PDA

View Full Version : Моля за Помощ!!!Бременна ли е?!

асдфгх
02-08-2007, 08:23
Здравейте!Проблема ми е такъв..вчера правихме секс с приятелката ми....и всичко оК...но след като свърших забравих да го измия..и след 20 мин пак правихме...секс...въпроса ми е...възможно ли е да има достатъчно сперматозоиди....и тя да е забременяла?!?
Един приятел ми каза че 4 дена преди и след Цикълът тя не може да забременее.!?Вярно ли е?
Моля Помогнете... ](*,)

02-08-2007, 08:36
spored teb zashto pri eqkulaciqta se iztrelva spermata? zashtoto spermatozoidite imat kratyk jivot, a chrez towa "prisposobenie" na penisa te dostigat "celta" navreme :) vse pak ako iskash da si sigoren, che nqma da zabremenee, kupi i kontraceptiti, vzimat se do 72 chasa sled sex :)

qwertyo
02-08-2007, 09:35
Vij sa momi4etata v puberteta imat neredoven cikul i ve4e si napravi smetka kolko e nadejden tozi na4in e da nqkolko dena predi i sled menstrualniq cikul jenata nqma ovulaciq no tova ne e mnogo nadejden na4in za tova nai dobre si polzvaite perzervativi ako ne iska6 da stane6 tatko na mladi godini.Tova 4e perzervativite namalqvat udovolstvieto da taka e no dne6nite perzervativi sa napraveni da sa po tunki i po zdravi taka 4e izpolzvai nai sigurniq na4in PERZERVATIVITE :smt023

Nadelina
02-08-2007, 09:48
Spored mene ima shans... Ama inache ne moga da razbera edno : Zashto pravite glupostite i posle pitate "bremenna li e?" .. ne moje li pomislite predi tova..

P.S. Izpolzvaite prezervativi !!!

Автора
02-08-2007, 10:12
Благодаря за отговорите...и за презервативите знам....по принцип никога не се е случвало така но както всяко нещо си има първи път...и сега...най-лесно е да критикуваш всеки прави грешки! ;-) :smt009
Никой не е застрахован...от такива ситуации!

koalka
02-08-2007, 10:17
И аз ще те посъветвам да ползвате презервативи, защото ето такива ситуации са малко изнервящи.Ти в нея ли си свършил?Ако не, според мен шанса го има, но не е много голям.

02-08-2007, 10:40
abe neznam no po princip i nie s moq priqtel taka go pravim,i dosega nesam se zmaislqla no mai nego e mil nikoga,kajete imali opastnost

Автора
02-08-2007, 10:43
Не съм свъшвал в нея...просто след първия тек...още един...след 20 мин...но не се измих след първия тек и така....сега незнам какво да си мисля ](*,)

ABSOLUTme
02-08-2007, 11:05
uuu.nachi 1vo-edna jena moje da zabremenee po vsqko vreme na meseca.prosto ponqkoga(po vreme na uvolaciq) 6ansa e po-golqm.
2ro-ima prezervativi.az(ili po-tochnomoq priqtel) ti preporuchvam Lifestyles Ultra Thin :!: ne e kato bez,ama vse pak e nai-dobriq i pochti ne se useshta.minusyt mu,e che po-lesno se kusa i da kajem ne moje tq da ti go sloji,ako ima nokti,puk i sus zubki :roll:
a kolkoto do tova kakvo da pravite sega..nz kakvo da te posuvetvam.na kolko godini ste? ako ste po-porasnali i naistina se pritesnqvate ot golqm fal,po-dobre da hodi do aptekata za Postinor.samo che naistina se zamislete,zashtoto Postinora ne sa bonbonki i kato cqlo predpazvat ot bremennost sled takiva sluchai,samo che bugvat malko ili mn organizmut na jenata..nz,pomislete si ima li smisul.

krem4et0
02-08-2007, 11:10
uuu.nachi 1vo-edna jena moje da zabremenee po vsqko vreme na meseca.prosto ponqkoga(po vreme na uvolaciq) 6ansa e po-golqm.
2ro-ima prezervativi.az(ili po-tochnomoq priqtel) ti preporuchvam Lifestyles Ultra Thin :!: ne e kato bez,ama vse pak e nai-dobriq i pochti ne se useshta.minusyt mu,e che po-lesno se kusa i da kajem ne moje tq da ti go sloji,ako ima nokti,puk i sus zubki :roll:
a kolkoto do tova kakvo da pravite sega..nz kakvo da te posuvetvam.na kolko godini ste? ako ste po-porasnali i naistina se pritesnqvate ot golqm fal,po-dobre da hodi do aptekata za Postinor.samo che naistina se zamislete,zashtoto Postinora ne sa bonbonki i kato cqlo predpazvat ot bremennost sled takiva sluchai,samo che bugvat malko ili mn organizmut na jenata..nz,pomislete si ima li smisul.
Грешиш-1 жена може да забременее само по време на ОВУЛАЦИЯ. Самият акт може да е бил 3 дни преди настъпването й и най-много 1 след него. на практика опасните дни са 5-6 в месеца(живота на яйцеклетката+този на сперматозоидите№. Преди овулация не може да се забременее,защото няма яйцеклетка,а след овулация не може,защото външната обвивка на яйцеклетката се е спукала-голямо момиче си-пообразовай се!

