View Full Version : Ako e s men samo za sex
malkata_ani
02-06-2007, 17:50
Zdraveite!
Silno sam vlubena ili pone taka si mislq v edin maj,za koito neznam po4ti ni6to.Po-skoro ne sam sigurna v po4ti ni6to,koeto mi e kazval za sebe si.Toi e s 10 godini po-golqm ot men i go poznavam ot okolo 2 godini. Ot samoto ni zapoznanstvo toi iska6e sex.Az se vlubih i zapo4nahme da se vijdame.No sega ne sam sigurna kakvo iska toi-da e s men(toest obi4a me) ili prosto sex.Ne e imalo pat kogato da sme se vidqli i da ne sme pravili sex i sled pove4eto pati ostavam s 4uvstvoto 4e tova e nai-vajnoto za nego....Istinata e 4e sam go idealizirala i opravdavam vsqko negovo deistvie dori i da me naranqva....Molq da me posavetvate kakvo da pravq....Ne iskam da se razdelqm s nego,no normalno li e da imame takava vrazka i ako se razdelq s nego kak da go zabravq? Toi neprekasnoto e v mislite mi....
Blagodarq Vi!
sexy_tigar4e_MM
02-06-2007, 17:58
Nikoi tuk ne moje da ti kaje,zashtoto nikoi ne e naqsno kak stoqt neshtata,vupreki razkaza ti. Ti sama trqbva da precenish,shtom si reshila da puskash tema,zanchi imash sumneniq-opravdai gi ili gi othvurli,no ne mojem tuk da ti kajem :"ostavi go ,s tebe e zaradi sexa', ti si tazai koqto trqbva da preceni taka li e,pogovori si snego i se izqsnete! i USPEH :wink:
gabituuu
02-06-2007, 18:07
ти единствена го познаваш и трябва да прецениш,а и сама си го каза 'идеализирала си го и го оправдаваш"... мисля че си стигнала да заключение и ти е ясно и без да питаш,просто търсиш подкрепа за да си сигурна че това е правилното решение... моят съвет е да помислиш освен секса кво друго ви свързва,как се държи с теб когато не се е..те ... прецени дали имаш повече полза от тази връзка или само те нараняват и освен това имай в предвид че той е по голям и опитен едва ли му е трудно да си изиграе ролята така че да те омая ...а и се огледай колко още мъже има около теб...може да има някой който да е готов да ти даде много повече ...
gabituuu
02-06-2007, 18:14
а между другото ... човек прощава когато обича,но съмнява ли се значи нещо не е наред... още една причина да мисля,че този мъж не е за теб ... а колкото до втория въпрос на който забравих да отговоря ... как да го забравиш:прекарвай повече време с приятели,запознай се с нови хора най вече момчета,все някой ще привлече вниманието ти.не бягай и не се страхувай от общи спомени те са неизбежни,просто бъди уверена че искаш промяна и тя ще се получи от самосебе си :)
Много хора поддържат връзки основани само на секс и това е често срещано.Не знам на колко си, но ако не ти харесва да е само секс и нищо повече можеш да се разделиш с този човек, ако желаеш.Не е зле да поговориш с него, относно темата за чувствата и да му споделиш притесненията си, защото за теб е важно.
gabituuu
02-06-2007, 18:40
чеки ся... и аз имам неангажиращи връзки основани само на секс но тя е влюбена ... знаеш ли кво е да те ебат и да знаеш че не те обичат - тва е жива агония ! знам го изпитала сам го затва мн силно стискам палци случаят да не е такъв... кофти е да си използван ](*,)
CvEtI`KiSs
02-06-2007, 23:19
ami spored men go zareji, toi ne te obi4a sled kato samo za sex misli tfa e moeto mnenie,trudno 6te ti e da go zabravi6 no po dobre sega da sloji6 krai otkolkoto po kasno i da znae6 4e te izpolzva kato igra4ka.Nameri si priqtel koito da te obi4a,uvajava,ceni i d1rji na teb a ne ti da si parcal s koito "da si iztrie h*q" s izvinenie.
Не знам какво да ти кажа... Бих ти предложил да го пробваш като му оставиш период на сухо, обаче ако не си единствена боли го гъза него. Да го забравиш ще е трудно, освен ако не е наранил ужасно много. Вече си помисли кое ще е по-малко мъчително - да го забравиш или да си с него докато тотално погази чувствата ти и не искаш да го гледаш повече. Това са ти вариянтите според мен....
kAdrOkoSkA
02-07-2007, 04:55
Не знам какво да ти кажа... Бих ти предложил да го пробваш като му оставиш период на сухо, обаче ако не си единствена боли го гъза него. Да го забравиш ще е трудно, освен ако не е наранил ужасно много. Вече си помисли кое ще е по-малко мъчително - да го забравиш или да си с него докато тотално погази чувствата ти и не искаш да го гледаш повече. Това са ти вариянтите според мен....
Мм така е! Откажи му и в зависимост от реакцията и от това кога ще те потърси пак, ще си направиш изводите окончателно. (Не казваш дали се виждате само за секс или излизате нормално и после вече приключвате в леглото... )И ако се окаже, че му трябваш само за едното е**не... трябва да го оставиш, за да запазиш себе си. Игнорирай го!
