View Full Version : Свирки на 15год. - нормално ли е?
kotencetoOoOoO
02-08-2007, 15:21
Аз правих свирки на един футболист в една стая на стадиона.Беше миналата година и бях на 15г., а сега съм на 16г. Той беше много доволен нищо че на мен ми беше за първи път.Много ли съм малка и мен ли ще наречете "курва" след като съм правила свирки на 15г. и половина???????? :-k :-k :-k :smt017
Mi vij sa 6tom si mu pravila svirki ne zn 4e trea da si kurva e tfa e problema na vsi4ki.Nqkoi razbira 4e nqkoe momi4e e pravila svirki i vednaga po4vat ti si kurva kak 6te mu pravi6 svirki i t.n. Tova si e tvoe re6enie a i ti kato zn 4e ne si kurva togava kakvoto i da mislqt drugite tfa ne trea da ti pre4i.Ti zn 4e ne si kurva i tova si e :wink:
Аз правих свирки на един футболист в една стая на стадиона.Беше миналата година и бях на 15г., а сега съм на 16г. Той беше много доволен нищо че на мен ми беше за първи път.Много ли съм малка и мен ли ще наречете "курва" след като съм правила свирки на 15г. и половина???????? :-k :-k :-k :smt017Що не му пусна? :smt017
Mi vij sa 6tom si mu pravila svirki ne zn 4e trea da si k***a e tfa e problema na vsi4ki.Nqkoi razbira 4e nqkoe momi4e e pravila svirki i vednaga po4vat ti si k***a kak 6te mu pravi6 svirki i t.n. Tova si e tvoe re6enie a i ti kato zn 4e ne si k***a togava kakvoto i da mislqt drugite tfa ne trea da ti pre4i.Ti zn 4e ne si k***a i tova si e :wink:
Напълно те подкрепям! Наистина си прав! =D>
kotencetoOoOoO
02-08-2007, 15:47
Нужно ли беше да му пусна??? Той поиска само свирки! Ако е искал още нещо тои е на 21год. и е щял да си го поиска. Поне аз така смятам! А вие? O:)
mi ako e iskal spored men e 6tql da ti kaje :-s
HoT_1992
02-08-2007, 15:57
Ами според мен е нормално! Защо не? Аз започнах да правя свирки на 13 и не съжалявам за това! :wink:
NA nekoq macka pravqt li i se svirki :?: :?: :?: :wink: :wink: :wink:
Samo pitam :wink: :wink: :wink: :::
malka_sladuranka
02-08-2007, 16:01
Една свирка не те прави к*рва. Понятието к*рва според мен идва след поредица от неморални постъпки.
KotencetoOoOoO vzemi se reg ni pa posle 6te go doobsudim stava li??? :D
целунах се в дискотеката с едно момче курва ли съм? :smt005
и на 15 години поне според мен е нормално 8-[
ABSOLUTme
02-08-2007, 16:24
Една свирка не те прави к*рва. Понятието к*рва според мен идва след поредица от неморални постъпки.
OtherDimension
02-08-2007, 16:26
не не .. к*рва е състояние на душата , тва е начин на мислене
malka_sladuranka
02-08-2007, 16:33
не не .. к*рва е състояние на душата , тва е начин на мислене
Значи да го дефинираме цялото
К*рва - Състояние на душата, което представлява типичен за това състояние начин на мислене и поредица от неморални постъпки.
kotencetoOoOoO живота си е лично твой. Винаги ще се намери някой, който да реши, че си курва дори и без да си правила свирки на 15. Какво мислиш ти самата и как се чувстваш, само това има значение.
А и 15 си е една добра възраст :)
Nqma ni6to lo6o da napravi6 na nqkoe mom4e kef v slu4aq s duhane az li4no nqmam ni6to protiv i tfa 4e spored drugite si kurva te tfa go kazvat malko ili mn ot zavist 6toto te sa nqmali taq vuzmojnost ili izbivat kompleksi :wink: :wink: :wink:
Една свирка не те прави к***а!
krem4et0
02-08-2007, 17:56
Не си курва,споко. Не си правила свирки на целия отбор по ред,нали?
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 18:01
Ами според мен е нормално! Защо не? Аз започнах да правя свирки на 13 и не съжалявам за това! :wink:
:shock: :shock: :shock:
PrepodobniqFace
02-08-2007, 18:03
Виж са , ако искаш да си готяна тряяша мноу по рано да почниш бизнаса , шот са сички те имат за стара мома .. ако тва е проблема направо звъни ако не е така просто не знам кво да кажа вече днешната младеж.. [-X :---)
Mi vij sa 6tom si mu pravila svirki ne zn 4e trea da si k***a e tfa e problema na vsi4ki.Nqkoi razbira 4e nqkoe momi4e e pravila svirki i vednaga po4vat ti si k***a kak 6te mu pravi6 svirki i t.n. Tova si e tvoe re6enie a i ti kato zn 4e ne si k***a togava kakvoto i da mislqt drugite tfa ne trea da ti pre4i.Ti zn 4e ne si k***a i tova si e :wink:
Напълно те подкрепям! Наистина си прав! =D>
И аз подкрепям :wink:
{Sweety_f}
02-08-2007, 18:14
нз дали си курва..но аз свирка едва ли някога ще направя...нз нз не мога да те съдя тфа си е тво проблем...според мен за свирката няма възраст:)хах
DIVINE_TIME
02-08-2007, 18:25
Каква гордост...... [-(
zna4i .. ako gi pravish tezi svirki pod put i nadput zna4i si kurva.. i spored men ako pravish svirki na nqkoi samo zashtoto trqq sushto si takava sajalqvam za kriti4nia otgovor no tva e moito mnenie!
Какви са тия въпроси - "к*рва ли съм?!" Аз какво, боб ли да хвърлям, че да ти отговаря?! Ти такава ли се чувстваш?
Ако ни питаш морална ли е постъпката ти - не, аз не я намирам за такава, не виждам причина 15 годишно момиче да прави свирки по съблекалните. Но след като си го направила, не би трябвало да се съмняваш в действията си и да пускаш подобни теми. :-)
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 19:01
Какви са тия въпроси - "к*рва ли съм?!" Аз какво, боб ли да хвърлям, че да ти отговаря?
dobre kazano
:shock: :shock: :shock:
ахахаха това е нищо... по едно време Rum4ity такива постове пускаше , че свят да му се завие на човек... ужас ::: на яхтата на тати :smt005
Dobre 6to vsi4ki si mislite 4e da napravi6 na nqkoi svirka trea da e kurvensko??? Tva ne slu4aino mu vikat frenska LUBOV
DIVINE_TIME
02-08-2007, 19:58
Абе не е така! Викат му френска любов, да , така е! Аз като цяло не отричам свирките. Няма лошо! Но трябва да се правят на любим човек , а не на некъф футболист , само щото той поискал ... а пък ако почнеш да въртиш свирки още от 13 години , както беше написала една тука .. значи си мноооого зле.
Май се сетих за коя 13 годишна става въпрос :wink: ама все пак треа на любим човек, но ако тоя футболист за нея е бил любим човек??? :wink:
Ей хора момичето иска мнение но не е нужно да се нахвърляте върху нея. Този който не е извършил грях да хвърли пръв камък да я убие!!! Тя е направила грешка донякъде и може би го осъзнава.А че не трябва да се правят свирки на който поиска сте прави! Ами може да е бил тоя футболист много готин след като е решила да удовлетвори желанието му за свирка. Ама незнам тя има глава на раменете си да си решава сама как да постъпи за по нататък и дали да си мисли че е к**ва.
DIVINE_TIME
02-08-2007, 20:16
Ами аз излагам позицията си по принцип, в конкретната ситуация не съм много сигурна,но от постовете на авторката , не усещам голяма близост между нея и въпросния футболист.Възможно е и да греша ... :-k :wink:
neznam i az ama moje bi e iskala samo da se nau4i a moje i da e imalo privli4ane ne mojem da kajem a moje bi tq ne kazva dali go e haresvala no edvali e praila svirki na celiq otbor po red 6toto e 6tqla da razkaje i za drygite moje bi... \:D/
То по принцип ако 1 моми4е иска да се научи да прави свирки на някой приятел примерно , значи ли че е курва???
DIVINE_TIME
02-08-2007, 20:33
То по принцип ако 1 моми4е иска да се научи да прави свирки на някой приятел примерно , значи ли че е курва???
Според мен не значи,но какъв е смисълът да се "учи" с приятел, като хиляда пъти по приятно би било, ако е с човек, в който е влюбена?! :-s
Poneje pri mene ima6e 1 takava slu4ka deto 1 momi4e ot susedniq klas(mnogo dobra fr mi e) se u4e6e da duha na moq kur i za tfa pitam :D
Sexapilna_kukla
02-08-2007, 20:39
Poneje pri mene ima6e 1 takava slu4ka deto 1 momi4e ot susedniq klas(mnogo dobra fr mi e) se u4e6e da duha na moq "мъжки полов орган" i za tfa pitam :D
Leleee....Shtom ima takova golqmo jelanie momicheto :lol:
I az taka vikam ama tiq ot moq klas ne sa na tova mnenie i mn se 4uda kak razbraha za tfa ama nema zn