View Full Version : spe6no mi trqbva savet
oh imam kofti problem .. tq e malko tqsna a moq e mnogo debel iii o6te ne sme pravili sex..ohh mn se pritesnqvam 4e nqma da moga da go vkaram ..ii nz kato se stigne do tam spiram i nqmam jelanie tolkova za sex :? :? :?
то това си е до вътрешна настройка....много лесно се отказваш... :roll:
Ако е тясна, най-добре първо да се овлажни доста и да се разшири.Така, ако не го е правила може да я боли малко, но определено ще намалиш болката.И не се отказвайте, ако го желаете.
alkobalko
02-10-2007, 06:34
В началото сигурно ще я боли, но не трябва да се отказвате, ако наистина го искате. Опитай се да я възбудиш максимално.
Възбуди я максималнооо.
Направо да се разтече.
И никакви проблеми няма да имате.
* Кака ви Бънгъл от опит знае * :-D
neumornii
02-10-2007, 07:22
zna4i bate glei kvo pravish....trqbva da q vuzbudish ubavo purvo,govori i mrusno,stiskaq leko za cicite,bliji q po vruta i po mestata kudeto se kefi mnogo.posle napravi i nqkolko hubavi federki i postepenno vkarai edin prust,sled malko 2 i taka raboti mqstoto.sled tova davai s procedurata,nqma da q boli tolkova.
az imam sushtiq problem (moita priqtelka po-to4no),i mnogo se draznq,shtoto ne moje da izpita pulnoto udovolstvie ot obiknovenniq sex...
ima i oshte edna opciq - s ovlajnqvash gel da q smajesh malko,koeto spored mene e nai-dobriq podhod.ne se luji po raznite lekarstva protiv bolkite - mnogo sa skupi i sa tashak.
krem4et0
02-10-2007, 08:20
Когато се възбуди ще се разшири. И все пак не забравяй-от там излиза 1 бебе 3 кила и отгоре. Едва ли пенисът ти е по-дебел от главата на 1 бебе и тежи 3 килограма. Просто трябва да е възбудена. В това състояние влагалищният мускул се отпуска!
vazbudi q maksimalno!a ako sq stqga to4no predi da i go vkara6 iz4akai malko predi da navleze6,za da se otpusne!celuvai q i malko po malko go butai navatre,kogato vidi6 4e se e pootpusnala!i az imah sa6tiqt problem,za6toto kolkoto i da bqh vazbudena se stqgah predi da mi go vkara!uspeh...