PDA

View Full Version : Ще разбера ли най-накрая сърцето си?

elti
02-07-2007, 12:38
Здравейте всички.Пиша ви защото направих една голяма грешка:имах приятел,ходехме вече година,почти всичко вървеше добре.Той ме обичаше повече от живота си,обграждаше ме с внимание и любов,но тогава аз реших че ми се скучно,че искам повече тръпка и адреналин.Бивше мое гадже ме потърси-да излезем да се видим и аз приех-всичко си вървеше нормално,когато към края на деня той ме прегърна и целуна.Бях направо на седмото небе,че той пак ме иска,пак иска да се съберем(като не се сещах,колко болка и страдание ми причини,когато ме заряза и когато не му пукаше за мен,как го обичах а той само казваше "Аз не съм на същото мнение").И така аз продължих да се виждам със бившия,но все не събирах смелост да оставя приятеля ми-прекалено много ме обичаше-не заслужаваше това!И така вървяха нещата до преди около месец,когато събрах смелост и оставих приятеля си и се върнах при бившия!И ето един месец е минал и бившия(вече настоящ) почти не ме търси,държи се с мен все едно не съм му никоя....и сега разбирам какво изгубих,но май вече е късно-оставих любовта и доверието заради......една тръпка и едно "лошо" момче.Помогнете ми какво да правя-да поискам ли прошка на приятеля ми или да си остана само със спомените и сълзите,че може би открих МОЕТО МОМЧЕ,но сама се изтръгнах от любящото му сърце ](*,) :cry:

nikinkaaa
02-07-2007, 12:43
Мила , голяма грешка си направила.Бих те посъветвала да се бориш за него , но мисля , че няма голям смисъл в това.Бори се , успех!

Barbie
02-07-2007, 13:09
Всеки прави грешки. Признай пред приятеля си, че си сгрешила. Кажи му, че още го обичаш и го помоли да опитате отново. Бори се.

bungle
02-07-2007, 13:12
Поискай прошка и грам не се колебай.

Дано те разбере.

bawdy talk
02-07-2007, 13:18
Ами нищо няма да загубиш ако пробваш!!!
Кажи му че много съжаляваш и че няма да повториш тази грешка защото си се поучила от нея,видяла си какво си загубила и сега го оценяваш много повече от преди!!!
Пробвай,но гаранция няма че ще те поиска отново!!!

02-07-2007, 13:33
Изтьрва питомното да гониш дивото...

koalka
02-07-2007, 13:40
По-добре си вземи поука от грешките си и не прави повече такива.Мисля, че имаш шанс да се съберете с приятеляти, ако той те обича, което е така, защото не може толкова бързо чувствата му към теб да са изчезнали.Направи всичко възможно да сте заедно, но все пак и от него зависи.

WindWaker
02-07-2007, 13:43
poiskah pro6ka ot priqtelq si. no se nadqvam da ne ti q dade. za6to ?
prosto li4en opit - ni6to li4no kym teb. dano se nau4ite jenite da razbirate kvo iskate na vreme, a ne kogato e kusno.

MoHuTo
02-07-2007, 13:45
Мила и аз така направих преди време, ходех с едно момче което даваше всичко за мен, а го оставих просто ей-така заради един да не казвам плейбой..ама е нещо такова!После осъзнах грешката си...но се оказа късно :smt010 Моето момче така и не ми прости за това, а и аз не мога да си го простя!Не искам да те отчайвам, но мисля че шанса да ти прости е по малък, от този да не го направи...Въпреки всичко ти се бори за него, не се предавай и дано имаш повече късмет от мен!Успех! :wink:
П.С. ако искаш ми пиши на ЛС да си разменим скайповете да си полафим :wink: :roll:

iiirish
02-07-2007, 13:46
няма безгрешен човек, по-важното обаче е да си вземаме поука от грешките, които допускаме!
потърси приятеля си, опитай се да говориш с него, обясни му всичко така както го чувстваш в сърцето си - обич, грешка, разкаяние... нека осъзнае, че искренно си се разкаяла за стореното!
все още може би има възможност да се съберете. не я пропускай да мине покрай теб ;) успех

HopeLesss
02-07-2007, 15:34
Аз не бих била такава оптимистка. Вярно, всички сме хора и всички грешим. Прошката е велико нещо, но не всеки може да я даде, още повече когато си се подиграла с чувствата му, с доверието му, с живота му. Ти си била и с двамата едновременно, а след това си го оставила. Не знам... аз лично не бих простила. Ти би ли? Я се постави на негово място? Лесно е да искаме прошка, но преди това трябва да се замислим дали ние самите бихме я дали. В крайна сметка дори да ти прости, нещата никога повече няма да бъдат същите, а той винаги ще си има едно на ум, заради твоето предателство. Струва ли си? Може би трябва да го оставиш, а не да продължиш да го нараняваш, да отвориш нова страница от живота си и да не допускаш старите грешки, които са ти отнели щастието. Пък и ако го обичаше, едва ли щеше да му причиниш това...

{Sweety_f}
02-07-2007, 16:08
Наистина мн гадну си постъпила,но аз няма за какво да те съдя защото и аз постъпих горе долу така...опитай се да се бориш за него,но ако той вече не те обича просто не можеш да направиш така че ллюбовта му да се върне..казвам ти го от личен опит защото аз пробвах всичко възможно и нищо не се получи...ако и при теб се пазвият нещата знай че ще дойде момент в който ще го забравиш:)успех

elti
02-11-2007, 17:30
Благодаря на всички за мненията и съветите,въпреки че вече говорихме и знам,че той не иска да има нищо общо с мен.Много ми е болно от това,но явно така е трябвало да се случи. :-s