PDA

View Full Version : razkajete mi za lubovta...

sasitu
02-09-2007, 16:49
razkajete mi za lubovta i kakvo e tq vsu6tnost. napi6ete za va6ite 4uvstva (kum nqkoi 4ovek) i kajete dali spored vas tq e zla ku4ka ili e prikazna feq i tva kak tq se e otnasqla s vas v pove4e ot slu4aite.

P.s. moje temata da vi se stori tupa,no naistina v momenta predpo4itam da si mislq za problemite na dr hora,a ne za svoite sobstveni

bungle
02-09-2007, 17:13
Любовта е всичко и нищо.

Тя те кара да летиш от щастие и да искаш да умреш.
Началото и края.

Обича да играе роли.Единият път ще е добрата, другият- лошата.

В повечето пъти при мен се е държала много глупаво. Карала ме е да плача, та дори и да проклинам ( а аз имам ебаси злите желания.. от сорта на "умри..." ). Мислела съм си, че все се отнася несправедливо, а всъщност тя ми тествала нервичките и великодушието ми. Друг път ми е показвала колко преходна и незначителна съм. Разбира се и колко глупава съм. Колкото повече остарявам, толкова повече разбирам, че Любовта ми е помогнала с гадното си отношение да се превърна в този здравомислещ човек ( ъх, освен когато не изпадна в истерия..хаха). Във всеки случай не съжалявам за нищо, което ми е било причинено. Аз.. съжалявам само, че съм наранявала хора, които не е трябвало. ( Голяма кучка бях,ех...)
Но.. намерих си майстора, както се казва.
Шлифовах се и осъзнах, че любовта е много печена мадама. С цигара в ръка, пола с цепка,сако и шапка с периферия. Цялата стилна и секси. Тази мадама е същинска фурия. Научи ме, че стига да поискам нещо мога да го постигна. Научи ме да не гледам само себе си и да давам шансове. Да не съм толкова критична и студена. Да бъда просто човек.
Да приемам и да давам. И да давам, без да очаквам да получа нещо в отговор.
Да се жертвам и после да не съжалявам за това, което съм изгубила.
Да се усмихвам на изгрева и дори да ми е кофти да вървя с вдигната глава и с иронична усмивка да приемам несгодите.
Прекалено бързо минават годините. Не искам след като остарея да осъзная, че живота е минал покрай мен.
И да... тая мадама любовта ме научи, че не винаги нещата са такива каквито смяташ, че са. Никога не можеш да знаеш какво ще се случи в следващите дни или месеци. Научи ме да рискувам, да играя покер, демек... на сляпо. Да се хвърлям отвисоко. Винаги, когато падна, мога да се изправя.

Любовта е една вътрешна нагласа. Това е.

:smt006

П.С.: Горе главата. Дано си разбрала какво исках да ти кажа...

koalka
02-09-2007, 17:30
Това е да даваш всичко за един човек и да си готов да направиш всичко за него.Да му имаш доверие и да сте заедно в лошо и в добро.Когато обичаш си много щастлив и в същото време понякога тъжен, когато те боли.Да искаш постоянно да си с този човек, когато го видиш винаги да ти става добре и да бъдеш щастлива.