ABSOLUTme
02-08-2007, 12:30
krem4et0,nz kakvi sa ti uchebnicite,samo che infoto ti e staro.

Това са два цитата от "Аз, жената" и "БГ мама", но и на други места съм го виждала, просто мисля, че няма смисъл от повече примери.

"При редовен месечен цикъл овулацията настъпва около 14 дни преди очакваната дата за следващият мензис. Т.е. в стандартният пример за цикъл с дължина 28 дни, най-вероятната дата за овулация е на 14-тият ден, а при 30 дневен цикъл – около 16-тият ден."

"Календарен метод
При редовен месечен цикъл овулацията настъпва около 14 дни преди очакваната дата за следващият мензис. Т.е. в стандартният пример за цикъл с дължина 28 дни, най-вероятната дата за овулация е на 14-тият ден, а при 30 дневен цикъл – около 16-тият ден. Трябва да се знае обаче, че върху овулацията влияят много фактори като стрес например, така че е възможно тя да не настъпи в очакваният ден дори при много точен и редовен цикъл. "

И още нещо:
"Оставете математиката, а правете любов!
Около 20% от девойките, изпитващи трудности със зачеването, правят секс не в най-подходящото време. При някои жени овулацията настъпва веднага след менструацията, а не в средата на цикъла, а при други имат няколко овулации на месец. Затова не се отнасяйте към тайнството на зачеването прекалено математически, изчислявайки най-фертилния период, а просто в продължение на няколко месеца с удоволствие правете любов. "

t.e. ima ne edna i dve bremennosti zaradi tvoeto shvashtane.ako beshe tolkova lesno...shtqhme prosto da si smqtame,a ne da pulnim gushite na Lifestyles,Durex i t.n. po vsqko vreme na meseca :lol: a i sumati lekari sa go kazali-kalendarniq metod e po-tochen,kogato iskash da zabremeneesh,a ne da se predpazish ot bremennost po 'estestven put'
puk i da si se pitala sluchaino kak taka stavat izvunmatochnite bremennosti?? :wink:

голямо момиче си-пообразовай се :!:

alkobalko
02-08-2007, 12:32
От това, което успях да разбера ми се струва, че не сте използвали презервативи. А когато не се пазите риска винаги е по-голям. Презервативите не могат да живеят в кислородна среда, т.е. няма как след 20 мин. да са останали живи. Ако този път ви се размине, нека ви бъде като обеца на ухото за в бъдеще.

CvEtI`KiSs
02-08-2007, 12:42
Здравейте!Проблема ми е такъв..вчера правихме секс с приятелката ми....и всичко оК...но след като свърших забравих да го измия..и след 20 мин пак правихме...секс...въпроса ми е...възможно ли е да има достатъчно сперматозоиди....и тя да е забременяла?!?
Един приятел ми каза че 4 дена преди и след Цикълът тя не може да забременее.!?Вярно ли е?
Моля Помогнете... ](*,)

ami mislq 4e moje da zabremenee sled kato ste povtorili i ti ne si se izmil

02-08-2007, 15:16

Това са два цитата от "Аз, жената" и "БГ мама", но и на други места съм го виждала, просто мисля, че няма смисъл от повече примери.

"При редовен месечен цикъл овулацията настъпва около 14 дни преди очакваната дата за следващият мензис. Т.е. в стандартният пример за цикъл с дължина 28 дни, най-вероятната дата за овулация е на 14-тият ден, а при 30 дневен цикъл – около 16-тият ден."

