Влез

View Full Version : kak da kaja che iskam da sum s neq na sv valentin

iliuzia
02-08-2007, 14:33
kak da kaja che iskam da sum s neq na sv valentin i izobshto mislete li che trqbva (toest da e iznenada nqkakva). vruzkata ni e ot razstoqnie a i 14ti e srqda i daskalo i gluposti i nqma kak da znam sus sigurnost dali ne e problem ako se vqsna i blah... ](*,) ](*,) ](*,)

02-08-2007, 18:14
q help po toz problem plz :arrow:

{Sweety_f}
02-08-2007, 18:21
направи изненадата може би ще се зарадва:)

Undying
02-08-2007, 18:23
След като имате връзка значи и тя ще иска да е с теб на празника,няма какво да я питаш,ами направо я изненадай като отидеш при нея.

iiirish
02-08-2007, 18:23
уф, тия простотии от растояние #-o захванете се веднъж със "истински" връзки и стига с тия глупости, че от това нагоре и после се оплаквате, че тоя или оня бил далеч от вас :-s

Undying
02-08-2007, 18:25
уф, тия простотии от растояние #-o захванете се веднъж със "истински" връзки и стига с тия глупости, че от това нагоре и после се оплаквате, че тоя или оня бил далеч от вас :-s
Такива изказвания пък как ги обичам не е истина.
Ти с "истинската" връзка там си мълчи и остави нас със "неистинските" да си се оправяме. :smt019

iiirish
02-08-2007, 18:31
Такива изказвания пък как ги обичам не е истина.
Ти с "истинската" връзка там си мълчи и остави нас със "неистинските" да си се оправяме. :smt019

виж какво, ти там защо не си мълчиш?! :-s всеки си пише постовете сам и всеки за себе си има право! аз ако тръгна да обсъждам предишния ти пост няма да му излезе края... :-s да иде да я изненада без да се обади?! хич не мислиш да ти кажа!!! не на всяко момиче би се харесала подобна изненада!!!!! подобни неща се обмислят предварително! да не мислиш, че се седи на улицата?! нали трябва да се иде някъде... затова се мисли предварително!

Undying
02-08-2007, 18:34
За да не превръщаме темата на чат ще коментирам на ЛС 8)

Sweet Devil
02-08-2007, 18:34
ami spored men q pitai predvaritelno.6te stane gadno ako tq ne moje da e s teb poradi edna ili druga pri4ina.

pampers
02-08-2007, 19:08
ами изненадай я иди при нея с един огромен букет 4ервени рози..сигурна съм 4е 6те се зарадва.. :lol:

02-10-2007, 14:03
emi ot posta ti ne stava qsno kakvo 6te re4e "ot razstoqnie"?
A ina4e naistina trqbva da q poseti6 ili pone da i se obadi6 i togava 6te re6ite kakvo da pravite :-k

GiRl^of^PriStOn
02-10-2007, 15:09
ами изненадай я иди при нея с един огромен букет 4ервени рози..сигурна съм 4е 6те се зарадва.. :lol:

Moeto mnenie e syshtoto ! Povqrvai iznenadata za neq ste e golqma , tova sym sigurna che ste go zapomni zavinagi kato edin ot nai-hubavite i momenti v jivota!Znam zasahto go kazvam!!!!A moje bi i tq tainichko se nadqva ti da q iznenadash p tozi nachi - deistvai i q iznenadai :-({|=

CrIsTiaNo_
02-10-2007, 18:50
badi s neq dori i aza 30 min pokaji i 4e ne si q zabravil i 4e dori i za malko 4e to4no na tozi den ti osoznava6 kolko e vajna za teb ... [ako e taka de 6tot se pak "vruzkata ni e ot razstoqnie" nz kvo to4no zna4i ama ...]

second_heartbeat
02-10-2007, 18:55
Отиди при нея, вземи и цветя и там каквото искаш друго, но трябва да си сигурен къде ще е тя като отидеш, да не би да не можеш да я намериш. Е, ако така стане може да и се обадиш, ама изненадата ще се развали до някаква степен.

02-10-2007, 22:18
mdam nadqqm se da se polu4i.
mtaka e ina4e,durja na neq.

anito.sl dusho nali znaesh che surceto ne pita razuma taka che ne prikazvai glupost plz vruzkite ne se kategorizirat kato seriozni i ne seriozni samo poradi razstoqnieto na koeto se namirat 2mata dushi

sq kvo - rozi, bonboni pod formata na surce, bilet za vlaka, posle?! :smt017 trqq lafq s priqtelkata i i s nqkoi dr priqtel che ne e rabota da sedish po peikite posle

ANGEL4E
02-10-2007, 22:44
sq kvo - rozi, bonboni pod formata na surce, bilet za vlaka, posle?! :smt017 trqq lafq s priqtelkata i i s nqkoi dr priqtel che ne e rabota da sedish po peikite posle

probvai s roza po vazmojnost 4ervena moje bi ne6to malko i sladko s nqkoi mil nadpis ot roda na obi4am te i iskam da sam s teb ili ne6to takova a sled tova q zabedi na nqkoe romanti4no mqsto(tuk za jalost ne moga da ti pomogna) kaji i 4e adski mnogo darji6 na neq i taka ne6tata se polu4avat :roll: