View Full Version : Не4естен свят
Та 4ета си аз форума гледам кво става около мен и разбирам колко не4естен е света.1 страна имаме моми4е,което всяка ве4ер е с разли4ен и се 4уди защо не среща някои за постоянно,а от друга мом4е което никога не е било с моми4е.1 страна имаме красиво но скромно мом4е без приятелка,а от друга Грозен нагрухан фешън с възможно най-ниския коефициент на интелигентност...И това ве4е е масова практика.Все пове4е се оверявавм,4е 4овека с най-голямата уста винаги е най-харесван независимо колко повърхностен е той.
sledko_f>93
02-08-2007, 16:02
Та 4ета си аз форума гледам кво става около мен и разбирам колко не4естен е света.1 страна имаме моми4е,което всяка ве4ер е с разли4ен и се 4уди защо не среща някои за постоянно,а от друга мом4е което никога не е било с моми4е.1 страна имаме красиво но скромно мом4е без приятелка,а от друга Грозен нагрухан фешън с възможно най-ниския коефициент на интелигентност...И това ве4е е масова практика.Все пове4е се оверявавм,4е 4овека с най-голямата уста винаги е най-харесван независимо колко повърхностен е той.
Ааабсолютно!
тази практика се среща единствено при повърхностните и незнаещи какво искат момиченца ;) едно момиче, което знае какво търси в човека до себе си, никога не би се хванало с хора от калибъра на тези, които ти описа ;)
Много точно казано, но за съжеление е и истина... Винаги съм се чудел защо хубавите момичета ходят с няк'ви тъпи фешини дето имат IQ, клонещо към нулата :roll: Много е странно, но вече е масова практика...
проблема,е 4е те не ходят с красивите и умните,а с повърхностните и 4есто грозни(просто доста надути) гъзар4ета.А ппове4ето от тези гъзар4ета са доста големи комплексари...Как може да ме4таете за красивите принцове от теен филм4етата,а да ходите с надутите компплкесари няма логика просто...
sledko_f>93
02-08-2007, 16:21
а Кой е казал, че мечтаем за красиви принцове? :twisted:
DrinkingAlot
02-08-2007, 16:31
Много точно казано, но за съжеление е и истина... Винаги съм се чудел защо хубавите момичета ходят с няк'ви тъпи фешини дето имат IQ, клонещо към нулата :roll: Много е странно, но вече е масова практика...
Всеки прави своя избор .. а това е техния грешен или не това не е ваш проблем :smt019
hollaback_girl
02-08-2007, 16:44
Не знам...мен лично все ме влекат по-нормалните момчета, дето не се праят на "виж-ме-кой-съм-ти-нищо-не-струваш-пред-мен-и-съм-комплексар". Въпрос на личен избор, манталитет, социално положение и акъл.
sledko_f>93
02-08-2007, 16:47
Не знам...мен лично все ме влекат по-нормалните момчета, дето не се праят на "виж-ме-кой-съм-ти-нищо-не-струваш-пред-мен-и-съм-комплексар". Въпрос на личен избор, манталитет, социално положение и акъл.
](*,) Защо си мислиш, 4е само това което ти правиш е правилно? Може и да греша, нотова показват постовете ти! Нищо ли4но, но всеки си има собствен вкус и предпо4итания, и той независи само от това коетоизброи. Всъщност поне примен изобщо не зависи от това! :wink:
Моля Ви се, не ми излизайте с номера, че някой ви е изял десерта. От къде дойде тази мания да мислите, че фактори като популярност, любов, пари, харесваност, мускули и прически, интелигентност и другите им подобни идиотщини са запазени за някой, все едно са хляб във фурна и който се е наредил навреме на опашката ще получи, а другите ще го гледат отстрани, аман от глупости. За всекиго има, само трябва да се потрудиш...[/u]
Наистина все повече се срещат типажите от твоето описание-защото повечето момчета са такива "отворковци".Може би защото все по-рядко се срещат нормални момчета,които могат да изрекат повече от две думи без да зацепят"....амии..такова...".Ако бяха повече нормалните,а не онези комплексари щеше и мнението на повечето хора да е друго!Идеята ми е,че в днешно време се обръща повече внимание на материалното,а не на душевното,защото повечето момчета биха избрали красивата и надута кокетка седяща на бара,а не милото момиче с което преди малко се размина навън!
Има нещо вярно в това, което казваш.Явно хората не оценяват правилно човека достатъчно, за да харесват тъпо, отколкото умно момче само, защото е по-срамежливо, а онзи е отворен.
не е само това,дори и 4овек да е красив няма как да оспее без да е "лошо мом4е" и ебз да се обли4а като идиот...