Влез

View Full Version : za lubovtaaa

za lubovta
02-07-2007, 18:33
za lubovta koqto ni pravi 6taslivi,za lubovta koqto ni obiva,za lubovta za koqto jiveem ,kakvo e tq vsa6nost?v tazi tema iskam da vi popitam kakvo bihte dali za neq?struva li si si4ko?za men da.....obi4am i dokato ne postigna celta si nqma da se otkaja,ako 6te da si izreva o4ite toi 6te e moi!!!!!!!!! vie na kakvo ste sposobni?

ABSOLUTme
02-07-2007, 18:35
na chudesa ot hrabrost :-D

p.s.ima takava temichka :wink:

sasitu
02-07-2007, 18:56
mi... az po princip sum mn vlub4iv 4ovek.. i sum mn 4uvstvitelna li4nost.. i kato obi4am - obi4am silno... i mi stava super kofti kato ne6tata ne se polu4at.. i spored men edinstveniq lek sre6tu lubovnata muka e vremeto- to lekuva vsi4ko..i az se opitvam da "polu4a svoeto" ili po-to4no tova,koeto iskam, no ne vinagi stava taka kakto mi haresva..i nqkolko puti 6tqh da se samoubiq, no re6ih 4e sum po-silna ot bolkata i ne go napravih..no sum gotova na vsi4ko za onzi koito obi4am ( i est za fr si) i daje 6tqh da napravq edna golqma glupost onq den- za malko da butna edno momi4e koeto mu se svalq6e pod gumite na edna kola... ne go napravih, i se gordeq 4e se vrazumih... taka 4e lubovta si ostava ku4ka, no az sum po-gadna ot neq.. i kolkoto i da se opitva da me preebe - nqma da stane.. :twisted: :twisted:

iiirish
02-07-2007, 18:59
за любовта или по-скоро за любимия човек съм готова на много, но не и на всичко! защото стигнеш ли до там да даваш и да правиш всичко, ти затъваш в подлост, лицемерие, лъжи, интриги и сам подкопаваш себе си в отчаянието си да имаш даден човек или в стремежа си да не го загубиш и той винаги да е до теб!

priti_kiti
02-07-2007, 20:58
за любовта или по-скоро за любимия човек съм готова на много, но не и на всичко! защото стигнеш ли до там да даваш и да правиш всичко, ти затъваш в подлост, лицемерие, лъжи, интриги и сам подкопаваш себе си в отчаянието си да имаш даден човек или в стремежа си да не го загубиш и той винаги да е до теб!

{Sweety_f}
02-07-2007, 21:08
зависи до каква степен съм влюбена...но едва ли бих дала и живота си заради любовта..поне така мисля сега де:)
п.с. дано да не изгллупея до толкова че да съм готова да дам и живота си заради това..

ferendzia
02-08-2007, 08:16
kogato obi4am naistina....kogato znam 4e tozi 4ovek si struva....dori da ne e zvaimno ...davala sym si 6tastieto za takyv 4ovek...a za mene 6tastieto e 2-roto po vajnost sled jivota...nz dali bih dala vsi4ko..ne mi se e nalagalo i ne moga da kaja...no ako spra da pi6a zna4i veroqtno mi se e nalojilo i sym dala si4ko :D

FiRe_LaDy
02-08-2007, 09:13
BIh dala mnogo,no chak vsichko edva li.Pone za sega taka mislq.No ako choveka kogoto obichash i toi te obicha kogato mu dadesh vsichko toi ne bi ti go vzel.

P.S. Baq takiva temichki ima iz foruma. :wink:

HopeLesss
02-08-2007, 10:27
Като се замисля, май нещата, които не бих направила са повече от тези, оито бих направила за любовта. Не бих изневерила на принципите си, не бих пренебрегнала семейството си, не бих убила мечтите си... Ако един човек ме обича, не би ме накарал да жертвам каквото и да било в името на любовта ни. Отдавна не вярвам в онази изпепеляваща любов като тази на Ромео и Жулиета, заради която човек би дал живота си.