View Full Version : Какво му се вика на това? Адски съм тъжна и не знам вече...
толкова ;(
02-07-2007, 18:15
Историята ми е адски поттискаща и аз самата не знам откъде да започна,но ще бъде от това,което най-много ме тревожи. Моят собствен баща е най-низкото същество,което можете да си представите. Ще попитате как мога да говоря така за него? О,повярвайте ми,няма думи,които да го опишат,той просто е...ще ви разкажа няколко неща-на няколко пъти почти не ме уби в изблик на гняв,казвал ми е такива неща,които най-смъртният ми враг не би-един път заминавах на екскурзия и той ми каза,че по-добре да не се върна жива от там,преди малко забелязах,че печката е изключена и му казах да не го прави,а той ми се нахвърли,започна да ме обижда и кълне,след което даже ми се изплю в лицето и ме нарече с най-ужасните неща,но аз не се сдържах и му ударих няколко шамара,защото не се издържаше,след което ме хвана за главата и имах чувството,че щеше да я строши в пода,удари ме в гръбнака и сега адски много ме боли,но най-много ме боли от душевната травма...СОБСТВЕНИЯТ ми БАЩА се държи така с мен?!?! За мен това е недопустимо...каза ми също така,че най-много ''би си избърсал гъза''с моята снимка :((((( Не,не мога повече! Ежедневно ми нанася психически,а днес и физически тормоз,това няма да го понеса! Майка ми ПОСТОЯННО се кара с него,те двамата не се понасят,а е и ясно защо,скандалите за мен са начин на живот в къщи...Нещата в училище за мен на всичкото отгоре са също толкова трагични..защото явно връстниците ми усещат моментната ми слабост и се ебават през цялото време с мен,какво ли не правят,за да ме унижават,наскърбяват и т.н. Приятелите ми намаляха рязко,защото и аз се промених,затворих се в себе си и понасям ежедневните подигравки ;((( И знам,че НЕ МОГА ПОВЕЧЕ така,това не е живот и искам да променя нещо,може би с майка ми трябва да вземем мерки и да изгоним баща ми...а за проблемите в даскалото не знам какво ще правя,но смятам,че всичко ще се оправи с времето,защото за мен семейната среда е убийствена,заради баща ми...вярно е,че връстниците ми са такива и гледат как само да нагадят по-слабите в даден момент(а аз съм така заради обстоятелствата у нас :((),затова...охх много се обърках и съм много зле :((( Нз какво да правя,може ли помощ? :(
even_in_death
02-07-2007, 18:25
Ох милата...мн гадно ми стана и на мен ... еми какво да ти кажа, поговори с майка ти - според мен най-малкото което тя може да направи е да се разведе с него... Щото знам че има семейства дет родителите не се развеждат заради децата, но в слуая и ти не го искаш и живота ти ще е много по - добър без него поне както ти го описваш...
А нещата в даскало ще се оправят рано или късно.. Само не се отчайвай !! Ай успех от мен и дано всичко се оправи...
i az sum v podobna situaciq..ponqkoga daje si go izkarvam na priqtelite mi bez da se use6tam :smt009 miii vsu6tnost az gledam da ne go zasi4am v ku6ti i se molq po burzo da minat 10te meseca dokato navur6a pulnoletie i sled tova se iznasqm ot ku6ti,zapo4vam rabota i zapo4vam da se izdurjam sama.a moje i s 1fr na kvartira da sme.ti na kolko si?
Fucking_Bitch
02-07-2007, 19:40
Защо не се обърнете към някаква институция.Според мен това поведение се наказва от закона!За съжаление оставя и травми за цял живот и ако баща ти е решил да ти съсипе живота,нищо друго няма да го спре.Помоли майка си за помощ.Скандалите няма да помогнат.
Th3WildAng3l
02-07-2007, 20:41
Закон за защита на детето ??? Осъдете го направо. То баси .. това баща ли е или .. хванат от улицата случаен. То дори непознат да е няма право да се държи така. Ако той самият има някакви проблеми ... да намери начин да ги реши без да наранява тези около себе си. Потърси адвокат според мен и го осъди.
