PDA

View Full Version : VUZMOJNO LI E ????

VUZMOJNO LI E ????
02-06-2007, 21:41
pravih sex bez prezarvativ i nakraq priqtelq mi se izprazni no ne v men.. vuzmojno li e pri samiqt polov akt da e popadnalo sperma.. dori i predi da se e izpraznilo mom4eto.. nqkyde 4etoh 4e mujut otdelq mn malki 4astici sperma kogato e vazbuden i vse pak se pitam dali tva e vqrno i vyzmojno li e sperma da e popadnalo v men?

Sexapilna_kukla
02-06-2007, 21:48
Ami az ot dosta vreme go pravq bez prezervativ i do sega ne e imalo problem,no vse pak nikoga ne mojem da budem sigurni...vinagi ima risk,dori i minimalen.

CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:17
pravih sex bez prezarvativ i nakraq priqtelq mi se izprazni no ne v men.. vuzmojno li e pri samiqt polov akt da e popadnalo sperma.. dori i predi da se e izpraznilo mom4eto.. nqkyde 4etoh 4e mujut otdelq mn malki 4astici sperma kogato e vazbuden i vse pak se pitam dali tva e vqrno i vyzmojno li e sperma da e popadnalo v men?

ami spored men ne ako se e izpusnal malko da no ina4e ne
slu4va se da se izpusne pri povtarqne 6tot ostava malko sperma v kanala

OMG_WTF
02-06-2007, 22:37
Възможно е.
Малко вероятно е.

Snoopy_
02-07-2007, 00:28
Сексапилна кукла, хах, как го каза "до сега не е имало проблем". Аз мисля че този тип "проблем" веднъж да се случи е ПРЕдостатъчно. По темата - това за малкото отделяне аз винаги съм бил доста скептичен, но момичета които са били с мен са ми го потвърждавали (при орален), така че не е само до четене ами наистина е така. Дали има сперматозоиди вътре не мога да кажа, уж има. Най-сигурния начин е - просто спрете с това "абе без капут е по яко"! Кое е по-гадно - с капут или татко на 15?

koalka
02-07-2007, 05:28
Не мисля, че си бременна, но има малка вероятност.

ss
02-07-2007, 17:18
blagodarq vi mn se uspokoih..
ta po temata za tatkovci ala bala.. nqma da e tatko na 15 a moje bi tatko na 20.. kakto i da e prosto nqmahme prezarvativ pod ruka i za tova go napravihme bez 4e koi e kazal 4e bez prezarvativ e qko .. na men mi e po gotino i spokoino sys!

DIVINE_TIME
02-07-2007, 17:20
Възможно е ...

nemepoznava6
02-07-2007, 17:24
Spored e vyzmojno!Ako ima6 sumneniq za bremennost pusni si edin test!