[Spored men trqq da zapazi6 i malkoto dostoinstvo koeto ti e ostanalo...ako toi iska samo sex mi mainata mu ti si dostoen 4ovek i trqq da darji6 na sebe si 6tom iska nqkoia prosto za ednoto ebane da si nameri ku**a...za6toto ti ne si takava...moje da ti e trudno no po dobre sega ot kolkoto sled vreme kogato 6te te boli mn pove4e! K1smet![/b]
krem4et0
02-07-2007, 06:24
Толкова ли е трудно да си говорите? Нормално е 1 двойка да прави секс. Това е нещо много хубаво,НО когато извън сексът няма нищо друго-това не е връзка. Сексът не означава връзка и сексът не е тъждествен с любовта. Идеята за известно време на сухо е добра. Просто казваш-днес искам да отидем на концерт,театър,клуб нещо такова. Или си организирате разходка сред природата,ама не да тръгнете да правите секс там де. когато правиш САМО секс с 1 човек ти не можеш да го обимчаш,а да обичаш секса с него и тялото му. Изчерпвайки връзката само със секс не можеш да опознаеш самия човек и да го обикнеш!
Я колко гллупости има изприказвани нагоре.
Колко от гореизредилите се компетенции са имали връзка с мъж 10 години по-голям от тях. Защото аз пък съм имал връзка с момиче 7 години по-малко от мен, което много обичах, и въпреки всичко скъсахме защото тя твърдеше, че не съм проявявал чувствата си достатъчно. Ще ме прощавате, но когато ти си на 16-17 а той на 26-27 всеки вижда света по съвсем различен начин. За 16-17 годишно хлапе света е розов, всичко което лети се яде, всеки се чувства безсмъртен и най-големия проблем е класното в края на срока. Улегналия вече поел живота си в ръцете човек има съвсем друго виждане. В неговия свят повечето неща са гадни, и трябва постоянно да е на четири очи за да не му подложи същия този живот крак. По цяла седмица ходи на работа от сутрин до вечер, и често иска просто да се отпусне. Някои би ли ми обяснил на какво точно би се базирала една възвишена любов в този случай освен на хубав секс. Да, момичето (в основния случай то е на по-млакото години) ще намери сигурност, и обръгнал на проблемите човек, който не пада при първия повей на вятъра. А какво точно може да даде тя на такъв мъж. Разбиране ?!? Не мисля, че би могла да разбере напълно проблемите които го притесняват него. Любов ?!? Висненето с него по дискотеки, разходките из парка и прочее съвместни дейности понякога са си живо бреме след тецък работен ден и понякога изглеждат като дразнещо задължение. Остава само секса и в това няма нищо лошо, но един трезвомислещ мъж на 24-5-6-7-8 години е напълно ясно, че дори да е лудо влюбен в някакво такова хлапе, то това е обречено, защото за него времето си напредва, а пред нея тепърва се открива света. И какво ?! Ще имат 2-3 годишна връзка, той ще почва да наближава 30 и да започне да мисли за деца, а девойката тъкмо влязла в университета ще залитне по някой колега, който я е завел на сладолед. Тъй че не се учудвай, че не се е хвърлил с отворени обятия в теб. Просто израза на чувства не е толкова спонтанен. Лиготиите с държане за ръчичка, цуни-гуни пред цялата компания одавна не са израз на чувства за него. Просто незнам как да ви го обясня така, че да го разберете.
Просто си поговори с него и сама прецени, но някак си статистиката показва, че тези връзки в повечето случай са обречени.
malkata_ani
02-08-2007, 14:50
Zdraveite! Mnogo vi blagodarq za otvgovorite i vsi4ki saveti. Ve4e govorih s nego po vaprosa i spored nego daje bilo glupavo da mislq 4e ne me obi4a....to4nite mu dumi bqha 4e 6te mi pokaje kolko me obi4a ....i za nego lubov zna4i leglo+men+laski+sex,pone tova mi pokaza....Istinata e 4e Майн e mojebi nai-prav v slu4aq....vij az ne o4akvam ot nego da me zavede na razhodka v parka ili nqkade na kafe i da me celuva pred kompaniqta si.Otli4no osaznavam 4e vrazkata ni si ostava samo za men,nego i nqkoi nai-blizki priqteli.Tai kato v slu4aq e komprometira6ta v malkiq ni grad,kadeto mnogo hora go poznavat i rabotqt s nego ili za nego.
Vse pak mislq 4e izpitva ako ne silna obi4 pone privarzanost kam men.Dnes be6e mnogo mil i kraqt:) se otlaga....I ne mislq 4e ako naistina izpitva 4uvstva kam men vrazkata ni 6te prodalji 2-3 godini-kakto kaza Майн,prosto za6toto do sega nqkolko pati sme se razdelqli,imali sme drugi partniori i otnovo nqkoi ot nas tarsi drugiq i otnovo sme zaedno...Tai 4e iskreno se nadqvam da prodaljim za dalgo.
Mnogo vi Blagodarq!!!!
DIVINE_TIME
02-08-2007, 15:43
malkata_ani искрено ти пожелавам това , което си мечтаеш да се сбъдне... но едва ли.Майн наистина ме накара да се замисля какво е общото между един тинейджър и между един зрял човек-нищо.Трудно е! И аз съм го изпитала. Била съм с човек 6 години по-голям и наистина така е, трудно е! Както Майн каза, едно е да си с човек около твоята възраст а друго с толкова по-голям или малък.Когато си тиин ти се вълнуваш от купони, дискотеки, кафета ... а когато си след 20 живота става малко по-различен.Започваш да се сблъскваш с мног опроблеми и отговорности.Един тийн трудно би разбрал тези отговорности и когато зрелия се е сдухал тийна пак ще му говори за приятния купон миналата вечер ... Така че , всяка жаба да си знае гюола както се казва. Зралите със зрели , тийновете с тийнове! [-(