View Full Version : ujasna story
sad_F_cry
02-07-2007, 05:52
neznam otkyde da zapochna no imam nujda da spodelq vsichko koeto prejivqh s nqkoi.
ot pochti 2 meseca sym v ujasno polojenie.na 26-ti razbrah 4e ba6ta mi ima vryzka s chujda jena.az sym liberalna i gore dolu go razbrah.kazah mu pomisli si.ne naranqvai mama.ako ne q obichash ve4e se razvedi.nqma smisul da ste zaedno zaradi men.ne sym na 5 godini
.(pochti na 17 sym )
i ot tam pochnaha problemite.misleh si che e kato vsqko chudo "za dva dni " no uvi.pochnaha skandalite.i problema e che maika mi e s prekaleno golqmo chuvstvo za samolubie.zapochna da vdiga ujasni skandali .da kreshi daje na men.znam che e mn bolezneno za neq ..no trqbvashe da se razberat tiho i krotko.a vmesto tova me podludiha.mama udrq bashta mi mn puti noshno vreme edin put za za malko da stane belqta.edin pyt izbqga ot kyshti i si izkluchi telefnite.
a strannoto e che i tq e imala nqkvi sms-i v tela si i to lubovni a otricha vsichko i kazva che tva ne zastrasavalo braka i a na bashta mi lubovnicata bila prechkata.
zaplashva che shtqlla da q zalee s kiselina che shtqla da udari tate s chuk dokuto spi i t.n
tolkova plakaah molih i se da spre.a tq samo nasilie i ubidi.postoqnno me obvinqva che ne sym nakarala tate da ostane.a ve4e ne iskam dda ostava zashtoo tq shte go razbolee.nakarame vs da izstradam s neq.snosti s s priqtelq mi pravihme 1 godina i bqhme u nas .i tykmo si lqgame i tq pak digna skandal.zapochna da rita bashta mi da go bluska s fotioila.a toi nikoga ne i e posqgal.....vs e mn slojno.i dvamata gi razbiram no ne bivashe taka da me raztroivat i men.ot togava nasam ne moga da ucha ...nishto ne pravq kato horata.mama samo mi vika kolko sujelqvala i na sledvashtata ve4er pak skandal.ve4e imam chuvstvoto che i e minalo no ponje e golqm inat ne moje da si priznae i da otstypi.tate kazva che ve4e ne se vijda s onazi jna .no mama my zv prez 30 min i go poburkva s gnusni sms-i .mn mi e kofti i za dvamata.no nai ve4e za men.zashtoto si provalqm i vruzkata s gajeto.vs si izkarvam na nego i vse se karame naposledyk.skoro mislih da izbqgam ot kyshti ...no se otkazah.te se usetiha che sym u tqh.mn mi e trudno
nqkoi da me posyvetva neshto ...prosto da chuq nqkakvo mnenie.zashtoot do sega nikoi ne me e razbral.mn zle se chuvstvam.piq validol sled validol.daje propushih a sym zaklet fen na zdravoslovniq jivot.na nova god se pribrah v 2h ot pritesnenie mama da ne napravi neshto na tate.
strah me e da ne se skaram oshte po jestoko s priqtelq mi che togava hepnem shte ruhna;pomognete s neshto pls.nqkoi izpapadal li e v podobna situaciq? nz kakvo da pravq ..kakvo da kaja na nashte...kak da se izvinq za vs na priqtelq mi i t.n. ....
kristina_ok
02-07-2007, 07:36
Твоята история е ужасна.Миличката.Относно приятеля ти седни и си поговори с него.Излей си мъката.Смятам че щом те обича,ще те разбере.В краен случей се изнеси у тях или поне за определено време.
Дано всичко да отмине и да живееш нормален живот.
deem(unregistered)
02-07-2007, 07:47
Вероятно става дума за Синдрома на Емоционалния Срив. Ако искаш да узнаеш повече за това и как може да се игнорира, погледни темата ' За Депресираните' на втора страница в този клуб.
Старай се да не си го изкарва6 на приятеля си, той не е виновен за положението, в което сте изпаднали ти и раодителите ти. Помисли за ба6та си. Дали той би се 4увствал по-добре с любовницата си? Ако мисли6, 4е да, посъветвай го да отиде при нея(ако смята6, 4е това е ре6ение на проблема, поне до някъде). А с майка ти трябва да си поговорите доста сериозно. Но не я нападай. Постарай се да и покаже6(по мил на4ин)в какво 4удови6те се е превърнала(поне така мисля аз, съдейки по твоите думи). Дано не6тата се оправят!
Grrrrrrrrr hodite ot 1 godina s priqtelq ti, obqsni mu kak stoqt ne6tata, drug nqma da te razbere po-dobre osven toi, kaji mu i da ne ti se surdi kato si go iskarva6 na nego i mu kaji 4e 6te se starae6 da ne si go iskarva6 na nego tolko 4esto. (moita priqtelka kato e nervna i si go iskarva na mene, no poneje si q obi4am tova ne mi pre4i) Predpolagam 4e te obi4a, se pak hodite ot 1 godina.
Pogovori s ba6ta ti da izbere mejdu maika ti i liubovnicata (kato mu namekni da izbere liubovnicata i mu kaji da si hodi pri neq i da se razvede s maika ti i posle otidi da jivee6 pri nego)
Predi da govori6 s ba6ta ti oba4e govori s maika ti i i kaji da spre da tormozi ba6tati i da spre da mu razbiva nervnata sistema, kaji i 4e ako go obi4a nqma da go naranqva taka, a ako ne go obi4a i kaji da se razvede s nego i da ne go mu4i pove4e
tova e koeto moga da te posuvetvam nadqvam se da svur6i rabota i da se opravat ne6tata, pi6i posle kakvo e stanalo
alkobalko
02-10-2007, 06:56
Обясни на приятеля си как стоят нещата и защо си в това състояние. Вярвам, че той ще те разбере и няма да те изостави така лесно. За родителите ти и аз не знам какво точно да ти кажа. Мисля, че е необходимо да седнете и да поговорите. Обясни им как се чувстваш и че не можеш вече да издържаш техните постоянни караници. Надявам се, че са разумни хора и ще те разберат.
leko_otkachena
02-10-2007, 08:46
Grrrrrrrrr hodite ot 1 godina s priqtelq ti, obqsni mu kak stoqt ne6tata, drug nqma da te razbere po-dobre osven toi, kaji mu i da ne ti se surdi kato si go iskarva6 na nego i mu kaji 4e 6te se starae6 da ne si go iskarva6 na nego tolko 4esto. (moita priqtelka kato e nervna i si go iskarva na mene, no poneje si q obi4am tova ne mi pre4i) Predpolagam 4e te obi4a, se pak hodite ot 1 godina.
Pogovori s ba6ta ti da izbere mejdu maika ti i liubovnicata (kato mu namekni da izbere liubovnicata i mu kaji da si hodi pri neq i da se razvede s maika ti i posle otidi da jivee6 pri nego)
Predi da govori6 s ba6ta ti oba4e govori s maika ti i i kaji da spre da tormozi ba6tati i da spre da mu razbiva nervnata sistema, kaji i 4e ako go obi4a nqma da go naranqva taka, a ako ne go obi4a i kaji da se razvede s nego i da ne go mu4i pove4e
tova e koeto moga da te posuvetvam nadqvam se da svur6i rabota i da se opravat ne6tata, pi6i posle kakvo e stanaloi az bih te posuvetvala tova
ABSOLUTme
02-10-2007, 17:34
sad_F_cry,gore-dolu mi e qsno za kakvo govorish.za priqtelq ti veche ti kazaha,tui che spored men toi v momenta te podkrepq dostatuchno i ne e zle da si poglednesh semeistvoto.taka kato gledam,vashte mai ne se obichat mn mn.zashto prosto ne se razdelqt?moite roditeli oshte si jiveqt zaedno,vupreki che ne se obichat koi znae kolko,sa si debili i sa si sviknali(25g. brak..)kato bqh malka se razdeliha za 1 godina i az jiveeh s bashta mi,a sestra mi-s maika mi.mn malka bqh za da si spomnqm kak se chuvstvah togava,samo che ti si na 17 godini i chudesno osuznavash,che vseki sam si kove shtastieto.maika ti e naranena,no tova ne znachi,che trqbva da naranqva i drugite okolo neq.bashta ti shtom vednuj e krivnal,znachi pak shte go napravi.spored men e po-dobre da se razdelqt(ama tova si e moe mnenie),taka vseki ot tqh shte moje sam da si potursi shtastieto,shtom ochevidno ne go namirat v drugiq.suvetvam te sushto da podkrepish i 2mata i da ne zaemash strana.i 2mata shte imat nujda ot teb,kakto i ti ot tqh.a kolkoto do maika ti i otnoshenieto i kum bashta ti,pogovori s neq,dori s risk da q qdosash.spomni si,che q boli ne po-malko ot teb,sled kato chovekut na kogoto se e klela vuv vechna vqrnost prosto ne si e spazil obeshtanieto.i pomni,ti ne si vinovna,gledai si sobstvenoto shtastie i spokoistvie i spodelqi vs si strahove s priqtelq ti.uspeh!
