View Full Version : kogato i na dvamata ni e za 1 pyt
kvo praim kogato i na 2 mata ni e za 1 pyt ima li ne6to po razli4no :roll: :roll:
gabituuu
02-08-2007, 09:13
аз не бих го направила .... предпочитам по опитен партньор ...
My_Infernal_Majesty
02-08-2007, 09:24
Ами тва е доста гадно положение....
И аз не бих го направила.. все пак първия път трябва много да се внимава и всичко да е нежно и бавно, а и двамата като сте девствени. лоша работа.
И аз не бих го направила.. все пак първия път трябва много да се внимава и всичко да е нежно и бавно, а и двамата като сте девствени. лоша работа.
suglasen sum s teb tova si e dosta gadno :smt012
Nadelina
02-08-2007, 09:43
Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P
Suglasen sum s teb Nadelina ama vse pak mom4eto ako ne vnimava i po4ene o6te v na4aloto da q ruga i da q pompa 6toto prosto na nego adski mn mu se ebe taka na momi4eto vuob6te nqma da mu e priqtno,nali?E az ne sum takuv ama zn 1 priqten deto e napravil to4no tova :smt011
inlove_girl
02-08-2007, 09:50
Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :PНапълно съм съгласна с теб! :wink:
Nadelina
02-08-2007, 09:50
Dano ne e takyf toq.. shtoto momicheto she q boli shundrata posle 1 sedmica.. :-D :-D :-D
ami vsa6tnost priqteliqt mi emn nejen i vnimatelen i sam sigyrna 4e kato go napravim nqma a egrub
E da no vse pak vi kazvam 4e ima i takiva IDIOTI ina4e nqma ni6to lo6o osven ako ne se natuknete na takuv
И аз не бих го направила.. все пак първия път трябва много да се внимава и всичко да е нежно и бавно, а и двамата като сте девствени. лоша работа.Много грешиш.Гадно било...И на двамата с приятеля ни ни беше за първи път и какво...?Той беше внимателен, всичко мина супер и прекрасно.Просто момчето трябва да е по-нежно и да внимава, защото в повечето случаи момичето го боли.
My_Infernal_Majesty
02-08-2007, 11:00
Еми ок- щом сте си прекарали хубаво първия път...
:roll:
Аз мисля че единия трябва да го е правил вече, а не и двамата да са неопитни и за пръв път да навлизат в сферата на секса и нищо да не знаят. По-добре е когато единия не знае нищо, другия дори и да е неопитен, поне да е правил няколко пъти преди.
Е, да зависи как се справи момчето най-вече.Но определено като го направиш с по-опитен означава, че непременно ще го направите добре.Важното е друго...
malka_sladuranka
02-08-2007, 11:48
Не е толкова страшно, даже въобще не е страшно. Когато го направих за 1ви път и на момчето му беше за 1ви път. Е, цяла съм. :-D
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 12:49
i az predpo4itam po opiten ina4e .... ne
Колко сте зле.Няма нищо по хубаво от това.Но щом не значи нищо за вас да го направите за първи път с любимия човек и той с вас значи поне не знаете колко сте изтървали и няма да ви е гадно. :wink:
Дере верно сте зле.... даже си е яко.. на мене първия ми път беше с момче на което също му беше за първи път и аз му казах "копеле само не забравяй че ми е за първи път бъди по-нежен" и той се опита и даде вс от себе си и се получи супер а да не говориме и че много се обичахме и тва ни достави още по-голямо удоволствие... :smt017
sWeEt_SeEd
02-08-2007, 14:35
Ми изобщо не се притеснявай.Аз и моят приятел също бяхме девствени като го направихме.Просто трябва да бъде нежен и всичко да става бавно ии с търпение .А относно 'ръгането'...е приятеля ти трее да е некъф дебилен идиот ,за да го направи това.Силно се съмнявам ,че ше я чука така.Щом е нежен и мил ,значи всичко ще мине ок.Няа страшно. Насладете сe на момента,после ще остане едно незабравимо изживаване. rspct :smt006
Dokolkoto zn na momi4etata ne im e priqtno da im go rugat poneje gi bolqlo. tfa taka li e :?:
Nadelina
02-08-2007, 14:46
Dokolkoto zn na momi4etata ne im e priqtno da im go rugat poneje gi bolqlo. tfa taka li e :?:
Zavisi ot momicheto bratle.. :-D :-D :-D Inache seriozno.. boli .. pone men me bolq dosta.. ama bolkata e tyrpima.. ko sq.. vednyj e .. she q ponese...
Da prava si ama vse pak az se opitvam da e kolkoto moje po bezbolezneno poneje zn e dosta si boli O:)
Nai qko e da raZklati6 nqkoq na 18 =P~ a ti da si na 15 i detstven
Emi nz az kato pravih sex za 1 put mi be6e na 14 godini s edno momi4e koeto be6e kolkoto men ama ne be6e devsverna
ABSOLUTme
02-08-2007, 14:57
Не е толкова страшно, даже въобще не е страшно. Когато го направих за 1ви път и на момчето му беше за 1ви път. Е, цяла съм. :-D
:-D
i boje,kakvi sa teq gluposti,deto gi pishete??che s neopiten bilo gadno,che shtql da q osakati :lol: ako si vliuben (da kajem) i obektut na tvoite chuvstva sushto e devstven..kvo?shte hodish purvo nqkoi/a batko/kaka da te opravi za po-sigurno i posle s tvoq chovek? :shock: :lol:
nqma nishto po-hubavo ot tova da otkrivash vs podrobnosti v liubovta i sexa s choveka,kogoto obichash.zapochvam sa se povtarqm veche,ama kato otgovorut e edin isusht.. :lol: eto,v tozi forum naprimer ima predostatuchno informaciq kak da predrazpolojish drugarcheto,kak ti da se nastroish po-dobre za predstoqshtoto 'subitie',nachinite za kontracepciq i izobshto vsichko..kvo poveche da kajem.. :::
krem4et0
02-08-2007, 14:58
Просто и за двамата е специално. А иначе и аз съм от оцелелите. И какво значение има-ако е правил 1-2 пъти секс-пак тая. Аз лично много се радвам,че и двамата бяхме зелени и се научихме ЗАЕДНО!
