View Full Version : Нещо ново ?!
наскоро си говорих с приятелката, с която скоро правим 4 месеца. Всичко си е наред, но тя ми каза че искала нещо "ново" в нашата връзка. Нещо, което да я кара да "тръпне" ... Аз лично мислех да си тегля куршума след това изказване :-# но сега разбирам, че отчасти е права. Общо взето, тя е идейната в нашата връзка, аз съм по-сдухания. Досега нищо кой знае какво интересно не съм правил. А сеа трябва да измисля нещо, защото в противен случай работите ще се скапят, знам го. И понеже знам, че не съм идеален, може да ме остави, а аз не искам, защото я обичам.
и така ... идеи
Какво "ново" може да се въведе в една връкза :roll: :::
Fucking_Bitch
02-06-2007, 20:53
Много е просто,замисли се какво правите всеки път когато излизате.. и по някакъв начин се опитай да го разнообразиш.Заведи я на ново място,направи и изненада някаква...Ти най-добре си знаеш,Малко въображение само.. :) Успех.
svetlidim
02-06-2007, 20:59
:arrow: Събуди я в 2 през нощта,без причина-просто така.Кажи и ,че я обичаш(ама ако наистина я обичаш,де!)
:wink: :arrow: Заведи я някъде,където не си я водил до сега
:arrow: Прави и изненади
HopeLesss
02-06-2007, 21:03
:arrow: Събуди я в 2 през нощта,без причина-просто така.Кажи и ,че я обичаш(ама ако наистина я обичаш,де!)
:wink: :arrow: Заведи я някъде,където не си я водил до сега
:arrow: Прави и изненади
Това със събуждането не е добра идея. Не се знае как ще реагира.
Като за начало измисли нещо романтично за Св. Валентин. Едно момче беше пуснало тема за изненада за приятелката си. Потърси я, може да ти хареса. Подаръците и изненадите не са задължителни. В крайна сметка не е важна материалната страна на нещата. Може би тя иска някакво разнообразие. Излизайте с приятели, ходете заедно по купони, дискотеки, насам натам. Показвай й че я обичаш... най-вече с действия. Успех.
П.П. Тия неща трябва да ти идват отвътре... ако направиш нещо заучено, няма да изглежда естествено... [-X
svetlidim
02-06-2007, 21:33
Ами да.. :-k ако е от по-романтичните ще и хареса.Ако ли не,няма.
az pak nqma da imam ni6to protiv gadjeto da mi se obadi ili da prati sms v 2 prez no6ta samo za da mi kaje 4e me obi4a dori az 4esto mu pra6tam sms-i po tva vreme...xixix..mi do sega ne e imal ni6to protiv pone ne e kazval de..
HopeLesss
02-06-2007, 21:54
Хаха... много чалга слушаш... тва ако не се лъжа беше песен на баба Ивана :smt005
svetlidim
02-06-2007, 22:13
Хаха... много чалга слушаш... тва ако не се лъжа беше песен на баба Ивана :smt005
\:D/ Хахахаха...Явно и ти слушаш,щом знаеш на кого е... :::
HopeLesss
02-06-2007, 22:21
\:D/ Хахахаха...Явно и ти слушаш,щом знаеш на кого е... :::
Чак много не, налага ми се от време на време :? :wink:
svetlidim
02-06-2007, 22:30
Обърнахме го малко на чат тука :-D ,ама да кажа:няма лошо човек да слуша 'чалга' ,пък и там се пее за любов.Има някой адски тъпи песни,ама то всяко нещо си има керливи ризи.. :wink:
ами това за събуждането ако и тя те обича гарантирам от личен опит , че ще и хареса :wink: само внимавай как я будиш :smt005 :wink:
HopeLesss
02-06-2007, 22:34
Обърнахме го малко на чат тука :-D ,ама да кажа:няма лошо човек да слуша 'чалга' ,пък и там се пее за любов.Има някой адски тъпи песни,ама то всяко нещо си има керливи ризи.. :wink:
Така е, така е... :wink: Друг е въпроса, че някои стилове доста понамирисват, но тва вече е друга тема. Наистина го обърнахме на чат :wink:
Ааа... може би варианта със събуждането би бил по-добър, ако е сутринта. Да кажем към 8-9. Звъниш на гаджето и и казваш: "Добро утро, слънчице. Как спа? ... Обичам те!" :wink:
Тя явно иска да разнообразите връзката си, това има в предвид, но след 4 месеца, толкова бързо да й омръзнат нещата ,които правите.Например не правете обичайното, напирмер ако ходите на кафе, един ден я заведи на ресторант примерно.Отидете на театър, кино, ако не ходите и такива неща.
Insatiable
02-07-2007, 12:23
Правете секс :) :) :) (ако не сте до сега...)
А пък за друго разнообразяване те казаха по горе хубави нещица
подари й нещо хубаво, нещо което знаеш със сигурност, че ще й хареса, нещо което отдавна е искала, но не имала възможност да си вземе. в краен случей може и някое по-еротично бельо, това определено ще й направи впечатление ;) разбира се консумацията е задължителна ;)
но един съвет от мен: не прави това еднократно. момичетата обичаме да ни се доказва ежечасно любовта! обсипвай я винаги с внимание, целувки, нежности и винаги й показвай, че тя значи наистина много за теб ;)
DrinkingAlot
02-07-2007, 18:52
Еми докажи и че не си "по-сдухания" .. например я целуни така че да се почувства така както не е е чувствала до сега :smt008 ;)
{Sweety_f}
02-07-2007, 22:28
ми питай я какво иска от теб...поразрови се във въображението си,сигурно можеш да бъдеш мн романтичен..с някъкви малки подаръчета които да и показват че я обичаш и тн...