View Full Version : Как да заговоря непознато момиче
bunbuster
02-08-2007, 07:08
Значи,има едно момиче,то учи в мойто училище,но е в друга паралелка и я виждам само като идва до нашта стая да види една нейна приятелка,или като слиза да закусва.Тя предполагам не знае за съществуването ми,аз и знам само името,скайпа и профила в вампирфрийкс ( :lol: ) .Та,предполагам че като начало трябва да се запозная с нея,обаче не знам как,нямам си не мога да ида до нея и да и кажа здравей,като съм и напълно непознат :roll:
Nadelina
02-08-2007, 07:29
Ako te e sram da idesh i da i kajesh che iskash da se zapoznaete... pishi i v skype.. :P
Addicted_
02-08-2007, 07:30
Предполагам , че момиче при което идва трябва да ти е прятелка, щом е в твоя клас ... накарай я да ви запознае ... \:D/
Need_A_Girl
02-08-2007, 07:31
Предполагам , че момиче при което идва трябва да ти е прятелка, щом е в твоя клас ... накарай я да ви запознае ... \:D/
:!: :!: :!:
пиши й в скайп, но не й казвай кой си. постепенно когато заговорите за това кой от къде е уж "случайно" ще се улучите да сте от един град, после от едно даскало, а в последствие и... почти съученици ;) това определено ще ви сближи ;) но те съветвам да не напрягаш нещата, не прибързвай със действията за да не я уплашиш ;)
Пламен Колев
02-08-2007, 08:50
пиши й в скайп, но не й казвай кой си. постепенно когато заговорите за това кой от къде е уж "случайно" ще се улучите да сте от един град, после от едно даскало, а в последствие и... почти съученици ;) това определено ще ви сближи ;) но те съветвам да не напрягаш нещата, не прибързвай със действията за да не я уплашиш ;)
ако аз бях на твое място и аз щях да и пиша. НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЯХ ДА СИ НАПРАВЯ НОВ ПРОФИЛ ЗАЩОТО АКО СЛУЧАЙНО СЕ ОПЛЕСКА НЕЩО ПОНЕ ДА НЕ РАЗБЕРЕ КОЙ СЪМ ! ! ! :!: :!: :!:
Ами ако толкова се срамуваш сам да поемеш инициативата да се запознаеш с нея, помоли тази нейна приятелка от твоя клас да ви запознае.И така започни по-често да си говориш с нея, да й хвърляш по някой и друг поглед, общо взето да флиртуваш.После можеш да й пишеш по скайп.Нещата постепенно ще се наредят.
6том се срамува6 от сре6тата о4и в о4и с нея, за6то не и пи6е6 в Скайп? Осевен това може6 да помоли твоята съу4ени4ка да ви запознае :D . Успех!
Мерси за съветите,мен ми се иска сам да се запозная с нея,но не знам как :/
И още нещо има,тя може да си има приятел :roll: трябва и тва да разбера
shemetaa
02-08-2007, 16:39
yayy kakaf problem...4e kfo neznae6 we...otiva6 pri neq i i kazva6 4e iska6 da se zapoznaete i gotovo kfo tolko,tq nqma da ti otkaje obiknovenno horata se 4uvstvat polaskani kogato iskat da se zapoznaqt s tqh,a v tvoq slu4ai tq dori e ot u4ili6teto ti,az li4no spiram hora na ulicata deto me kefqt i se zapoznaam i si e mnogo qko nqma kfo da my misli6 we brat-UVERENOST!deistvai ne misli!uspeh :smt016 :smt006 :wink:
P.S. ne tarsi pove4e ni6ty zA jivota i 6toto tfa e super tpo,poprincip tfa e mnogo drazne6to...pone pri mene i horata okolo men e taka...
WooOooooOOoow
02-08-2007, 21:02
Оу, човек същият проблем го имах преди две години. ;) Късметлия си, че й знаеш Скайпа и профила във вампир-нещо си там. Аз не знам скайпа на идиота, с който искам да се запозная. Е, няма значение. Предлагам ти два варианта:
1. Пиши й на ЛС (в това вампир-нещо си) или нещо подобно и й кажи, че й искаш Скайпа, защото била мноу готина и т.н. След това в Скайпа се опознай с нея и ще се окаже, че сте от едно и също даскало и т.н.
2. Намери я в Скайп и й кажи направо кой си. Кажи нещо от рода на: Хай, аз съм еди кой си от еди кой си там град и еди кое си даскало и постепенно започни да я заговаряш и т.н.
