и му е било ясно, че ще те чака поне 10-тина месеца. А той ако беше някакво свестно момче, нямаше да скъса показно с теб заради това, а щеше да си измисли друга причина да се разделите, ако толкова му се е правил секс.

ami poprincip e taka i kato gledam mnogo 6te zat1ne

kAdrOkoSkA
02-07-2007, 00:21
Много е просто - не е получил това, за което е дошъл и затова си е отишъл.

02-07-2007, 18:03
mi kak nema da iskat seks mom4etata ot takiva kato tebe sled kato vie na taq vazrast ve4e ste s opit na 4o godi6na jena.ne si li razbrala o6te 4e sega na moda sa 13 godi6nite kyrvi.

CvEtI`KiSs
02-07-2007, 18:07
mi kak nema da iskat seks mom4etata ot takiva kato tebe sled kato vie na taq vazrast ve4e ste s opit na 4o godi6na jena.ne si li razbrala o6te 4e sega na moda sa 13 godi6nite kyrvi.

kolko pravilno

DIVINE_TIME
02-07-2007, 18:14

kolko pravilno
Да,наистина! Просто нямам какво да добавя ... :wink:

Violenza
02-08-2007, 06:08
Просто не си го познавала добре...
Подкрепям kAdrOkoSkA.

gangbang
02-08-2007, 06:14
А бе мацки, вие защо се заблуждавате, че което и да е момче иска от вас друго освен секс? Просто едни са по хитри и търпеливи и могат да ви чакат месеци до като им повярвате и им пуснете.

Един мъж иска ли да е с една жена, ще е с нея независимо кога ще му пусне. Ако е по-късно, то може би самата жена не го обича достатъчно и го мъчи. Ако е по-рано, ще е по-добре за партньора й.

Иска ли мъжа да е с теб, ще е с теб, ако иска просто да те изчука, може да те лъже и месеци и пак ще избяга ;)

krem4et0
02-08-2007, 06:29
Когато държиш на 1 човек не го зарязваш,защото не иска да правите секс,а се съобразяваш с неговите желания. Защо момичето трябва да се съобрази и да празни приятеля си,а той не може да се съобрази,че тя не иска да го прави. В крайна сметка има самозадоволяване-никой не го е забранил-да си действа така. Дали сега или след 1 месец сексуален живот той щеше да я остави-по-добре е така,защото кой знае каква емоционална травма щеше да й нанесе!

krem4et0
02-08-2007, 06:32
А бе мацки, вие защо се заблуждавате, че което и да е момче иска от вас друго освен секс? Просто едни са по хитри и търпеливи и могат да ви чакат месеци до като им повярвате и им пуснете.

Един мъж иска ли да е с една жена, ще е с нея независимо кога ще му пусне. Ако е по-късно, то може би самата жена не го обича достатъчно и го мъчи. Ако е по-рано, ще е по-добре за партньора й.

Иска ли мъжа да е с теб, ще е с теб, ако иска просто да те изчука, може да те лъже и месеци и пак ще избяга ;)
Има и мъже,които мислят с горната си глава!

gangbang
02-08-2007, 06:38
Има и мъже,които мислят с горната си глава!

Блажени са вярващите :D

iskamTe_vednaga
02-08-2007, 06:48

7 точка от правилника!
хах браво!! евала ти правя!! Постъпила си по възможно най правилния начин!!! Тоя е бил тъпак и щом ти е казал да хващаш пътя щом си мъ казала "не" значи те е използвал.тоя тип ингивиди и да им се изплюеш незаслужават.КЪДе е трягнал да прави секс с 13 год и още на следващия ден да скочи на по -малка....

iskamTe_vednaga
02-08-2007, 06:58
мила нещо си спекла :smt005 мн зле ...къф е смисала да бъде с някав който иска само секс от нея.аи като неиска да лапа пишки ...това че ти си тъпа и ограничена селянка която няма достойнство и ходи с някав който я търси само за свирката проблема си е лично твой..ПРОСТО ИМА И МОМЧЕТА/МЪЖЕ за които една връзка не се изчерпва до секса или това дали момичето прави свирки.Един мн по олегнал мъж не мисли само как да ти го набута в устата....Търси нещо по изчерпателно и дълбоко в едно момиче.Аи авторката е само на 13 и по мое мнение още и е рано ..дори и да реши че не и е тря да намери някой който държи на нея.

girl_in_black
02-08-2007, 07:04
Изобщо не си виновна ти, даже напротив, много правилно си постъпила.Ако птиятелят ти те е обичал истински, не би те зарязал като си му отказала секс. А случката навежда на мисълта че е бил с теб само за де те използва за секс.

deusex
02-08-2007, 07:08
ЖЕНИТЕ искат ЛЮБОВ

МЪЖЕТЕ искат СЕКС

накрая и двамата правят едно и също...

\:D/

qwertyo
02-08-2007, 09:44
момчета искат само секс и нищо повече....
Vij sa tfa ne e vqrno!!! ](*,) Ako hodi6 s nqkoi ot dulgo vreme i vse o6te ne ste pravili sex ti zapo4va6 da durji6 na nego i da go obi4a6 i ne misli6 samo za sexa za6tot znae6 4e kogato momi4eto e gotovo 6te ti kaje iskam da pravime sex

02-08-2007, 11:07
ti ne si dobre, probvai da otkajesh na tvoq priqtel i shte razberesh da li e s teb zaradi sexa ili ot liubov

krem4et0
02-08-2007, 11:18
ti ne si dobre, probvai da otkajesh na tvoq priqtel i shte razberesh da li e s teb zaradi sexa ili ot liubov
Тя не се занимава с такива демодирали неща като любов,партньорство и дружба. за нея това е доста архаично!