View Full Version : neinite priateli
az sum suncho ot gorica
02-08-2007, 14:52
tq ima kofti priateli koito i vliqqt naistina losho, piqnici, narkomani ... no ako se probvam da q otcepq ot tqh tq shte me namrazi. ima li nadejda? kude da q tursq, v pistoleta? na kakvo da se nadqvam, nov jivot?
Явно става дума за приятелка...питай дали не смята , че приятелите й й влияят зле. Може да е заоградена от наркомани и пияници, но ако не й пречат да съществува и не я променят към нещо, което тя смята за лошо, не би трябвало да е зависима от тях. Виж сега, ако смяташ, че влияят зле на психиката и физиката й(то и ако не го смяташ, а просто виждаш, че са отрепки) - питай я - какво смята за тях. Кажи й своето виждане...не го правиш за себе си, а за нея все пак :? :smt012
az sum suncho ot gorica
02-08-2007, 15:26
Za priqtelka stava duma da. Az vijdam che q promenqt i ne kum hubavo. Tq ne moje da predprieme nishto imenno zashtoto smqta che nqma nujda ot tova, vse pak za neq tova sa priqteli, no za vsichki ostanali - narkomani. A chuvstvata mi sa silni i ne moga da se abstrahiram ot tova.
от един разговор тя едва ли би те намразила. опитай се да й обясниш мнението си по въпроса, да й предствиш своето становище по въпроса, да я накараш с това си поведение тя сама да се замисли над това какво бъдеще я очаква ако продължава по същия път ;) успех
sledko_f>93
02-08-2007, 16:44
Говори с нея, но само толкова! Не и се бъркай мн мн :wink: Все пак не е мн приятно
Говори с нея, но ако няма ефект не се карайте за това, защото наистина може да се откаже от теб-все пак това са й приятели.
Tamplier
02-08-2007, 20:50
nqma smisal da q cepi6 ot priqtelite i po dobre optai s dobro primerno prekarvai pove4e vreme s neq nasame i opitai da pogovori6 s neq za vliqnieteo koeto imat fr i nad neq