Послепис: Действай СЕГА!!! Не утре, а СЕГА, когато можеш и докато тя все още е в твоето даскало. ;) Надявам се да съм помогнала.
HardcorE_AFA
02-08-2007, 21:37
Ami ako mnogo tee sram ili ti e neudobno....Predi 1 godina mnogo si bqh haresala mom4eot 11 klas...ne go poznavah,naerih ob6ti poznati
i kato kasmet se slu4i 4e edin moi poznat
e mnogo dobur poznat i na "vuprosnoto mom4e"i takam...zapoznani,kru4mi ala bala!i taka ob6ti poznati e nai lesnoto
Правиш като мен- щом често се засичате напред назад, просто отиваш при нея и казваш "Абе ние с теб трябва да се запознаем, тъпо е само да се виждаме навсякъде и да не можем да си полафим". :-D 8) Действа. Ефекта беше поразителен. Така че отивай и смело, защото може да я изпуснеш. Няма от какво да се притесняваш- все пак и тя е човек.Ще оцени решителността ти. И аз се притеснявах, притеснявах, притеснявах, обаче разбрах, че е по- добре да се действа. И бях щастлива известно време... отиваш и сам си търсиш късмета, защото по някога той си решава, че не ни е нужен.
Svetlencety
02-09-2007, 11:36
Прати и валентинка сега на 14ти. Но без име... само профила ти в скайп или пощата ти.. но да не се разбере че си ти. Няма как да не те потърси да разбере от кой е този мил жест. Прави и комплименти, забавлявай я, но не и казвай кой си за известно време. Направи така че тя да те желае и да иска да се запознаете :)
Прати и валентинка сега на 14ти. Но без име... само профила ти в скайп или пощата ти.. но да не се разбере че си ти. Няма как да не те потърси да разбере от кой е този мил жест. Прави и комплименти, забавлявай я, но не и казвай кой си за известно време. Направи така че тя да те желае и да иска да се запознаете :)
=D> =D> йеее тва е мн ефектно ако го направи6...със сигурност 6те ти обърне внимание :-D
Значи,има едно момиче,то учи в мойто училище,но е в друга паралелка и я виждам само като идва до нашта стая да види една нейна приятелка,или като слиза да закусва.Тя предполагам не знае за съществуването ми,аз и знам само името,скайпа и профила в вампирфрийкс ( :lol: ) .Та,предполагам че като начало трябва да се запозная с нея,обаче не знам как,нямам си не мога да ида до нея и да и кажа здравей,като съм и напълно непознат :roll:
Знаеш ли, що не отидеш при нея и директно не й кажеш че те кефи и искаш да излезеш на кафе с нея ? :)
Бъди нестандартен, сигурно й е писнало от банални свалки и ухилени мухлиовци ръсещи забавни "лафчета". :) А може би не. Знам ли. :)
Добре ако се запозная с нея (не по начина по който каза диджитъл :-D който иначе не е лош и на пръв поглед ми се вижда най добър ама нека първо помисля :D) как тя ще разбере че имам нещо повече от само приятелски отношения?
mojebi ti samiq trqbva da znae6 to4no koga i kade 6te q zagovori6.V ov6ti linii vinagi se polu4ava na nai neo4akvanite mesta edno zapoznansto kakwoto i da zna4i to no estesteto ot edno takowa ne6to sledvat edni ot nai hubavite vi migove i momenti a za po natatak za da prerastna piqtelstvoto vi w ne6to po drugo si zavisi to4no i edinstveno ot vas. Sasigurnost 6te razvere6 koga da otide6 i da se zapoznae6 sas neq.USPEH
gerinceto
02-10-2007, 08:34
Ako te e sram da idesh i da i kajesh che iskash da se zapoznaete... pishi i v skype.. :Ptva e hubava idea
{Sweety_f}
02-10-2007, 09:23
можеш да поговориш с тази нейна приятелка която идва да вижда...и я помоли да ви запознае:)
CrIsTiaNo_
02-10-2007, 18:57
probai s "izvinqvai moje li da se zapoznaem " ili " izgubih si me4eto moje li da te gu6na " btw 2roto go pro4etoh vav foruma taka 4e ako se porovo6 moje da nameri6 mn takiva
Мерси за съветите,кажете сега как да и покажа какви са чуствата ми (смисъл че не искам да сме само приятели :-({|= )