Влез

View Full Version : Свети Валентин/Трифон За Резан

Рози4ката
02-08-2007, 14:48
Здравейте!!!Искам да ви помоля за съвет и разбиране :oops: Аз съм моми4е на 15 години съм.Доста красива(поне така твърдят :oops: )Имам много приатели пове4ето от който са мом4ета.Проблема ми е следният:умръзна ми на всеки 14 февруари да празнувам Трифон за резан т.е.няма с кого да празнувам Деня на влюбените.Бих искала да ви помоля за съвет как да прекарам деня на влюбените без да се натъжавам когато видя влюбена двойка.И аз си имах гадже но скъсахме.Винаги съм късала с гаджето преди Свети валентин #-o Моля посъветвайте ме

Nadelina
02-08-2007, 14:51
Sveti Valentin e praznik na vlubenite.. a ne za hora koito iskat prosto ei tei da imat nqkoi do sebe si za da moje da ne sa sami na praznika... A pyk nqkoi si hvashtat gadjeta specialno za praznika koeto spored men lichno e izkluchitelno typo...

02-08-2007, 15:05
аз не съм казала че искам гадже за празника.Просто искам да го изкарам малко по-различно и без гадже

vignete
02-08-2007, 15:09
Е как можеш да изкараш по-различно Св. Валентин(след като няма с кого) :roll: .....значи ще празнуваш Трифон зарезан, макар, че много хора празнуват с половинките си точно празника на виииинцетоо 8-[

sledko_f>93
02-08-2007, 16:06
като му [/b]дойде времето!