View Full Version : Kakvo da pravq :(
Mnogo mi e zle hora,ve4e za vtori pat mi se slu4va takova neshto i ne znam ve4e kakvo da pravq.Zna4i predi nqkolko sedmici zapo4nahme da izlizame s edno mom4e,koeto mn otdavna haresvah i mislq 4e i toi men no edva naskoro izleznahme zaedno nqkolko pati i si4ko si beshe normalno gushkahme se i taka natatak,izvednaj toi sprq da me tarsi pri polojenie 4e mnogo me haresvashe i tnt,pisah mu nqkolko sms-a kakvo stava zashto ve4e ne se obajda no nishto ot nego strana a tova me pobarkva mnogo mi e tejko iskam da sam s nego kajete kakvo da pravq :cry:
вие нямате и не сте имали връзка! именно затова не трябва да си слагаш нещата толкова навътре. едно нещо е приключило преди да започне, но може би така е било по-добре. може би съдбата те е предпазила от грешка...
не съжалявай ;)
{Sweety_f}
02-07-2007, 16:37
може би някой му е повлиял за това решение да спре да ти се обажда...но спри и ти да го търсиш...не му падай под нивото ако той има интерес все някога ще се сети за теб:)
Ами като не иска да те търси, не го търси и ти.Продължаваш напред и превъзмогваш случилото се.
Щом не ти се е обадил досега, няма и да го направи!А ти не го търси повече...едва ли има смисъл след като явно не се интересува вече от теб.Не е единствен.Просто продължавай смело напред! :wink:
Blagodarq za savetite,opitvam se da ne go priemam tolkova seriozno no vse pak mi e trudno,ve4e nqkolko pati se zasi4ame po kafeta i zabelqzvam kak ne spira da me gleda i mislq 4e ne e bezrazli4en,prosto ne znam zashto se polu4ava taka,kakvo moga da napravq v tazi situaciq (osven da ne go tarsq) iskam prosto da mi kaje kakvo stana... :smt120
Вероятно е изгубил интерес или не е имал такъв. 6том се е птнесъл така, едва ли си заслужава. Просто продължи напред без него.
mi ako 4oveka se e otkazal ot teb trudno 6te si go varne6...taka 4e razberi parvo dali o6te te xaresva i togava milsi kak da doide pri teb otnovo :!:
Tamplier
02-08-2007, 20:54
kato mu zvuni6 pokazva6 kolko si slaba kolkoto i da ti e mu4no jivota produljava nameri si nqkoi drug ne se druj kato zagubenq4ka kogato te sre6tne s noviq i vidi 4e ne ti puka za nego toi 6te po4ne da misli za teb po razli4en na4in i nqma da se u4udq ako toi samiq te potursi .za6toto mujete iskame da imame tova koeto ne mojem i gubim interes kum tova koeto sme postignali
s3xy_d0ll
02-08-2007, 21:50
moje bi mn te haresva van6no ,no ne6to v poesledstvie kato se e zahvanal s teb e re6il 4e ne go kefi6..(pri men se e slu4valo..) Ne sajalqvai i ne se promenqi mn skoro 6te stre6te6 4ovek koito da te haresva vsqkak i d ate zasluji koeto e po vajnoto O:) :wink:
stelakz89
02-09-2007, 08:24
Qvno nqkoi mu e kazal ne6to 6tom izvedna6 e sprql da te tarsi.Ne mu zvani ne mu pi6i.Ti ve4e si go potarsila,ako toi te haresva i iska da e s teb 6te ti se obadi,a ako ne go napravi mn mn ne mu misli 6te si nameri6 dr.
alkobalko
02-09-2007, 08:50
Щом той не те търси и ти не го търси. На мен това вашето въобще не ми прилича да е било връзка.
I love elena
02-09-2007, 09:37
Накарай го да ревнува.Излизай с друго момче и ако има чувства към теб ще ги покаже.
Мила по добре спри да го търсиш.И аз в момента страдам по едно момче което преди постоянно ме търсеше и излизахме и изведнъж спря да ме търси. :cry: :? Писах му sms и всичко, но без отговор. Каза ми, че бил много зает и така, но мисля че ако го интересувам наистина ще ми отдели малко време. За това спокойно.... Опитай се да го забравиш!!!! Айде и успех :wink:
заеби го не го търси и ти 6том е спрял да те търси изведнъж зна4и е нямъл дълбоки 4увства към теб а само някакво известно привли4ане и и зоб6то не те е заслужавало мом4ето така 4е..продалжавай живота си..о6те колко такива 6те сре6тне6 ти е бедна фантазията :-D
Накарай го да ревнува.Излизай с друго момче и ако има чувства към теб ще ги покаже.
Pri polojenie 4e toi ne otgovarq na neinite sms,obajdaniq i t.n.=> nqma interesn kam neq.Kaf e smisala da pozira pred nego kato e s drug,kato na nego nqma da mu navpravi vpe4atlenie,za6toto interesa mu kam momi4eto ve4e go nqma.Teq pozi ot roda na "6e izlezna s dr za da go draznq" nqmat smisal.Ti si misle6 4e mu puka a na nego mu e se 1.Pone tfa e moito mnenei. :-)
smehar4e
02-09-2007, 17:16
emi i na men mi se e slu4valo i e mn kofti zn:(i v takuv slu4ai 1 re6enie e da go zabravi6:(zn ne zvu4i tolkova lesno no opitai,uspeh:)
TheFreakBoy92
02-09-2007, 17:33
kato mu zvuni6 pokazva6 kolko si slaba kolkoto i da ti e mu4no jivota produljava nameri si nqkoi drug ne se druj kato zagubenq4ka kogato te sre6tne s noviq i vidi 4e ne ti puka za nego toi 6te po4ne da misli za teb po razli4en na4in i nqma da se u4udq ako toi samiq te potursi .za6toto mujete iskame da imame tova koeto ne mojem i gubim interes kum tova koeto sme postignali
тва е супер вярно, и аз за жалост мн тръдно се привързвам и харесам ли няоя,постигна ли и тя да ме хареса, се отказвам шот явно няма за кво да се боря вече-баси тъпото...ама..просто природа
Zdraveite...sprqh da go tarsq vaprosnoto mom4e,no promqna nikakva,ima malak napredak 4e pone mi se usmihna posledniq pat kato se vidqhme,no mi e mnogo trudno zashtoto po4ti vseki den se zasi4ame nqkade i mi haresva vse pove4e i pove4e ne znam ve4e kak da postapq za da go zabravq
JuSt_A_vErMiN
02-18-2007, 09:16
Ами като не иска да те търси, не го търси и ти.Продължаваш напред и превъзмогваш случилото се.Напълно съгласна с това мнение...
Fucking_Bitch
02-18-2007, 09:19
Просто следващия път не избързвай толкова.Като е спрял да те търси,майната му.Има толкова други,все ще намериш някой за теб.
gerinceto
02-18-2007, 11:08
prestani da mu zvani6,da mu pi6e6 smsi i kato cqlo spri da go tarsish.toi ako iska da bade s teb 6te ti se obadi da se vidite.nedei da pada6 pod nivoto si.preodolei go.ne e nito parvoto,nito poslednoto mom4e na toq svqt