View Full Version : malki 4anti4ki prez ramoto
Zdraveite! :) Znam 4e nqkoi se draznqt ot podobni vaprosi no vse pak 6te popitam...ta znaet li dali tazi prolet 4anti4kite prez ramoto 6te se prodaljavat da se nosqt, za6toto az nqmam a se 4udq dali da ne si poiskam edna takava za rojdeniq den koito e prez mart mesec
hollaback_girl
02-09-2007, 20:43
Не знам дали ще са модерни, обаче още отсега стават масовка, накъдето да се обърнеш, все някое момиче заметнато с такава. Ако не ти е проблем, може и да си посикаш, ама да не стане като с косматите ботуши миналата зима :?
bulgarche
02-09-2007, 20:53
За тук ли е темата?
А чантите ще продължават да се носят, докато на някоя капризна кукона не й обръзне или не я скапе.
ami temata mai naistina ne e za tuk no re6ih da pi6a i az tuka sled kato edna 4itatelka be6e popitala kakva 6te e modata tazi prolet :roll:
Zdraveite! :) Znam 4e nqkoi se draznqt ot podobni vaprosi no vse pak 6te popitam...ta znaet li dali tazi prolet 4anti4kite prez ramoto 6te se prodaljavat da se nosqt, za6toto az nqmam a se 4udq dali da ne si poiskam edna takava za rojdeniq den koito e prez mart mesec
ti m li si 6tot ima i mujki dakiva :smt017
ti m li si 6tot ima i mujki dakiva :smt017
female sam
Lorraine
02-10-2007, 18:19
Хихи ми не вярвам за 1-2 месеца модата да се промени..така че спокойно си поискай чантичка за ден ден-а ти :wink:
da i az si imam , oba4e ni6o ne moje6 da slaga6 po4ti v1tre i s1veta mi e da ne si vzemah s verijka ako se se6a6 za kakvo imam predvid 6toto ti r1jdqsvat drehite
Glezanka
02-11-2007, 18:27
Az puk imam malka chantichka i Ludi4ka ... pobiram wsichko neobxodimo w neq ... wse pak nema iznasqm kushtata s neq ..
deskata1703
02-11-2007, 18:53
da i az si imam , oba4e ni6o ne moje6 da slaga6 po4ti v1tre i s1veta mi e da ne si vzemah s verijka ako se se6a6 za kakvo imam predvid 6toto ti r1jdqsvat drehite
АУУУУУУУУУ :-k добре, че спомена тази подробност!!! Аз точно такава бях харесала но сега като каза се отказвам веднага, защото това си е много гадно. Благодаря!!! :smt006
babi_girl
02-11-2007, 19:14
spoden men she se nosqt, poneje sa udobni i mnogo sladichki. kaji da ti podarqt