толкова ;(
02-07-2007, 21:01
Ами мерси на всички,но не знам вече се чувствам толкова зле,че нямам идея,а и тва в училище мноооооого ме потиска,може би хората просто искат да си праят базик с по-крехките и наранимите(и затормозените в случая ;(() и се възползват и като виждат,че се връзвам ...и става още по-ужасно....уфф направо на моменти не ми се ще свят да гледам...търпя отвратителното отношение на толкова много хора,и то само защото съм уязвима заради ситуациите в живота ми! Гади ми се от това вече! Не издържам! Ще се пръсна! Не заслужавам това... :( А просто искам един нормален живот...но не съм от хората,които обичат да се жалват...по-скоро ще направя нещо по въпроса....и дано нещата се оправят...благодаря ви отново...
толкова ;(
02-07-2007, 22:49
Кой знае колко гадно и тъпо ви звуча,че да не отговаряте,но това е самата истина,аз съм на 16,май забравих да спомена....просто ви споделих това,което трови душата ми от доста време,мерси,че отделихте време... =;
толкова ;(
02-07-2007, 22:50
[quote="толкова ;("]Кой знае колко гадно и тъпо ви звуча,че да не отговаряте,но това е самата истина,аз съм на 16,май забравих да спомена....просто ви споделих това,което трови душата ми от доста време,мерси,че се заехте да четете и да ми дадете съвети...
копирах си поста заради грозната тафтология на думата ''време'',не съм се усетила как съм го написала :roll:
strange__
02-08-2007, 08:21
Милата...ей тва хората са ужасно нещо :evil: Моят съвет е да говориш с майка си и да вземете решение да се изнесете...при роднини,дори да не са в същия град и после да търсите помощ от някоя организация,нещо такова.Но там не можете да живеете,той ще продължава да ви тормози :? Обмислете тоя вариант...сериозно :roll:
Закон за защита на детето ??? Осъдете го направо. Друго решение няма...
Баси и тва било баща...
lovekills
02-08-2007, 11:24
Защо не се преместиш за известно време при баба си и дядо си или при някоя приятелка??? Има много горещи телефонни линии, на които можеш да се обадиш - сигурно ще получиш някакъв добър съвет... не знам, наистина не знам как бих могла да ти помогна, намираш се в ужасно затруднено положение и според мен ако баща ти продължи този системен физически тормоэ над теб, най-добре ще е без колебание направо да се обадиш в полицията...
_candy_girl_
02-09-2007, 14:23
:( не мислих че има чак такива хора както казват другите осъди го,моите родители са разведени от мн време,баща ми не ми пращаше издръжка а тези пари ми бяха нужни и само заради това го осъдих вярно е ще пръснете малко пари,но живота ти ще се успокои ти сама ще го усетиш а тези твои приятели които не могат да те разберат те според мене не са хора и нямат никакви чувства незнам друго какво да ти кажа говори с маика си за съд
ABSOLUTme
02-09-2007, 14:50
толкова ;( ,edinstvenoto hubavno neshto v cqlata situaciq si ti.smisul..vupreki tova,koeto ejednevno ti se nalaga da ponasqsh,ne sedish i ne se samosujalqvash,kakto biha napravili mn na tvoe mqsto.spored men vsichko pri teb trqbva da zapochne s razgovor s maika ti.dvete nai-adekvatno shte reshite kak da se spravite s tozi problem(viziram bashta ti).radvam se sushto,che ne hvurlqsh vinata za sluchiloto se vurhy sebe si ili vurhu maika ti,zashtoto v sluchaq vie ste jertvi na nechii chujdi besove.ako s maika ti reshite,che imate sili da go napravite,oburnete se kum nqkoq slujba,koqto shte vi pomogne.podaite oplakvane,iziskaite ot suda ogranichitelna zapoved(tova e v sluchai,che bashta ti reagira po-burno),a sushto taka,ako otkaje da ti plashta izdrujka,zavedete delo.ti si na 16g i si pod negota protekciq,no shtom toi zloupotrebqva s tova pravo,minavash pod iurisdikciqta na maika ti i na durjavata.suvetut mi e da deistvash burzo,zashtoto kazvash,che problemut taka i taka ne e nov.ne chakai da se razreshi ot samosebe si,vzemete merki!ne pozvolqvai nedovolstvoto mu ot jivota i lichnata mu NErealizaciq kato bashta,suprug i lichnost izobshto da ti povliqqt.tova ne sa tvoi griji.uspeh i kazvai kak se razvivat neshtata!