"Календарен метод
При редовен месечен цикъл овулацията настъпва около 14 дни преди очакваната дата за следващият мензис. Т.е. в стандартният пример за цикъл с дължина 28 дни, най-вероятната дата за овулация е на 14-тият ден, а при 30 дневен цикъл – около 16-тият ден. Трябва да се знае обаче, че върху овулацията влияят много фактори като стрес например, така че е възможно тя да не настъпи в очакваният ден дори при много точен и редовен цикъл. "

И още нещо:
Около 20% от девойките, изпитващи трудности със зачеването, правят секс не в най-подходящото време. При някои жени овулацията настъпва веднага след менструацията, а не в средата на цикъла, а при други имат няколко овулации на месец. Затова не се отнасяйте към тайнството на зачеването прекалено математически, изчислявайки най-фертилния период, а просто в продължение на няколко месеца с удоволствие правете любов. "

t.e. ima ne edna i dve bremennosti zaradi tvoeto shvashtane.ako beshe tolkova lesno...shtqhme prosto da si smqtame,a ne da pulnim gushite na Lifestyles,Durex i t.n. po vsqko vreme na meseca :lol: a i sumati lekari sa go kazali-kalendarniq metod e po-tochen,kogato iskash da zabremeneesh,a ne da se predpazish ot bremennost po 'estestven put'
puk i da si se pitala sluchaino kak taka stavat izvunmatochnite bremennosti?? :wink:

evala.tfa i az go znaeh,ma sea ve4e s nau4ni fakti me napla6i :lol:

sledko_f>93
02-08-2007, 15:21
Не съм свъшвал в нея...просто след първия тек...още един...след 20 мин...но не се измих след първия тек и така....сега незнам какво да си мисля ](*,)
Купи и контрацептиди! Най сигурното което можеш да направиш сега! казаха ти по-горе, до 72 4аса :wink:

DIVINE_TIME
02-08-2007, 17:59
Няма как да е забременяла, след като не си свършвал в нея , а сперматозоидите както 1839189849081048 пъти сме го писали във форума при съприкосновение с въздуха умират , за 20 минути доста ще си взаимодействат с въздуха :wink: освен ако не са прелетяли някакси в нея още първите секунди :smt005

02-09-2007, 05:31
Само ще ти кажа че една моя позната, тя сега е доста голяма има семейство дете и т.н, е правила 3 аборта след такъв секс...прави си сам изводите може ли неможе ли.. В този форум такива глупости се пишат от толкова необразовани хора че ако тръгнеш да ги слушаш нз докъде ще стигнеш..Ако питаш мен да изпие Постинор, така и двамата ще сте по сигурни и спокоини. Не си заслужава риска!

krem4et0
02-09-2007, 06:01

"Календарен метод

И още нещо:

Някъде в твоите цитати да пише,че се забременява по всяко време. Пише,че овулацията настъпва по различно време,а не че можеш да забременееш,когато не си в овулация.

krem4et0
02-09-2007, 06:16
Ето ти и 2 препратки да видиш хората какво пишат. И няма как да ми е старо инфото-от древността до наши дни нищо не се е променило!
http://www.fromvoulevs.com/ovulation.html#pregnant?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F
Прочети ги внимателно и ще видиш,че грешиш.
P.S.Дала съм 2 източника,за да не кажеш,че единият греши!

ABSOLUTme
02-09-2007, 10:22
pfffffff.estestveno,che ne mojesh da zabremeneesh,ako ne si v ovulaciq!!nali za da se poluchi zarodish,trqbva da ima qicekletka,koqto da bude oplodena!!misulta mi e,che nikoga ne si sigurna koga shte nastupi ovulaciqta ti i tochno zaradi tova nqma beopasno vreme,v koeto da si sigurna,che ne mojesh da zabremeneesh :!: kazah samo,che sled kato vsqka jena znae,che ovulaciqta i(principno) trqbva da nastupi m/y 14ti i 16tiq den sl nachaloto na menstruaciqta!i shtom principno e taka,togava e nai-golqm shansha da zabremeneesh.kakvo veche ti pokazah,dori pri mn redoven cikul ovulaciqta moje da se izmesti,a i nqkoi jeni imat po 2-3 ovulacii na mesec. :arrow: sledovatelno ne mojesh da si sigurna koga tochno shte nastupi tvoqta ako ne si pravish vs den test i ne si merish temperaturata,koeto si e absurdno.

"Мога ли да планирам бременността си с точност ?"

Ако желаете да имате дете, овулационният тест Clearplan може да Ви помогне по съвсем прост начин. Clearplan Ви дава възможност да определите най-фертилните дни и по този начин да увеличите своите шансове да забременеете.

t.e. koga tochno nastupva.i NIKUDE v statiite ti ne pishe,che ima 100% bezopasni dni.navsqkude pishe,koe e nai-podhodqshtoto vreme da zabremeneesh,kato si go izchislish po razlichnite tam metodi :!:

sporish za gluposti ](*,) ](*,)

HmmMM
02-09-2007, 13:34
Искам да попитам колко жреме след акт и момчето свър6и сперматозиодите са живи ....

Лам,фид е чисто лубопитстжо
изжинете за неграмотността :Д

wowowowowo
02-13-2007, 18:25
Abe hora nau4ete se pone kontraceptiVi kak se pi6e...to kakvi li ne varianti vidqh - kontraceptiDi...kontraceptiTi......aide be opravete se...hah