View Full Version : Какво ще бъде модерно тази пролет?
Kakvo 6te e moderno tazi prolet? :roll:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
OtherDimension
02-06-2007, 21:25
какво те интересува ?
важното е какво ти отива..
Ако е модерно чалма или фередже , ще си сложиш ли ? ](*,)
sexa_na_kompleksa
02-07-2007, 08:55
Съгласна съм със OtherDimension ,не е важно какво е модерно,а какво ти отива.Аз никога не съм се интересувала от това какво е модерно,важното е на мен да ми отива и да ми харесва :)
ProstoAz
02-07-2007, 11:57
Имаше такава тема преди известно време - потърси я! :wink:
Общо взето - модерните цветове ще са черното и бялото, а бижутата - златните. :wink:
Тая пролет ботушите няма да са на мода... ако все пак искаш да носиш ботуши няма да е модерно да си пъхаш дънките в тях...
evil_lady_in_black
02-08-2007, 06:42
Ще е модерно това което беше модерно миналата пролет за момичетата - борушки боксьорки , къси дънки , и свежите цветове O:)
Pepincetyy
04-13-2008, 12:21
Според мен не е важна модата а какво ти харесва на теб ... :-D
Maimunche_f
04-13-2008, 12:35
Общо взето нямам идея какво ще е модерно (освен, че цветовете са ярки и много наситени). Споредн мен е по-важно на теб какво ти харесва и дали ти подхожта самата дреха...Често срещам момичета, които са облечени по последна мода, но дрехите им стоят по непоносимо ужасен начин. Няма нищо лошо в това да се интересуваш от модата и да се обличаш модерно, но все пак преценяй дали самата дреха ти стои добре и е подходяща за теб :wink:
nejnaDROGA
04-13-2008, 12:38
Общо взето - модерните цветове ще са черното и бялото, а бижутата - златните. :wink:
Забравяш и вече баналните - трввисто зелено,ярко жълто и тъмно лилаво
•._.•No_NaMe•._.•
04-13-2008, 12:45
Забравяш и вече баналните - трввисто зелено,ярко жълто и тъмно лилаво
dam :)
Friend_witH_Benefit
04-13-2008, 13:37
Лаченото все още си остава силен елемент в облеклото ! Абсолютно всички ярки цветове са на мода - циклама, зелено, жълто, синьо, както и техните разновидности! Лилавото и червеното бавно започват да излизат от мода в сравнение с по-горе посочените, но засега все още влизат в класацията ! Всичко, което е шарено ще бъде модерно ! Разбира се не ти говоря да смесваш безразборно цветовете ! Като материй най-вече сатен и трико ! Цветните панталони и дънки навлизат с пълна сила :) Шлиферчетата до средата на бедрото или пък до коляното също са много актуални ! Като за начало преди потниците в момента излиза полу с къс ръкав! Друго .. какво друго .. чантите - и големи и малки в момента са на мода, но все пак тип "торба" взима класацийте засега :) Обувките пантофки във всякакви цветове ... лачени, не лачени :) Високия ток ще върви най-вече с отворена пета отзад и отворени пръсти, а също така и изцяло затворената! Дебелия ток засега е за предпочитане в модата от тънкия ! :) Колана под бюста, особено ако е възможно по-широк е хитов :) Камъните по блузките и потниците си остават също хитови :) Рокли с V-образно деколте или деколте лодка с колан- дали от трико, пришит към роклята или добавен както малко по-горе казах също е много актуално ! Рокли балон, поли балон до коляното или къси ... мисля че това горе долу обобщава модерното в момента :)
Лаченото все още си остава силен елемент в облеклото ! Абсолютно всички ярки цветове са на мода - циклама, зелено, жълто, синьо, както и техните разновидности! Лилавото и червеното бавно започват да излизат от мода в сравнение с по-горе посочените, но засега все още влизат в класацията ! Всичко, което е шарено ще бъде модерно ! Разбира се не ти говоря да смесваш безразборно цветовете ! Като материй най-вече сатен и трико ! Цветните панталони и дънки навлизат с пълна сила :) Шлиферчетата до средата на бедрото или пък до коляното също са много актуални ! Като за начало преди потниците в момента излиза полу с къс ръкав! Друго .. какво друго .. чантите - и големи и малки в момента са на мода, но все пак тип "торба" взима класацийте засега :) Обувките пантофки във всякакви цветове ... лачени, не лачени :) Високия ток ще върви най-вече с отворена пета отзад и отворени пръсти, а също така и изцяло затворената! Дебелия ток засега е за предпочитане в модата от тънкия ! :) Колана под бюста, особено ако е възможно по-широк е хитов :) Камъните по блузките и потниците си остават също хитови :) Рокли с V-образно деколте или деколте лодка с колан- дали от трико, пришит към роклята или добавен както малко по-горе казах също е много актуално ! Рокли балон, поли балон до коляното или къси ... мисля че това горе долу обобщава модерното в момента :)
+1 много точно
Като гледам модерните цветове ще са ярко жълто, зелено, циклама и тук-там лилаво! На повечето не им отиват, ама като гледам всеки се разтръгнал в тези нюанси!
~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
04-13-2008, 15:41
и аз съм сагласна че не важно какво е на мода а какво ти отива.Но все пак ти си принуден да си купиш това което е по магазините все пак няма как. (е освен ако някой сам си ги шие :) )
foreverr
04-13-2008, 16:04
Амо като цвят ще е модерно светло жълто и зелено, а иначе ак са си на мода пантовките и др.