gabbybon
02-09-2007, 17:02
ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО!!!! Веднага тряя а се направи нещо :( Ох миличката много ми стана гадно за теб но бащати пие ли и ако пие защо изобщо те малтретира по този ужасен начин? :( :(
ujasna istoriq....ba6ta ti e istinski podlec...otvry6tavam se ot takiva roditeli...moje da se opla4ete nqkade..napromer nali ima tam nqkvi zakrili na decata ot doma6no nasilie..ne sym zapoznata to4no..a mejdudrugoto ima6 li nqkva predstava za6to ba6ta ti se dyrji taka s teb..ti predizvikva6 li go s ne6to ili...
no dori i da go predizvikva6e..toi nqma pravo da se dyrji s teb..taka...napravo kato pro4etoh tezi redove, koito si napisala se qdosah..pazi boje ot takiva roditeli... [-o<
Историята ми е адски поттискаща и аз самата не знам откъде да започна,но ще бъде от това,което най-много ме тревожи. Моят собствен баща е най-низкото същество,което можете да си представите. Ще попитате как мога да говоря така за него? О,повярвайте ми,няма думи,които да го опишат,той просто е...ще ви разкажа няколко неща-на няколко пъти почти не ме уби в изблик на гняв,казвал ми е такива неща,които най-смъртният ми враг не би-един път заминавах на екскурзия и той ми каза,че по-добре да не се върна жива от там,преди малко забелязах,че печката е изключена и му казах да не го прави,а той ми се нахвърли,започна да ме обижда и кълне,след което даже ми се изплю в лицето и ме нарече с най-ужасните неща,но аз не се сдържах и му ударих няколко шамара,защото не се издържаше,след което ме хвана за главата и имах чувството,че щеше да я строши в пода,удари ме в гръбнака и сега адски много ме боли,но най-много ме боли от душевната травма...СОБСТВЕНИЯТ ми БАЩА се държи така с мен?!?! За мен това е недопустимо...каза ми също така,че най-много ''би си избърсал гъза''с моята снимка :((((( Не,не мога повече! Ежедневно ми нанася психически,а днес и физически тормоз,това няма да го понеса! Майка ми ПОСТОЯННО се кара с него,те двамата не се понасят,а е и ясно защо,скандалите за мен са начин на живот в къщи...Нещата в училище за мен на всичкото отгоре са също толкова трагични..защото явно връстниците ми усещат моментната ми слабост и се ебават през цялото време с мен,какво ли не правят,за да ме унижават,наскърбяват и т.н. Приятелите ми намаляха рязко,защото и аз се промених,затворих се в себе си и понасям ежедневните подигравки ;((( И знам,че НЕ МОГА ПОВЕЧЕ така,това не е живот и искам да променя нещо,може би с майка ми трябва да вземем мерки и да изгоним баща ми...а за проблемите в даскалото не знам какво ще правя,но смятам,че всичко ще се оправи с времето,защото за мен семейната среда е убийствена,заради баща ми...вярно е,че връстниците ми са такива и гледат как само да нагадят по-слабите в даден момент(а аз съм така заради обстоятелствата у нас :((),затова...охх много се обърках и съм много зле :((( Нз какво да правя,може ли помощ? :(
Добре де,на колко си години?Ако си непълнолетна що не го пребиеш(най-малкото)?Аз действително ако бях на твое място и се чувствах така така щях да направя.После отиваш в полицията,казваш как стоят нещата и тва е!Малко гадно звучи но е така,има всякакви спрейове,метални тръби и тн..
Ами изхода е развод.И аз съм преживяла нещо подобно,макар баща ми да не ме е биел,но е правил и други още по-ужасни неща.Минала съм и през периода на ужасна омраза.Развод,няма начин просто,иначе последствията могат да бъдат ужасяващи.
gerinceto
02-18-2007, 09:45
Ох милата...мн гадно ми стана и на мен ... еми какво да ти кажа, поговори с майка ти - според мен най-малкото което тя може да направи е да се разведе с него... Щото знам че има семейства дет родителите не се развеждат заради децата, но в слуая и ти не го искаш и живота ти ще е много по - добър без него поне както ти го описваш...
А нещата в даскало ще се оправят рано или късно.. Само не се отчайвай !! Ай успех от мен и дано всичко се оправи...
strawberry1988
02-19-2007, 08:42
mila,m sujalqvam,mnn kofti istoriq.no neotlojno trqbva da se vzemat merki,v protiven slu4ai toi 6te produljava da te tormozi.dano ne6tata da se opravqt,za6toto imam 4uvstvoto,4e toq 4ovek ne e s vsi4kiq si
krisi_l@loka
02-19-2007, 18:33
Закон за защита на детето ??? Осъдете го направо. Друго решение няма...
Баси и тва било баща...