View Full Version : s kakvo se hranite predi fitnes
problema e sledniq hodq na daskalo v drug grad i fitnesa mi s1shto e tam i nqmam v1mojnost na obqd da se pribera che da qm i posle pak da otida tam shtoto shte se v1rna k1m 8 sigurno.. ta sega s1m na uchilishte i fitnes 3te dni kogato hodq ot 8 do 5 no problema e sledniq che hodq tam za da otslabna i nqmam problemi da ne qm testeni izdeliq (zakuski) no kato otida na fitnes i da s1m qla 2'3 ploda i kato bqgam 20 minuti ili neshto takova i pocha da mi se vie svqt i izobshto nishto ne staa.. i se chudq kakvo moga da napravq.. pisna mi ot tes zakuski samo nadebelqvam ot tqh ama a de ko da qm drugo!?!?!? blagodarq mn :)))
ami energiinite napitki pomagat li ?
fitnes-a_f
02-07-2007, 08:15
Ami az ti prepory4vam da qde6 1 6okolad vseki pyt predi fitness, no imai predvid, 4e toi 6te ti dava super mnogo energiq 15 minuti nqkyde i go izqjdai predi nai-silovoto uprajnenie. Ina4e kiselo mlqko mislq 4e e nai-dobre, no probvai i dvete i sama 6te razbere6 koe e po-dobroto za teb.
:P :P :P :P :P :P :P
sexa_na_kompleksa
02-07-2007, 08:40
Ами и аз така съм чувала-че трябва нещо сладко да се яде преди фитнес,но преди шоколада хапни и нещо друго,щото само със шоколад няма да се наядеш,а като си гладна не можеш да си правиш упражненията толко ефикасно.Но какво точно да ядеш незнам... Аз преди фитнес не ям нищо специално.Примерно може да си направя някъв сандвич или пък да си взема вафли,но пък това не ми се струва много подходящо,особено ако ходиш да намаляваш килограми.
mnogo ste zabludeni
sladko se qde to4no sled fitnes...to dori ne se preporu4va da se qde, no ni6to...
predi fitnes hapvai kiselo mlqko naprimer - to e nai-dobroto :D
GLeZoRanA
02-07-2007, 10:32
Преди да отидете в залата избягвайте прием на прости въглехидрати. Захарта дава само кратковременна енергия, затова по добре яжте комплексни въглехидрати, които да захранят тялото за предстоящата му тежка работа.
sexa_na_kompleksa
02-07-2007, 11:17
Преди да отидете в залата избягвайте прием на прости въглехидрати. Захарта дава само кратковременна енергия, затова по добре яжте комплексни въглехидрати, които да захранят тялото за предстоящата му тежка работа.
Ще може ли да го кажеш на малко по-прост език :oops:
ima 2 vida vaglehidrati - burzi i bavni
burzi sa naprimer 6okolada deto ste pisali - qdete i se razgrajda burzo i vi dava energiqta ... ne e polezno predi fitnes,a sled nego
bavni sa naprimer varenite kartofi - qdete gi 1-2 4asa predi trenirovka i polu4avate energiq po vreme na trenirovkata
Пепи Пекторалиса
02-07-2007, 12:47
Прост въглехидрат е и фруктозата, но е бавен.
Схващаш ли.
Въглехидратите биват както прости и сложни, така бавни и бързи. Като не е задължително простия да е бърз и обратното.
Абе кажете и го така че да го разбере..
Преди фитнес яж овесена каша и няма да ти се вие свят и ще имаш енергия тфа е :wink: