View Full Version : Защо се държат така с мен?
Аз наранената
02-08-2007, 14:59
Искам да ви разкажа за едно преживяване което ме разтърси из основи.Бях на заведение една вечер с приателки.На нащата маса се домъкнаха някакви момчета или по-точно мъже.Единият беше на 32 а другият на 28,ние бяхме на пи 15 години.И двамата започнаха да ме гледат нагално единият постави ръка на коляното ми.Аз я избутах.Пожелах да си тръгна но те искаха да ни черпят "по едно"Те явно искаха да ни напият за това си тръгнахме.След като си тръгнахме телефона ми иззвъня беше онзи на 38 години.Попитах го от къде ми има номера а той каза че този който е на 32 му го е дал.Изключих си телефона и си утидох у дома.След половин час този на 28 години дойде пред къщата ми и започна да ме вика и да надува клаксона.Аз естествено не излязох а и наще ги нямаше.От тогава не излизам на вън вечер и дори през деня не смея да изляза сама защото момчетата който са над 20 винаги се подбиват с мен.Кажете какво им става на тези......А случвало ли се е с вас и какво сте правили в този момент?
Купи си спрей за самоотбрана...и...бъди винаги нащрек :|
theworldleader
02-08-2007, 15:12
Сами момичета на по 15 години, къде сте тръгнали вечер за заведения,а ?
тц.. иначе сигорно сте били гъзарки ;)
Както и да е, кажи на баща ти всичко, ти не си виновна за нищо, освен за заведението.
sledko_f>93
02-08-2007, 15:18
Искам да ви разкажа за едно преживяване което ме разтърси из основи.Бях на заведение една вечер с приателки.На нащата маса се домъкнаха някакви момчета или по-точно мъже.Единият беше на 32 а другият на 28,ние бяхме на пи 15 години.И двамата започнаха да ме гледат нагално единият постави ръка на коляното ми.Аз я избутах.Пожелах да си тръгна но те искаха да ни черпят "по едно"Те явно искаха да ни напият за това си тръгнахме.След като си тръгнахме телефона ми иззвъня беше онзи на 38 години.Попитах го от къде ми има номера а той каза че този който е на 32 му го е дал.Изключих си телефона и си утидох у дома.След половин час този на 28 години дойде пред къщата ми и започна да ме вика и да надува клаксона.Аз естествено не излязох а и наще ги нямаше.От тогава не излизам на вън вечер и дори през деня не смея да изляза сама защото момчетата който са над 20 винаги се подбиват с мен.Кажете какво им става на тези......А случвало ли се е с вас и какво сте правили в този момент?
Виж мила, за да се държат така с теб, трябва да е имало причина! Може ми не си виновна ти! Или имаш такова излъ4ване! И наистина, ти давала ли си си телефона на някой от тия? Кажи на ваще! Ако нещо пак се случи, нека те като възрасти(родителите ти де) да направят нещо! И както ти казаха, купи си спрей за самоотбрана
xax 100 na 100 ne moje ei taka bez pri4ina da doidat darjala si se nqkak predizvikatelno i ne moje ei taka ne6to gi prosvetlqva i ti znaqt nomera ima ne6to gnilo i vse pak kaji na va6te i si nosi nekaf ured s tebe dali 6e e pra4ka ili nek6to s koeto kat mu frasne6 edin da e nokaout
sledko_f>93
02-08-2007, 15:32
носи си джибно ножче! И аз си нося :wink:
Ама не, сериозно си нося! Ни се ебаам :lol:
честно казано не съм попадала в подобна ситуация. мисля обаче, че ако си с момче няма да ти се лепят подобни отрепки и боклуци. излизай не просто с приятелки, но и с момчета. винаги когато в една компатия има и момчета останалите гледат по-предпазливо на момичетата
sledko_f>93
02-08-2007, 16:19
честно казано не съм попадала в подобна ситуация. мисля обаче, че ако си с момче няма да ти се лепят подобни отрепки и боклуци. излизай не просто с приятелки, но и с момчета. винаги когато в една компатия има и момчета останалите гледат по-предпазливо на момичетата :smt023
malka_sladuranka
02-08-2007, 16:55
Ауу как ги мразя такива досадници. Може и да ме линчувате, ама насилие му е майката. Покажи им, че имаш хора зад гърба си. Независимо дали това ще е баща ти или някой приятел. :smt071
Не ми се е случвало, но определено има и такива хора, които са искали нещо от вас и са мислели, че като сте на 15 и ще могат лесно да ви залъжат.За това е по-добре да ходите с момчета на такива места, ако е късно вечерта, защото има пияни мъже и не знаят какво правят.
Ето ти мнение от 17-годишно момиче. Според тебе те за каква са те помисли ли като си отипла в това заведение. Та ти си на 15. Не казвам, че си виновна ама не си и невинна.
{Sweety_f}
02-08-2007, 18:26
няма как да избегнеш такива ситуации...но това е в природата на мъжете нищо не може да се направи...просто не дей да излизаш вечер,е може би ако си с компания няма да е проблем:)
Това е доста неприятно, но не трябвада се пла6и6 и да изгубва6 самообладание, когато отново ги сре6тне6(надявам се това да не се слу4и). Пази си добре и се старай покрай вас да има мом4ета. Това, 4е са по-възрастни не им дава правото да се държат така с вас. Постъпила си добре, 4е си си тръгнала, когато си осъзнала, 4е искат да те напият. А за подигравките на другите не се тревожи, рано или късно 6те отминат. Пак ти повтарям пази се много!
Fucking_Bitch
02-08-2007, 19:34
По-добре наистина не ходете сами вечер и както казаха вече носи си нещо за всеки случай.Може спрейче най-добре.Вече всякакви ги има и на мен ми писна да си вървя и да ми викат или някакви досадници да те "зарибяват"...бахти помярите... ](*,) ](*,) #-o [-X :smt014