Докато четох историята ти дори ми се насълзиха очите :cry: ! Ми като за начало гледай да се разбираш с приятеля си и не си изкарвай всичко на него. По добре иди да живееш за кратко време при някоя фр, пък и защо по добре единия от родителите ти не се принесе да живее някъде другаде, а ти само ще трябва да решиш при кой да отидеш. Нз какво ооще да те посъветвам - дано съм ти помогнала!!!
Violenza
02-10-2007, 18:59
Според мен ще е най-добре да събереш родителите ти и да поговорите сериозно, защото то се е видяло, че така нищо няма да излезне. Ако пак нищо не стане... просто не се задържай много у вас...
Колкото до приятеля ти, мила, това вкъщи явно ти е достатъчно, гледай като си с него, вместо да се карате, да се разтоварваш. Излизайте...радвайте се на любовта си и т.н.
И май би трябвало да му се извиниш ако сте се карали заради теб и да му обясниш, че си имаш причини.
sladoled
02-10-2007, 19:46
Ти имаш доста обективно виждане за семейството си.Сигурно и преди нещата не са били съвсем наред, защото ако бяха едва ли някой би имал нужда от връзка навън. Просто сега е дошъл момента да видиш какво представляват родителите ти като личности и това те съсипва.
Никой не иска да има агресивна хистеро-неврастенична майка и подчиняващ се на агресията и баща.
От началото на историята е минало доста време и емоциите трябваше да са овладяни, да отстъпят на здравия разум. Щом не става ще трябва да вземеш нещата в свои ръце. Кажи на майка си, че се излага с това поведение и е време да спре. И се дръж много хладно с нея за да се отрезви най- накрая. Не се оставяй да те превърне в кълбо от нерви!
По-добре ми пиши на ЛС, ако желаеш да си говорим за ситуацията. :smt006
fuck the world
02-16-2007, 11:43
Мм знам как се чувстваш.На 12 съм...баща ми е алкохолик (тва го разбрах когато бях на 5), а майка ми беше мн свестен човек до скоро...
Такам...от 7 години свяка вечер наще се карат...баща ми се прибира мъртво пиян и се почват скандалите..Мама няколко пъти е бягала от къщи,изключва си телефона и се прибира след 1 ден...когато беше бременна със сестра ми (на 5 годинки е) сама премести мебелите и пребоядиса цялата къща, докато тате стоеше вънка с бира в ръка.Един ден когато се прибра и ест се скараха (мама беше в 8мес вече) той ни заплаши с нож..Заби го точно в кашона до нас..Хиляди пъти е разбивал вратите...чупил е всичко по пътя си..Когато си легнем той почва да тормози мама, да обижда нея и родителите и..Мама пък му налита на бой, крие алкохола от него, но той взима пари и си копува отново..Абе някъф пълен кошмар...Милиони пъти сме го молили да спре да пие, но той обещава и след най-много една седмица пак посяга към чашката, като обвинява мама за тва...Един път когато бяхме на гостик на леля, той скочи от 2я етаж, за да се върне на масата да пие...В продължение на 7 години всяка вечер ги слушам как се карат и не искам да се прибирам, защото знам, че тате ще е пиян, а мама ядосана и ще си го изкарат на мен.. ](*,) ](*,)
kakvo da kaja na nashte...
според мен квот и да им говориш нищо няа да се промени...но не се отчайвай, гледай на пред,предстоят ти мн хубави моменти :wink:
He3aBuCuM
02-16-2007, 13:51
Ми едно посещение при семейния конслултант ще помогне поне малко според мен. Въпреки че съм скептично настроен към тези работи, но ...
ти ще си прецениш какво да правиш във собствения си живот.
Успех !!!
gerinceto
02-17-2007, 10:05
Твоята история е ужасна.Миличката.Относно приятеля ти седни и си поговори с него.Излей си мъката.Смятам че щом те обича,ще те разбере.В краен случей се изнеси у тях или поне за определено време.
Дано всичко да отмине и да живееш нормален живот.
sladki64ety
02-19-2007, 19:20
Tazi istoriq e ujasna!Otnosno za priqtelq ti pogovri sas nego i mu kaji 4e ve4e nervnata sistema ti e po razhlabena i da ne go priema tolkova navatre!Neznam kakvo da ti kaja za maikati!Sedni i pogovori sas neq i i kaji 4e nemoje6 da izdarja6 pove4e taka(pone se nadqvam da te razbere)! Dano da se upravqt ne6tata!YSPEX
doide mi o6te 1 ideq, 6to ne se prenese6 za malko u priqtelq ti?