Влез

View Full Version : neznam mu4im se i tva e !!

neznam mu4im se i tva e !
02-06-2007, 22:02
off hora kajete kvo da pravq molqvi mnogo q haresvam
a neznam kak se polu4i taka poznavame se ot 3 sedmici kak mojah za 3 sedmici taka da se privurja kum neq 6e se napiq kato svinq pisna mi...ma to mili4kata si mi kaza s nekolko dumi 4e ne iska ni6to nemoga da q vinq vse pak nemoje toku-taka da se vpusne v nova vruzka....az izburzah mai neznam izvinqvaite 4e vi zanimavam s nevolite mi prosto ne znam iskah da spodelq s nqkoi ama te moite priqteli sa prostaci i nema me razberat ta za tva pi6a v foruma ............puk idva sveti valentin obi4aite se cenete tova koeto imate do sebe si 4aoo zasega

koalka
02-07-2007, 05:17
Не се напивай...няма смисъл.Не е от това, че си избързал според мен, просто тя не те харесва за сега обаче.Направи така, че това да се промени, ако може.Или поне положи усилие.

4epHo0KaTa_Lady
02-07-2007, 06:02
Ne se otchaivai..tova s alkohola ne e izhoda na problema !!! Ima i drugi F-cheta ;) Uspeh :P :P :P

iiirish
02-07-2007, 09:45
не може всички които ние харесваме да харесват нас нали така ;) това няма да ти се случи веднъж или два пъти... живота е такъв и понякога трябва да се примиряваме и с много по-големи неща

Cherkeza
02-07-2007, 09:59
Това е хубавото в харесването, ако щете и в любовта, защото е споделена, пълноценна и т.н.

SeXy_JuLLs
02-07-2007, 10:20
И да се напиваш и да не се напиваш тва си е...ще я забраиш за една вечер и после кво?Пак старите истории...а секи ден да си пиян не може-ще си съсипеш здравето :roll: Така че предлагам ти...да не се отказваш!Да й кажеш нещо мило,с което да признаеш чувствата си-ще я грабне повярвай ми!И не напирай за отговор веднага...кажи й,че й даваш време!Е...мн успех ти желая ;-) ;-)

Bacard1
02-07-2007, 10:24
off hora kajete kvo da pravq molqvi mnogo q haresvam
a neznam kak se polu4i taka poznavame se ot 3 sedmici kak mojah za 3 sedmici taka da se privurja kum neq 6e se napiq kato svinq pisna mi...ma to mili4kata si mi kaza s nekolko dumi 4e ne iska ni6to nemoga da q vinq vse pak nemoje toku-taka da se vpusne v nova vruzka....az izburzah mai neznam izvinqvaite 4e vi zanimavam s nevolite mi prosto ne znam iskah da spodelq s nqkoi ama te moite priqteli sa prostaci i nema me razberat ta za tva pi6a v foruma ............puk idva sveti valentin obi4aite se cenete tova koeto imate do sebe si 4aoo zasega

гъзи не е от избръзването...просто още не те е харесала както трябва за да излезе нещо....продължаваи за сега така само да си се виждате и тн..пак то ще му доиде времето...няма да я изпуснеш!!

ferendzia
02-07-2007, 10:26
mislq 4e trqbva da se sbliji6 s neq..opitai se za momenta da si podtisne6 4ustvata!prosto se postarai da zavyrje6 zdravi otno6eniq!taka sled vreme moje i tq da vidi ne6to hubavo v teb!pyk ako ne pone 6te ima6 1 dobyr priqtel;)