View Full Version : ispanska muha?!?
noname__
02-08-2007, 17:37
predi nqkolko dni priatelkata mi mi kaza che iska da go pravim no i na 2mata shte ni e za 1put nqkoi moje li da mi kaje ako i sipq ot muhata po qko li shte e ?
Mi togaa 2 ta 6te se vuzbudite mn pove4e i moje bi da ama nqkoi moje li da mi kaje ot kade moga da si kupq ispanska muha? :-s
6toto kato sum pital v aptekite mi kazvat 4e nqmat
da ne zemesh da napravish nqkoi belq s prezervativa zaradi taq muha :)
Nqkoi znae li otkade moga da si namerq ispanska muha ???? (az sum ot sofia)
BeZ^BikiNi
02-08-2007, 18:06
I az mn iskam da si namerq ispanska muha - ako nqkoi znae otkude moje da si q namerq da pishe :oops: :-D Pitala sum i v sex shop , no mi kazaha che nqmat :smt017 :roll:
PrepodobniqFace
02-08-2007, 18:08
Да ти приличам на муха бе , галфон ?
VAV VSI4KI SEX SHOP I V NETA IMA
10x mnogo.Ama tq kolko lv e?
minimalist
02-08-2007, 18:26
според зависи дали я искаш на капсулка или в течно състояние...:)
иначе .. от 4 леа капсулката, до към 12 лв шишенцето в течно състояние..което е гор долу колкот капки за нос - 10 мл....
BeZ^BikiNi
02-08-2007, 18:29
A nqkoi probval li go e da kaje kakvo tochno e useshtaneto? :smt051 :smt050
Az sa gledah v neta i tam sa super skupi po 40/50 lv za nekvi 20 ml
mi kaji ot kade moga da si vi vzema te4no za 12 lv?? :D
minimalist
02-08-2007, 23:29
братле, 12 леа е горе долу относителна цена .. може и 15 и 20 да е .. обаче в никакъв случай над 20 .. то според зависи и литража..утре ше мръдна тука до един от шоповете и ше ти кажа с точност...
за тоя който питаше кой е взимал - аз съм...последиците са общо взето силна превъзбуда, която дадения индивид треа да излее...може би до около половин час след приема, започва да се проявява най-силно...естествено има си и допустими дози...не мое да излееш целото шишенце, в чаша натурален сок...обикновено до 3-4 капки от течния вариант стигат...може да се използва както за топли така и за студени напитки...
приемано с кафе или с енергийна напитка например доста ускорява и увеличава ефекта, но пак повтарям треа се внимава с дозите...и не е много препоръчително да се използва от мъже, които имат проблеми със сърдечната дейност...шото се пак от животинското чукане, ритъма на сърцето доста ускорява и може да се стигне и до неприятен момент...
така че умната със използването...
Emnogo qsnu 4e ne trqbva da se prekalqva 6toto 1 4etoh 4e e imalo smurten slu4ei ot ispanska muha taka 4e nai mn 4 ili max 5 kapki :wink: mersi 4e 6te mi nameri6 . Ti nali si ot sofia????
Fanatichka
02-09-2007, 20:45
Някой ще ми обясни ли к'во е това? #-o
BUBU_to4ka_TO
02-09-2007, 20:51
Някой ще ми обясни ли к'во е това? #-o
da ve aide obqsnete za 'neukite'!!!
minimalist
02-09-2007, 21:17
само секунда
Едит: да го еба...не моа да намера в момента некф смислен линк, който да ви дам, но накратко - тва е афродизиак /изкуствен - течност или хапчета/ който засилва и увеличава сексуалните изживявания многократно...в приятна насока. Може да бъде използуван както от мъже, така и от жени...По принцип се води безвреден, но няма единно мнение по въпроса от лекарска гледна точка.
И за да не сме голословни, а и за да може всеки да разгледа и да намери това което го интересува - отваряте гугъл.ком /сорка за рекламата :>/ и пишете "Spanish Fly" или "Испанска муха" и търсите...
и двата варианта отварят стабилно количество сайтове, доста от които онлайн секс шопове, но при желание се намират и чисто информационни такива...
Относно пробването - както казах и в по-горния пост - пробвал съм не един път - ефекта наистина е забележим и усещащ се...отделен е въпроса полезен ли е за здравето..
Испанска муха-сушено крило от прилеп,стрито на прах и го добавяш в няква напитка и действа супер яко...:)
Allthatshewant
02-10-2007, 15:34
http://www.sexshop.bg/product_info.php?products_id=133
http://pazar.bg-sex.com/cosmetics/sexstimulanti/?488
http://www.cenite.com/show_categories.php?q=&curSort=ascPrice1&id_category=28&cur_row=15
То добре ама кат напиша в гугъл испанска муха повечето ми излиза песента на бенджамини \:D/ Тя преди мн ме кефеше
Nen0RmalniK
02-12-2007, 20:55
iue narkomanie... :-)
1-во тази "испанка муха" струва около 50 лв - невярвам да ти се дават толкова пари
2-ро ако т`ва го направиш означава , че си голям олигофрен и си правиш гавра с аверката си...
3-то щом искаш да и слагаш "испанска муха" в питието това означва , че неможеш да я възбудиш достатъчно
4-то ако и дадеш от това ти ще се изложиш , защото няма да можеш да й смогнеш
5 - то ГРЪМНИ СЕ :!:
Испанска муха-сушено крило от прилеп,стрито на прах и го добавяш в няква напитка и действа супер яко...:)
не е това minimalist ясно обясни какво е
афродизиак,трябва да го има в всички секс-шопове..на хапчета и течно..20 мл шишенце струва около 40 лева - единична доза 5 до 10 капки,единична доза(хапче) е около 3 лева ...