View Full Version : protivozachatachni
koga zapochvat da se piqt protivozachatachnite?i za kakva vyzrast sa podhodqshti?molq,koito ima nqkakva informaciq da pishe,speshno e! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
alkobalko
02-09-2007, 06:20
Всяко момиче само решава кога да започне да ги пие. В повечето случаи ги пият момичета със сериозни и дълги връзки, които предпочитат този метод за предпазване от бременност и които имат доверие в човека до себе си. За да започнеш да ги пиеш преди това отиди на лекар, който да ти предпише най-подходящите за теб.
a trqbva li da izchakam da mi svyrshe,za da otida na ginekolog? izvinqvam se za latinicata
alkobalko
02-09-2007, 06:31
Противозачатъчните се започват от първия ден на менструацията, но щом сега ти е започнала вече , изчакай да мине и след това отиди.
blagodarq mnogo za otgovorite!
Има доста видове противозачатъчни.За да разбереш кои са подходящи за теб,отиваш на гинеколог да ти ги предпише.Не започвай да ги пиеш сама,защото противозачатъчните всъщност са хормони и ако не знаеш как да ги пиеш,може да си навлечеш проблеми.Но като алтернатива ако си по-мъничка защото мисля,че не е препоръчително да се пият от ранна възраст,презервативите вършат добра работа.Любимите са ми Sportex :oops: :lol: :roll:
Favoritkata
02-09-2007, 09:07
Има доста видове противозачатъчни.За да разбереш кои са подходящи за теб,отиваш на гинеколог да ти ги предпише.Не започвай да ги пиеш сама,защото противозачатъчните всъщност са хормони и ако не знаеш как да ги пиеш,може да си навлечеш проблеми.Но като алтернатива ако си по-мъничка защото мисля,че не е препоръчително да се пият от ранна възраст,презервативите вършат добра работа.Любимите са ми Sportex :oops: :lol: :roll:
Уф,се се спрецаквам ,аз го писах тва де,нещо се ми излиза от профила #-o