Влез

View Full Version : Moderated: Може ли един мъж да изпадне в депресия от това...

siqna`
02-07-2007, 08:59
iskam da vi popitam....
moje da prozvy4i typo no kakto i da e
moje li edin myj {mom4e} da izpadne v depresiq zardi tva 4e primerno ne e prail sex ot mn vreme ili vaob6te ne e prail i si ima fr-ka no mu e neydobno da q popita dali iska ](*,) ](*,)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

bungle
02-07-2007, 09:01
Възможно.

Познавам един такъв, който преди беше в подобна ситуация и много се беше сдухал.

Абе, как ще му е неудобно да попита ? Ужас. По на колко години са ?

IlLuSi0nS`
02-07-2007, 09:02
даммм хахаха а защо го е срам да попита?

siqna`
02-07-2007, 09:05
даммм хахаха а защо го е срам да попита?
ami az sam na 17 po4ti na 18 a toi na 19 i se poznavame ot skoro i neska mu vika zle sam v depresiq a az mu vikam 6to i toi vika nqkoi dr pat 6te ti kaja #-o #-o

bungle
02-07-2007, 09:10
Ъх, я му направи едно масажче. Безобидно.
И ако отреагира по-така, значи е в депресия заради секса. Ако не... просто явно си има проблеми.

deusex
02-07-2007, 09:15
Най-важното е да отделяте повече време за да си говорите за разни лични неща - проблеми и т.н.
Познавам хора които са били заедно и почти нищо сериозно не са си казали - подобна връзка е лека но и НЕтрайна!
ако момчето ти има някакъв личен проблем и се притеснява да го сподели това е нормално - всеки си има по нещо което му е трудно да сподели...
но в случая трябва ти да му помогнеш като го предразположиш да говори за тези неща - бъди има и му разкажи за някой твои проблеми и т.н. и след време ще започнете да си споделяте за всичко и няма да има такива "сдухвания" надявам се...

Skramizavar
02-07-2007, 09:31
iskam da vi popitam....
moje da prozvy4i typo no kakto i da e
moje li edin myj {mom4e} da izpadne v depresiq zardi tva 4e primerno ne e prail sex ot mn vreme ili vaob6te ne e prail i si ima fr-ka no mu e neydobno da q popita dali iska ](*,) ](*,)
Може, особено ако е в сесия...

XXX_f
02-07-2007, 09:48
ц. мисля че не е възможно :-k

02-07-2007, 10:06
do sq go razpitvah i toi mi kaza 4e bilo ne6to sramno :shock: :shock: :shock: :shock: i az vikam kvo i toi 6te ti kaja
no ne sega :shock: i misli 4e kat mi kaje 6te mu se izsmeq :lol: :lol: :lol: kvo moje da e tva

OtherDimension
02-07-2007, 10:08
.. може и той да се притеснява за размера ? пфу ..

deusex
02-07-2007, 10:14
do sq go razpitvah i toi mi kaza 4e bilo ne6to sramno :shock: :shock: :shock: :shock: i az vikam kvo i toi 6te ti kaja
no ne sega :shock: i misli 4e kat mi kaje 6te mu se izsmeq :lol: :lol: :lol: kvo moje da e tva

може и за размера да е което е глупаво но много мъже се притесняват - факт.
мацка, каквото и да каже не се смей че ще го сдухаш още повече 8-[

Майн
02-07-2007, 13:01
Всъщност може. Прекалено дългото стоене "на сухо" може да предизвика разни хормонални дисбаланси и аномалии. Имаше една мома преди гфодини, която имаше някакъв проблем (вече не помня какво точно беше). Ходи там на разни изследвания и лекарката я беше попитала от колко време не е праила секс. И тя и казала че от доста понбеже нямала време за такива работи от учене и работа. тогава докторицата и казала да земе си хване едно гадже и да го изчука едно хубаво да си опраи хормоните малко, че нещо и се били скапали.

WindWaker
02-07-2007, 13:15
Всъщност може. Прекалено дългото стоене "на сухо" може да предизвика разни хормонални дисбаланси и аномалии. Имаше една мома преди гфодини, която имаше някакъв проблем (вече не помня какво точно беше). Ходи там на разни изследвания и лекарката я беше попитала от колко време не е праила секс. И тя и казала че от доста понбеже нямала време за такива работи от учене и работа. тогава докторицата и казала да земе си хване едно гадже и да го изчука едно хубаво да си опраи хормоните малко, че нещо и се били скапали.

dobre go izmisli. nqkav mn interesen doktor 6te da e bilo.

Майн
02-07-2007, 13:51
dobre go izmisli. nqkav mn interesen doktor 6te da e bilo.

Иди попитай някое медицинско лице по въпроса, или направо ходи да са гръмнеш.

WindWaker
02-07-2007, 14:01
да отида на лекар за да ми каже че ми трябва секс защото имам проблем с хормоните ? пич ти имаш ли 10 години ? кой истински лекар ще изцепи такова нещо ? я се замисли

DIVINE_TIME
02-08-2007, 14:58

А защо пък трябва да си поиска или да попита или да помоли ?? Тези неща не стават ли по взаимно желание след като започнете да се разгорещявате илиии трябва да вземеш разрешение и да предопредиш .... дааамм .. явно секса започва със фразата "Хайде да го направим" или пък "Може ли ?" ... :smt012 Какво ще я пита? Ако момичето не желае , това ще си проличи ... или пък тя ще си каже...

qwertyo
02-08-2007, 16:54

А защо пък трябва да си поиска или да попита или да помоли ?? Тези неща не стават ли по взаимно желание след като започнете да се разгорещявате илиии трябва да вземеш разрешение и да предопредиш .... дааамм .. явно секса започва със фразата "Хайде да го направим" или пък "Може ли ?" ... :smt012 Какво ще я пита? Ако момичето не желае , това ще си проличи ... или пък тя ще си каже...
AZ te podkrepqm napulno prava si :smt023

DIVINE_TIME
02-08-2007, 18:11

AZ te podkrepqm napulno prava si :smt023

Благодаря за подкрепата :wink: