View Full Version : Eye Contact
Сигурен съм че на всички вас поне веднъж ви се е случвало,варейки си по улицата да се загледате в някой симпатичен "индивид" от другия пол и погледите ви да се срещнат.Аз съм момче и много често ми се е случвало.За жалост в подобна ситуация съм развил нещо като "рефлекс" и веднага си измествам погледа.Имало е и моменти в който просто не съм можел да откъсна очи от момичето.Но по конкретно ме интересува следната ситуация:"Когато "небрежно" се шляе човек(по-конкретно-момче) по улиците и види че някое красиво момиче го заглежда...какво следва ( :D )?
Значи този въпрос е насочен главно към момичета и по-обобщено изглежда така - "Какво очаквате да направи едно момче след като сте си разменили по някой друг погледа на улицата...?"
SaYoNaRa
02-06-2007, 17:46
Може би чака да се отдръпнеш щото си й се изпречил на пътя като блееш по нея
gerinceto
02-06-2007, 17:47
Може би чака да се отдръпнеш щото си й се изпречил на пътя като блееш по неяhaxhahxh tva me izkefi
Не е нужно нищо да следва, просто срещане на погледите. :wink:
не очаквам абсолютно нищо! подобен тип "флиртчета" са нещо мигновенно и несериозно за мен. има си място и момчета за по-конкретни действия ;)
teenage_drama_queen
02-06-2007, 18:34
:lol:
svetlidim
02-06-2007, 21:27
Амиии мога да ти кажа какво да не правиш: :smt018 не подвиквай!Това е адски просташко и мен лично ме изнервя! :smt012
По принцип като се загледам по някого или ми харесва,или не.По-често се заглеждам ,ако ми харесва.Но не очаквам нищо...Само погледите остават,това е ! :smt016
Fucking_Bitch
02-06-2007, 21:32
Аз лично бих се изкефила,ако ми каже нещо остроумно или ме поздрави.А като очакване,ми нищо не очаквам щото мъжете са станали спечени и мързеливи...
SpAcE_LaDy
02-06-2007, 21:41
Haha, i na men mi se slu4va, pogledna edno mom4e dokato se razminavame - toi su6to me pogledne, ponqkoga kato me izkefi i go podmina (gledaiki go v o4ite), se obru6tam nazad :D:D:D Mn tupo zvu4i, ama ponqkoga go praqv bez d se usetq :D Ama ni6to ne o4akvam, to i tva ostava6e :D:D:D ob6to vzeto az tiq ne6ta gi zabravqm vednaga i e sa naprimer ako ne bqhte pusnali takava tema.. nqma6e i d se setq vuob6te..
4epHo0KaTa_Lady
02-07-2007, 06:06
Nishto :D
Обичам тези флиртове.
Вървиш си по улицата,а срещу теб симпатичен младеж.
Разминаваме се,а в погледите ви даже понякога прехвърчат искри. В повечето случаи се усмихвам лукаво и подминавам. Случвало ми се е и да намигвам, тогава наистина е било голямо привличането.
За секунди просто става магия. После... живота продължава. :-D Не се ангажирам с нищо, както и човекът отсреща. Един приятен момент, който в следващите 10 минути вече няма да си спомняте.
ferendzia
02-07-2007, 11:09
Ne sym saglasna s pove4eto hora..."eye contact"-a za nqkoi hora e mnogo vajen..naistina v pove4eto slu4ai...si e prosto 1 priqten mig...no ako se povtori i potreti...sys tova opredeleno momi4e...6te e hubavo da q spre6...dq poiska6 da se zapoznae6 s neq...da q viknq6 na kafe...6tom te zaglejda zna4i ima ne6to v teb koeto q privli4a...tva e nai-4estata situaciq...ama to si li4i po pogleda...dali se drazni,dali si i sme6en,dali i dopada6....ili e dostaty4no jalka(kato men) za da hlytne po nepoznat...sam si precenqvai situaciqta..prosto znai 4e ima momi4eta koito sa dostaty4no santimentalni za da smqtat pogleda za ne6to pove4e ot pogled...
Ммм мен ако ме срещнете обещавам да ви заговоря. :D
Обичам тези флиртове.
Вървиш си по улицата,а срещу теб симпатичен младеж.
Разминаваме се,а в погледите ви даже понякога прехвърчат искри. В повечето случаи се усмихвам лукаво и подминавам. Случвало ми се е и да намигвам, тогава наистина е било голямо привличането.
За секунди просто става магия. После... живота продължава. :-D Не се ангажирам с нищо, както и човекът отсреща. Един приятен момент, който в следващите 10 минути вече няма да си спомняте.
Същата работа. Никога никога не е ставало нищо в резултат от такива флирт4ета. Поне при мен де.
Има някакво привли4ане, но то трае секунди и след това всеки си продължава по пътя
SeXy_JuLLs
02-07-2007, 11:28
Често ми се случват такива нещица,абсолютно никога не очаквам човека отсреща да се заангажира да направи нещо...Но пък сега като се замислям,ще е хубаво,ако направи :wink:
CVETELLINA
02-07-2007, 11:51
хахах бати тъпото да се заглеждате така по улиците..амиии какво трябва да очаквам да направи момчето ли?-Ми нищо какво да прави..поглеждам го,той ме поглежда,разминаваме се и така... :-D то тва даже и "флиртче" не може да се нарече според мен...не е казано че ако се заглеждам или някой се загледа в мен ме харесва,или пък аз него.. :lol: :roll:
:smt005
DEPRESSION_SIN
02-07-2007, 14:07
Ами това е улица всеки гледа накъдето си поиска,аз също понякога гледам в очите е и?Трябва ли да означава нещо?Няма само в краката си да гледам...нищо интересно не намирам! ](*,)