ABSOLUTme
02-08-2007, 14:59
Nai qko e da raZklati6 nqkoq na 18 =P~ a ti da si na 15 i detstven
nai-qko shte e da si opravish purvo pravopisa i posle da si fantazirash :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA da taka si e :-D :-D :-D
A 6tom burka taq duma dori kato ne zn kak se pi6e li4i si 4e vse o6te nqma sexualen jivot :-D :-D :-D
Gluposti.. da znaesh che choveka s koito go pravish e samo tfoi... nikoga predi ne e bil dokosvan ot drug... Gotino e... I tova che sa devstveni ne znachi che ne mojat da bydat nejni... mojete da prochetete mnogo za pyrvia pyt vyv foruma... shte imate polza... :P
и аз подкрепям! =D>
и аз подкрепям това! =D>
DIVINE_TIME
02-08-2007, 17:47
Ами аз смятам,че тези мнения , че трябвало поне единия да е опитен са предразсъдаци.Ако и двамата сте прочели достатъчно литература по темата, знаете как да се предпазите и как да накарате другия да се чувства добре , обичан ижелан, значи няма проблем! :wink:
lo6a_karma
02-09-2007, 11:02
и аз тай мисля
FAVORITE
02-09-2007, 11:14
Ами аз смятам,че тези мнения , че трябвало поне единия да е опитен са предразсъдаци.Ако и двамата сте прочели достатъчно литература по темата, знаете как да се предпазите и как да накарате другия да се чувства добре , обичан ижелан, значи няма проблем! :wink:
Подкрепям
gabituuu
02-09-2007, 11:34
предразсъдък ?!?!!? алоууу не е рядкост и опитни да не успят да дефлорират момичето ....особено спек става ако е еластичен химена(защо ли повечето ми приятелки ми се оплакваха че дори 2рия-3тия път ги е боляло... :-k ).вижте може и да е хубаво да го направиш с 'човека когото обичаш' ама не е много сигурно кво и как ще го направи ако ще да изчете всичката литература по въпроса....повечето мъже си остават накадърни квот и да правиш,четенето не спасява винаги,затва предпочитам по опитен,щот да ти кажа не го напрайх с любов ама не ме болеше изобщо и имаше съвсем малко кръв,определено не бих се описала като 'оцеляла" ... дайте да говорим сериозно...всички глупави женички дет очаквате първият път да е вълшебно преживяване нали не искате да ви боли ?!всеки сам си преценява,просто според мен е глупаво че заради 1 предразсъдък(точно така предразсъдък!!!): първият се запомня,трябва да го направиш щот го обичаш....(модерната интерпретация на "сефтето първата брачна нощ") набиван от баби и майки в кухите главички наистина ще запомниш сефтето щот 'шундата ще те боли 1 седмица' ......
още нещо няма универсална формула как да накараш един мъж/една жена да се чувства добре ...индиивидуално е..кажете ми ако момчето няма абсолютно никакъв опит ко става .... гимнастика и нищо повече ....и най-вероятно нея ще я боли ...колкото и да се опитва...кой ти гарантира че след като знае че няма опит няма дори да е по притеснен защото те обича и го е страх да не те боли и от притеснение ....
не знам колко са природните таланти ,все още не съм попаднала на мъж,с който съм за първи път и не се налага да му казва какво точно ми харесва най-много просто защото той не познава тялото ми все още както и аз негово.да не че говорим за сефтето определено трябва да знайш туй-онуй ..... вие си решавате дали книжките са достатъчни ...
CvEtI`KiSs
02-09-2007, 11:47
Da prava si ama vse pak az se opitvam da e kolkoto moje po bezbolezneno poneje zn e dosta si boli O:)
da naistina mn boli pone pri men be6e taka
DIVINE_TIME
02-09-2007, 15:44
вижте може и да е хубаво да го направиш с 'човека когото обичаш' ама не е много сигурно кво и как ще го направи ако ще да изчете всичката литература по въпроса....повечето мъже си остават накадърни квот и да правиш,четенето не спасява винаги,затва предпочитам по опитен,щот да ти кажа не го напрайх с любов ама не ме болеше изобщо и имаше съвсем малко кръв,определено не бих се описала като 'оцеляла" ...
Ами сама казваш,че "някой мъже си остават некадърни квото и да правят".Това,че го е правил много пъти далеч не означавам,че е много добър в леглото.Нали мъжете-каръци квото и да ги правиш си остават такива?Ами по тази логика и много опитен да е като не му идва отвътре да те предразположи и да те накара да се чувстваш добре ... :-s Пък и за всичко си има първи път! Да не мислите,че на момчетата им е много лесно като си легна тс девственица?! Тя не е "опитна" следователно по твоята логика тя няма да му достави удоволствие.Еми ако всички разсъждаваха така,трябваше всички да сме девствени...
Това е моето мнение, не съм го налагала на никой!Като имате възражения,защо започвате да се заяждате не мога да разбера .. :smt012