Влез

View Full Version : Не мога да я забравя...

Много наранен
02-08-2007, 21:20
Тя ме хареса... искаше ме, получи ме. Излъга ме, остави ме. Месец по-късно все още мисля за нея... не знам какво да направя за да спра. Впрочем нз защо изобщо пускам тази тема... никой не може да ми помогне,
Обясняваше ми че иска нещо сериозно... постоянно го правеше. Беше толкова емоционална.... говореше че за нея и целувката е изневяра, че в това отношение е "кон с капаци". Аз отворих сърцето си към нея... нямах причина да не го правя... толкова беше убедителна... не предполагах... аз се разболях, а тя на първи се запознала с някакво друго момче което харесала... в следствие на което ме остави...
След всичко което наговори... след всички разговори... клетви... получи това което искаше след което го заеба.. като куче на студа...
Мина вече месец, а все още си спомням... като мина от някъде от където сме минавали с нея... веднага се сещам...
не знам вече какво да правя. тя ме излъга... тя не ме заслужава... знам го, но мисля за това. вече цял месец по-късно, а на нея не й пука и капка за мен.
какво да направя... не знам вече...

както и да е
02-08-2007, 23:12
е брат, и аз на времето бях много влюбен и т.н, просто с време минава, може би няма да мине изцяло.. в момента все ми е едно... абе гледай да не ти пука, и да не се напиваш много, забавлявай се, излизай с приятели... това мога да кажа...

iiirish
02-09-2007, 06:32
един месец никак не е много време! аз се разделих с бившия си преди цели два, но все още имам чувството, че сме били заедно до вчера! времето лекува, но помни че хубавите неща стават бавно! обичал си я, отдал си й сърцето си... сега не очаквай, че тя просто така ще напусне съзнанието ти! преди всичко имай търпение ;)

MoHuTo
02-09-2007, 06:36
Все някога ще я забравиш, повярвай ми!А и един месец е твърде малко време за да забравиш някого, когото си обичал :? И аз съм така..вече 4 месеца минаха, но не съм забравила моето момче :smt010 Но силно се надявам и вярвам, че ще успея да го забравя, така че и ти не спирай да се надяваш и вярваш!Знам, че можеш.Успех :wink:

koalka
02-09-2007, 06:43
Наистина много гадно се е получило, но намери сили да продължиш напред.Относно друго съм съгласна с анито.сл-общо взето е това.

FiRe_LaDy
02-09-2007, 08:07
Mesec po kysno se chuvstvash zle i si mislish che e mnogo?Ako drugite kato stradat s godini?Te kakvo da kajat?Az cqla godina stradam veche.Znam kakvo ti e.Naistina e mnogo tejko da te zareje nqkoi,koito do vchera ti se e klel v lubov i vqrnost.S vremeto chuvstvata ti shte otihnat i pochti shte izcheznat,shte otkriesh nova lubov i tova shte byde samo losh spomen.Sega ne ti se vqrva che vremeto shte izlekuva ranite ti,no e taka.Nikoi ne vqrva an tova,dokato ne go izpita.E az go izpitah i moga da ti garantiram,che shte q zabravish.Prosto nedei gleda nazad,nedei tolkova mnogo za mislish za neq.Izlizai s priqteli,dori i probvai s nqkoe momiche.Prosto nedei se otdava izcqlo na bolkata.Bydi silen i shte uspeesh.

02-09-2007, 10:20
Благодаря ви много, надявам се да сте прави... :( Дано наистина това мине... :cry:

elti
02-09-2007, 10:38
Наистина времето лекува,но колко време ще е нужно,никой не може да каже.Погледни от този ъгъл на нещата-щом се е случило значи така е трябвало да стане.След време ще се обърнеш назад и ще си кажеш-"Не е трябвало да страдам толкова много,ето че всичко се оправи".Пожелавам ти успех и дано по-скоро да забравиш и да продължиш напред!

Svetlencety
02-09-2007, 11:33
Срещай се по често с други момичета :)

Th3WildAng3l
02-09-2007, 11:33
Всяко зло за добро. Ще срещнеш някоя, която е по-добра от нея.

pampers
02-09-2007, 12:46
забавлявай се пове4ко излизай с приятели и си намери др моми4ета да за може6 по-лесно да я забрави6 :lol:

MiMs_Fallen
02-09-2007, 16:31
е аз Пешо го преживявах цели 8 месеца хи4 не е малко !
и недей ги слу6а другите 4е ще я забражиш ....няма да я забравиш просто 4увствата отминават след време и така....поне при мен се полу4и така...щеше ми се поне въобще да не бяхме се срещали някога така поне нямаше да боли толкова... :(

sasitu
02-09-2007, 17:01
mnogo kofti situaciq... no kakto e kazal neznam si koi "vremeto lekuva vsqka rana!" i az sum bila mn puti v takova polojenie. do skoro obi4ah edno mom4e, mn silno. vlubih se v nego a si bqh obe6tala prosto da se zabavlqvam i vs kvoto se slu4i da si ostane prosto kato hubav spomen. i da, ostana samo spomen koito v produljenie na 6 meseca ( i o6te produljava) da me izmu4va... no qvno ve4e ne mi puka. vse taq mi e za toq 4ovek. toi tolkova mn me narani, no si kazah "krai! stiga tolkova!", izbursah si poslednata sulza, i poglednah na sveta vse edno ni6to ne se e slu4ilo.. i do nqkude tva mi pomaga.. probvai i ti

bungle
02-09-2007, 17:18
Че...аз... мисля разни хора с години.
Първата ми любов..
Той си е част от мен.

Просто.. ще го преживееш. Споменът ще избледнее. И след година-две, да кажем, нещата ще са ти мътни. И няма да боли. Ще има само носталгия.

film
02-09-2007, 19:36
na6iq dr1j se zdravo ... davai napred ... to taka kato stane ... nqma kvo dase vini6 .. 4e 6tete boli .. vseki go boli ... ostava samo hubavoto nakraq .. i spomeni ... zaebi .. i gledai napred .. kolkoto po skoro tolkova po b1rzo 6teti mine ... : )))