PDA

View Full Version : Eye Contact

SenSei
02-06-2007, 17:37
Сигурен съм че на всички вас поне веднъж ви се е случвало,варейки си по улицата да се загледате в някой симпатичен "индивид" от другия пол и погледите ви да се срещнат.Аз съм момче и много често ми се е случвало.За жалост в подобна ситуация съм развил нещо като "рефлекс" и веднага си измествам погледа.Имало е и моменти в който просто не съм можел да откъсна очи от момичето.Но по конкретно ме интересува следната ситуация:"Когато "небрежно" се шляе човек(по-конкретно-момче) по улиците и види че някое красиво момиче го заглежда...какво следва ( :D )?
Значи този въпрос е насочен главно към момичета и по-обобщено изглежда така - "Какво очаквате да направи едно момче след като сте си разменили по някой друг погледа на улицата...?"

SaYoNaRa
02-06-2007, 17:46
Може би чака да се отдръпнеш щото си й се изпречил на пътя като блееш по нея

gerinceto
02-06-2007, 17:47
Може би чака да се отдръпнеш щото си й се изпречил на пътя като блееш по неяhaxhahxh tva me izkefi

koalka
02-06-2007, 18:26
Не е нужно нищо да следва, просто срещане на погледите. :wink:

iiirish
02-06-2007, 18:31
не очаквам абсолютно нищо! подобен тип "флиртчета" са нещо мигновенно и несериозно за мен. има си място и момчета за по-конкретни действия ;)

teenage_drama_queen
02-06-2007, 18:34

:lol:

svetlidim
02-06-2007, 21:27
Амиии мога да ти кажа какво да не правиш: :smt018 не подвиквай!Това е адски просташко и мен лично ме изнервя! :smt012
По принцип като се загледам по някого или ми харесва,или не.По-често се заглеждам ,ако ми харесва.Но не очаквам нищо...Само погледите остават,това е ! :smt016

Fucking_Bitch
02-06-2007, 21:32
Аз лично бих се изкефила,ако ми каже нещо остроумно или ме поздрави.А като очакване,ми нищо не очаквам щото мъжете са станали спечени и мързеливи...

SpAcE_LaDy
02-06-2007, 21:41
Haha, i na men mi se slu4va, pogledna edno mom4e dokato se razminavame - toi su6to me pogledne, ponqkoga kato me izkefi i go podmina (gledaiki go v o4ite), se obru6tam nazad :D:D:D Mn tupo zvu4i, ama ponqkoga go praqv bez d se usetq :D Ama ni6to ne o4akvam, to i tva ostava6e :D:D:D ob6to vzeto az tiq ne6ta gi zabravqm vednaga i e sa naprimer ako ne bqhte pusnali takava tema.. nqma6e i d se setq vuob6te..

4epHo0KaTa_Lady
02-07-2007, 06:06
Nishto :D

bungle
02-07-2007, 09:07
Обичам тези флиртове.

Вървиш си по улицата,а срещу теб симпатичен младеж.
Разминаваме се,а в погледите ви даже понякога прехвърчат искри. В повечето случаи се усмихвам лукаво и подминавам. Случвало ми се е и да намигвам, тогава наистина е било голямо привличането.

За секунди просто става магия. После... живота продължава. :-D Не се ангажирам с нищо, както и човекът отсреща. Един приятен момент, който в следващите 10 минути вече няма да си спомняте.

ferendzia
02-07-2007, 11:09
Ne sym saglasna s pove4eto hora..."eye contact"-a za nqkoi hora e mnogo vajen..naistina v pove4eto slu4ai...si e prosto 1 priqten mig...no ako se povtori i potreti...sys tova opredeleno momi4e...6te e hubavo da q spre6...dq poiska6 da se zapoznae6 s neq...da q viknq6 na kafe...6tom te zaglejda zna4i ima ne6to v teb koeto q privli4a...tva e nai-4estata situaciq...ama to si li4i po pogleda...dali se drazni,dali si i sme6en,dali i dopada6....ili e dostaty4no jalka(kato men) za da hlytne po nepoznat...sam si precenqvai situaciqta..prosto znai 4e ima momi4eta koito sa dostaty4no santimentalni za da smqtat pogleda za ne6to pove4e ot pogled...

Digital
02-07-2007, 11:19
Ммм мен ако ме срещнете обещавам да ви заговоря. :D

SINDEL
02-07-2007, 11:19
Обичам тези флиртове.

Вървиш си по улицата,а срещу теб симпатичен младеж.
Разминаваме се,а в погледите ви даже понякога прехвърчат искри. В повечето случаи се усмихвам лукаво и подминавам. Случвало ми се е и да намигвам, тогава наистина е било голямо привличането.

За секунди просто става магия. После... живота продължава. :-D Не се ангажирам с нищо, както и човекът отсреща. Един приятен момент, който в следващите 10 минути вече няма да си спомняте.

Същата работа. Никога никога не е ставало нищо в резултат от такива флирт4ета. Поне при мен де.
Има някакво привли4ане, но то трае секунди и след това всеки си продължава по пътя

SeXy_JuLLs
02-07-2007, 11:28
Често ми се случват такива нещица,абсолютно никога не очаквам човека отсреща да се заангажира да направи нещо...Но пък сега като се замислям,ще е хубаво,ако направи :wink:

CVETELLINA
02-07-2007, 11:51
хахах бати тъпото да се заглеждате така по улиците..амиии какво трябва да очаквам да направи момчето ли?-Ми нищо какво да прави..поглеждам го,той ме поглежда,разминаваме се и така... :-D то тва даже и "флиртче" не може да се нарече според мен...не е казано че ако се заглеждам или някой се загледа в мен ме харесва,или пък аз него.. :lol: :roll:

dEnIsTy
02-07-2007, 14:03

:smt005

DEPRESSION_SIN
02-07-2007, 14:07
Ами това е улица всеки гледа накъдето си поиска,аз също понякога гледам в очите е и?Трябва ли да означава нещо?Няма само в краката си да гледам...нищо интересно не намирам! ](*,)