Влез

View Full Version : protivozachatachni

02-09-2007, 06:18
koga zapochvat da se piqt protivozachatachnite?i za kakva vyzrast sa podhodqshti?molq,koito ima nqkakva informaciq da pishe,speshno e! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

alkobalko
02-09-2007, 06:20
Всяко момиче само решава кога да започне да ги пие. В повечето случаи ги пият момичета със сериозни и дълги връзки, които предпочитат този метод за предпазване от бременност и които имат доверие в човека до себе си. За да започнеш да ги пиеш преди това отиди на лекар, който да ти предпише най-подходящите за теб.

02-09-2007, 06:30
a trqbva li da izchakam da mi svyrshe,za da otida na ginekolog? izvinqvam se za latinicata

alkobalko
02-09-2007, 06:31
Противозачатъчните се започват от първия ден на менструацията, но щом сега ти е започнала вече , изчакай да мине и след това отиди.

02-09-2007, 06:36
blagodarq mnogo za otgovorite!

02-09-2007, 09:04
Има доста видове противозачатъчни.За да разбереш кои са подходящи за теб,отиваш на гинеколог да ти ги предпише.Не започвай да ги пиеш сама,защото противозачатъчните всъщност са хормони и ако не знаеш как да ги пиеш,може да си навлечеш проблеми.Но като алтернатива ако си по-мъничка защото мисля,че не е препоръчително да се пият от ранна възраст,презервативите вършат добра работа.Любимите са ми Sportex :oops: :lol: :roll:

Favoritkata
02-09-2007, 09:07
Има доста видове противозачатъчни.За да разбереш кои са подходящи за теб,отиваш на гинеколог да ти ги предпише.Не започвай да ги пиеш сама,защото противозачатъчните всъщност са хормони и ако не знаеш как да ги пиеш,може да си навлечеш проблеми.Но като алтернатива ако си по-мъничка защото мисля,че не е препоръчително да се пият от ранна възраст,презервативите вършат добра работа.Любимите са ми Sportex :oops: :lol: :roll:
Уф,се се спрецаквам ,аз го писах тва де,нещо се ми излиза от профила #-o